- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicsibocsi
tag
válasz
#33762560 #131017 üzenetére
Persze. Már rá is cuppantam a tesztekre... Egyébként mint írtam a legelső hsz-emben, nem nekem lesz.
Egy barátom apósa akar venni egy jó kameraképességekkel megáldott telefont. Kell a munkájához.
Azért nem akar külön digi gépet venni, mert nem akar annyi eszközt cipelni, de közben emailozna is meg netezne. -
-
DDalmayr
csendes tag
válasz
#33762560 #130885 üzenetére
Nem edge, sima 7 de tulajdonképpen mindegy
kicsit már hamarabb merül, és néha hülyeségeket csinál, de még okés
ha tudja a mate az s7 minőségét az nekem bőven elég. Egy dolgot nem tudok, hogy hosszútávon is ilyen jól bírná-e mint a Samsungok, minimum 2 év, de ez is már idősebb annál. A 3 telefon sosem volt szervízben.
-
-
blt.62
őstag
válasz
#33762560 #130839 üzenetére
Sokat használom a mobilom. Szinte mindenre. Rengeteg netezés utalások adatok tárolásra. Viszont keveset fotózok. Ezért néztem ezt a három nagykijelzős mobilt mert most akciósan kitudom hozni a Telekomtól.
A8 2018 22× 3500ft
P20 22× 8500ft
P20pro 22× 9100ft
Az A8-al az a bajom hogy keskeny a kijelzője csak hosszú. Viszont én minnél szélesebb mobilt szeretnék. Véleményed? -
Dimaj
aktív tag
válasz
#33762560 #130841 üzenetére
Az hát.. nagyon aljas ez az Alza cég .. le műveli a mate 10 pro botrányt , aztán jönnek az ügyvéd szintű kioktató e-mail el. Utána meg felmérik hogy te bizony el akartál költeni 70.000 forintot, és küldenek egy e-mailt ,hogy költsed már el náluk , válasz valami termeket.. vicc
-
blt.62
őstag
-
Dimaj
aktív tag
válasz
#33762560 #130816 üzenetére
Honlapjuk van ahonnan lehet rendelni? És ha baj van/lesz a készülékkel ők is gariztatják, vagy a wayteq budapesti szervize? [itt azt írják magyar garancia van a készülékhez ]
-
blt.62
őstag
válasz
#33762560 #130819 üzenetére
Leírom a gondom. A3 2017-em van és kicsi a billentyűzet és nehezen tudom használni így 57 éveden. 1 éves elmúlt így eladnám. Szeretnék egy nagyobb kijelzős mobilt mert ott nagyobb a billentyűzet is. Magenta csomagban kapnám hitelre 8600ft 22 hónapig.
Néztem még az A8 2018-at is az olcsóbb lenne.
Az S8 nem tetszik az edge miatt.
Nincs különösebb igényem a mobilokkal alig fotózok. Legyen egy szép nagy kijelzős mobil jó minőségben. Akkor szerinted is a p20 a jobb? Vagy mit javasolnál? -
MrBrown26
csendes tag
válasz
#33762560 #130741 üzenetére
Én tőlük rendeltem a p9 lite-omat, mert a xiaomishopon 4hétre ìrták akkor a telefont, amit akartam.... De.... A btel is mire kiküldte a jó telefont... Na az is volt 4hét... Elvileg,akkor volt valami költözés és elkeveredett a rendelés, de amikor megkaptam nem olyat küldtek és a dobozon volt egy sárga cetli, amin elsőre volt ìrva egy samsung átfirkálva p9lite-ra a nevem meg amiket telefonon beszéltünk. Nekem nagyon amatőrnek tűntek akkor... Hátha javultak már 1.5év alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest