Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz Vermilion69 #32995 üzenetére
Nem használt, új.
olyan fólia van rajta aminek a jobb felső sarkán van egy piros fül ami túllóg, ott kell lehúzni.
De van rajta 3-4 kicsi légbuborék, gondolom a gyárban elbahták a felhelyezéstCSAKAKISPEST!!!!
-
maestro87
őstag
válasz batai15 #32996 üzenetére
Köszi a megerősítést, én is így gondoltam. (A játék legyen a legkevesebb probléma).
Most már csak valami akcióra kellene várnom, hogy lecsaphassak rá.silvergod: Igen, alap dolgokra. Jegyzet, fotó, videó felvétel, rádió, menetrend, youtube, e-mail. A legszükségesebbek, na meg a telefonálás ha lehet vele.
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Buborék??
A gyári fólia tökéletesen illeszkedik rá, nem lehet alatta buborék vagy bármi hasonló se..
Használtan vetted? Mert akkor elképzelhető, hogy már leszedte valaki róla a gyárit, de amúgy elég gyakran előfordul, hogy nem veszik észre rajta a gyári fóliát és ráraknak egy másodikat is, annyira jól passzol a gyári.
Ezért se értem, hogy lehet neked buborékos -
Cha-b
senior tag
válasz Vermilion69 #32989 üzenetére
Van rajta, de egy ilyen nem lenne jobb? [link]
+ ami van rajta alapból, azon van 4 légbuborék, ami igencsak bántja a szememet.
CSAKAKISPEST!!!!
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Ez mitől lehet ilyen pofátlanul olcsó, nem tudjátok? Szerintetek is túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?
-
pit stop
addikt
Kártyát mindenhol vágnak. Viszont szerintem jobb új kártyát kérni - mostmár kisebbet saját magad is ki tudod törni, úgy adják (vodánál legalábbis - gondolom többinél is). Amúgy meg lehet fizetned kell érte.
Telefonhoz tok-fólia s minden egyéb témában saját topikja jobban segítségedre lehetOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg az Xperia SPm. Holnap reggel leszaladok levágatni a kártyámat, azt mindenhol megcsinálják?
Illetve szeretnék hozzá fóliát vagy tokot venni, vagy is-is. Olyanból milyet ajánlanátok ? Elég az 1ik, vagy vegyek mind2t ?CSAKAKISPEST!!!!
-
buek1967
tag
válasz Dhampir #32972 üzenetére
Próbálgattam, de nem megy. A kódok t-s hibát generálnak. Szervízmenübe kell szvsz bemenni, a linkelt képen is az van. Oda mondjuk bejutok, de sehol fm. Hogy ne legyek off: price-guard az ebay.de-n szuper. Tőlük vettem először egy Acert CM-t, de nem bírt nálam végig egy munkanapot. Egy hétig próbálgattam és visszaküldtem. Mivel simán visszaadták a pénzt és az ideküldés díját, tőlük vettem az Ativ S-t. Azóta nem vonz az Android nyitottsága. Null fagyás és most így estefelé még mindig bírja szuflával, full terhelés mellett. Inkább lemondok pár appról, ami tényleg nincs wpre, cserében van egy atomstabil minőségi okostelefonom ócóér.
[ Szerkesztve ]
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Jokkker
újonc
válasz pit stop #32976 üzenetére
én nem értek a lovakhoz, ezért kérdezlek titeket, csupán leírtam, hogy ezt dobta a kereső, és kb ennyi az össze tapasztalatom a 2 termékkel:
http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-720,Nokia-Lumia-820/phones/7746,7472
http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-720-vs-Nokia-Lumia-820
-
pit stop
addikt
válasz Jokkker #32968 üzenetére
Sp lefagyós bugos sz.r? Ezt még annyira nem hallottuk, pedig lett ajánlva vagy 50-100 embernek, de biztos...
Vodánál 820 és 720 aránylag egy árban van. Akkor már sokkal inkább 820. Ha meg a google aszondta, akkor az biztos úgy van. Ha ő megmondja a tutit - akkor minek jössz ide Számozásos logika alapján se jönne össze miért lenne jobb, de egyébként se. Google-on meg lehet hirdetni, meg hirdetők kedve szerint irányítani keresést...
i4 szerintem túl régi, Huaweinek meg még forrnia kell szvsz.Egyébként egyik rendszer sem megtanulhatatlan, csak sokan szeretik, ha telefonjuk okosabb náluk
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
rajkonnen
csendes tag
Sziasztok 50 ezer forintig a mostani okostelefonok közül melyiket ajánlanátok, ha a fő szempont a megbízhatóság, jó összeszerelés, viszonylag hosszú üzemidő, és a mindennapi igényeket azért akadás mentesen kielégítse. gondolok itt: netezés, zene hallgatás..
leginkább használt telóban gondolkodom, ami esetleg még nem olyan régi, hogy ne lehessen garanciálisan kapni.
a segítséget előre is köszönöm -
Jokkker
újonc
Hali!
nokia 720, iphone 4