- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Algotis #160997 üzenetére
Értem, a Mi 11 szerintem nem elég kiegyensúlyozott, a főkamera jó, de a széleslátó gyenge a kategóriához mérten és nincs telefotó szenzor.
S21 Ultra? Idén jobban sikerült az Exynos, most már csak az ismételt benchmarkok alatt throttlingol valamennyire, és üzemidőben sem marad el a tesztek szerint a snapdragonos változattól. Kamerás oldalról jelenleg elég erős ajánlat, talán most a top androidos vonalon.
-
-
-
stilo18
addikt
válasz
Algotis #50900 üzenetére
Bocsesz...
Csak tudod sokan nem látják a fától az erdôt...pl mikor mondják, hogy az s5 a plussz Mhz-ek miatt gyorsabb telefon,mint az m8...
Aztán egy kb 7 program indításból álló versenynél ami kb másfél perc elmarad majd 20 mp-el...Szóval ha android, akkor Nexus vagy HTC.
-
katt777
félisten
válasz
Algotis #46884 üzenetére
Szombathely környékén merre lehet S4 minit beszerezni? Mert Mediamarktban 120k, Euronicsben 110k, ami azért elég durva egy 75k-s telefonért.
Szintén érdekelne, hogy az Android 4.3 felmegy-e rá a leírás szerint (boot opció, ha jól emléxem), vagy van vele gond, ill. normális, EQ-s androidos lejátszó van-e hozzá (winampról tudok, de az windowson is szar).
-
katt777
félisten
válasz
Algotis #46878 üzenetére
Köszönöm a tippet, csak mivel munkahelyről netezek, nem nagyon van időm böngészni, illetve nem ismerem a konkrét vetélytársakat, ezért lenne szükségem "célirányos tanácsadásra".
Valami olyan lehetőség sem lenne rossz, mint laptopos oldalaknál, hogy kiválaszthassa az ember, milyen telefont keres (pl. bizonyos mértékig iponban is lehet keresni, de ez így elég karcsú).
-
katt777
félisten
válasz
Algotis #46875 üzenetére
Persze, microsd, csak munkahelyről ugrálok fel netre.
És persze jó médialejátszó képességek, valamint az S4 mininél jobb képrögzítő sem ártana. Sajnos a legtöbb készüléknek az ismertetője hiányos, csak az önsztárolás megy.
Mobilarénában azért utánanéztem pár készüléknek, amelyekkel összehasonlítottak egyet-egyet, de eddi S4 mini a kompromisszumos. Esetleg a 820-as Nokia Lumia?
Nem tudom, mennyire vannak szoftverek/játékok wines telókhoz, de alapból szimpatikusabb, mint az elég "szellős" android.
Morris: Nem nagyon tudom hol megnézni.
-
miresz
veterán
válasz
Algotis #46226 üzenetére
Hát nem igazán tetszik!
Szerinted az Alcatel OT IDOL megér 44e-et?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Algotis #45708 üzenetére
Akkor a listambol csak a dual sim nem teljesul, (meg ugye kicsit hozza kell tenni a penzhez,) de amugy a legjobban vagyok. Igaz? Vagy szivas az uzemido? Esetleg lehet butitani valahogy, hogy lassabban menjen a proci es akkor tovabb birja? Nekem csak annyi kell, hogy a napi 16 orat bekapcsolva, 4-5 ora bongeszessel kibirja. Ha navigalni kell, akkor ott a szivargyujto, vagy a powerbank...
(Felek en ettol a kinabol rendelgetos shoppos dolgoktol. bankolok is a telefonnal, nem kell az nekem, hogy lenyuljak egy-ket havi fizumat.) -
-
mtcob
senior tag
válasz
Algotis #42251 üzenetére
Az lehet sajnos, a gond az hogy a weboldalukon nem jelzik
Mondjuk máshonnan is be lehet szerezni (ha másnem használtan vannak nagyon korrekt, garis darabok ennyiért), szóval aki ilyet akar(t) venni, az megoldja/megoldotta(#42252) ZolkoW Újonnan már elég kevés helyen lehet kapni, szerintem 1-2 hónap és teljesen kikopik a boltok kínálatából, de a használt piacon rengeteg jó állapotú/újszerű, garis darab van, sokszor kedvezőbb áron
Vagy esetleg ott a Moto G, az már majdnem N4 szint, nagyon korrekt kis telefon az is(#42253) Mauzes Moto G gyengébb a másik kettőnél, leginkább a fele annyi RAM ami kellemetlen lehet a későbbiekre nézve, így azt hanyagolnám a másik kettővel szemben.
Nexus 4 mellett szól a támogatottság: még egy 1,5 évig biztos kap frissítést, teljesen gyári android van rajta, így sebességre sem lehet panasz
LG Optimus G mellett szól a jobb kamera és a kicsit erősebb üzemidő, viszont a frissítéseket jóval lassabban kapja...mondjuk ezen is atomstabil a rendszer, illetve van rajta pár hasznos extra amit az LG telepített rá, pl QuickMemo, QSlide, stb..
A kettő között gondolkodtam én is anno, és nem bántam meg hogy a Nexust vettemSzoftveresen hihetetlenül gyors, iOS sebességet simán hozza, és custom romok terén is összehasonlíthatatlanul jobb a másik kettőnél
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Algotis #41597 üzenetére
Az a baj, hogy ez a 3 telefon között hezitálok, tudom nem egy kategória, de a P6-ban az anyaghasználat tetszik nagyon, a másik kettőben nem annyira mert nem fém. De ha már nem az, akkor ott van a Z és ha azt nézzük, akkor a G2 egy elég combos telefon és egy darabig biztos nem lenne gondom vele (játékok meg stb...)
Jelenleg egy Xperia P-m van, amivel csak tényleg azaz egy gondom van hogy az akkuja iszonyat rosszul van optimalizálva a rendszerhez, kicsit alulméretezték. De a kamerája, meg a kijelzője tényleg sok telefont odaver, de hardveresen ugyan ott van mint a P6 mert nem valami elterjedt és a kompatibilitásról híres hardverrel rendelkeznek sajnos..
üdv!
-
quailstorm
félisten
válasz
Algotis #39384 üzenetére
Biztos? Szerintem az egyik legtrébb kamera amit mostanában drága mobilba raktak...
Visszavonom, mert tűző napfényben jók a színek, nagyítatlanul elmegy. Egyébként rettentően érződik rajta a zajszűrés, digitálisan mosott mint a K800 volt anno. Olyan tüskös. Árnyékban meg rémes.
-
xtevo
őstag
válasz
Algotis #39378 üzenetére
@Algotis
Az Xperia L nem tetszik neki, meg a jó kamera kiemelten fontos, az SP-n még gondolkozik, de az már méretben határon mozog...@quailstorm
Köszi, de egyem a kis szívét Samu-t nem szeretne...Kicsit szappantartó kinézete van.
@dokee78
Talán... bár ennél az Idol S azért jobb. (Kivéve support)Egyéb javaslatok?
-
quailstorm
félisten
válasz
Algotis #39319 üzenetére
Az a cucc teljesítményben a fele, és nem optimalizálnak rá 3D alkalmazást. Márpedig droid alatt ha valami nem nagyon alap GL ES2-őt használ, akkor minden gyártó egyedi platformjára meg kell írni. Én két eredményét láttam: glitch és fehér textúra, meg lag.
Persze ha semmi ilyen igénye nincs akkor jó az, a sygic azon is smooth lesz. Oprendszer meg ugyanaz. Viszont haxolási potenciál a broadcomosban kb semmi nincs. Jól működő 4.2.2 meg 4.3.1 meg nem csak álom i9100-on, hanem valóság.i5 és i5c-nél meg a ház kamera előtelepített oprendszer kombón kívül nagy különbség nincsen...
-
-
Švejk
őstag
válasz
Algotis #39326 üzenetére
Gyakorlatban?
Mondjuk az, hogy veszel egy 60 ezres telefont, és joggal hiszed, hogy na ez vagy 1-2 évig mindent röhögve futtat.
Aztán szembesülsz a ténnyel, hogy egy komolyabb játékot már nem bír el, mert a GPU harmatgyenge, és nem fejlesztenek rá. Az Exynosra megéri fejleszteni, mert rengeteg embernek van, de az S2 Plust nem ismerik, tehát nem is veszik meg, tehát nem fejlesztenek rá, mert nem nagy a felhasználói tábor, mert nyilván annyira nem jó hogy meg is vegyék.
Hogy ki mire használja, változó, alap dolgokra elég az S2 Plus, de ennyi erővel a Huawei Y300 is elég alap dolgokra. És feleannyiba kerül. A kijelző meg ízlés kérdése. Az S2 Plus árából kapsz azért szebb kijelzős modelleket is.
Az S Advancehez az erejében hasonlítottam. Merthogy kábé annyit tud. Az más hogy milyen a kijelző, kamera meg az általános minőség. Persze az sem utolsó szempont, de tény hogy vannak ezerszer jobb vételek.Hát, ha te látsz a két kijelző közt különbséget...megemelem a kalapom
-
dokee78
félisten
válasz
Algotis #39326 üzenetére
Volt szerencsém mind a kettőt próbálni, hát az SII Plus kijelzője sokkal szebb. a Fehér az fehér, a fekete meg fekete, nem szürke...
Mindkettő Super Amoled.
Mindegy is nem kell elismerned,hogy igazam volt.
A legtöbben tudjuk,hogy az S2 Plus gyengébb az S2-től,nekem ennyi elég.A videón sem látszik a kijelzőbeli különbség.
Csak a szebb háttér miatt látod szebbnek.
Nem tudom melyik milyen fényerővel volt. -
Švejk
őstag
válasz
Algotis #39322 üzenetére
Hát, ember....és te háborodsz fel.
A Broadcom mind támogatásban, mind erőben jóval gyengébb...
Egy lapon se lehet említeni a két SoC-t, míg az Exynos még ma is megállja a helyét a középkategóriában a BC28155, főleg az okádék Broadcom VideoCore IV GPU-val erősen low-end. Szeritnem még egy S Advancenél is gyengébb, nem hogy egy SII-nél... -
dokee78
félisten
válasz
Algotis #39314 üzenetére
De gyengébb,nem is kicsit.
Nem érdemes az S2 Plust venni,mert egy Broadcom chipset van benne ami jócskán elmarad az Exynostól.
Az S2 Plusnak elnézték a nevét,inkább Herélt S2 vagy S2 Lite lenne reális."Istenem, nézz már legalább utána!"
Mit is bizonyít az oldal?
Mi a jobb egy gyenge Broadcom chipsetben?
Neked kell utánaolvasni,ne olyan oldalra támaszkodj,ahol keverik az adatokat. -
uffff
csendes tag
válasz
Algotis #37533 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy vétel előtt kell nekik szólni telefonon 2-3 órával, és utána tudják csak adni a készüléket.. Picit fura.. na mind1
Milyen papírokat kell látnom, amikor kibontom a dobozt? Sajnos ebben nem vagyok jártas. Van valami hivatalos LG-s garancia lap, amit fel lehet ismerni?
-
vacs
veterán
válasz
Algotis #36852 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor megkérdezed az LG Magyarországi ügyfélszolgálatát !!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest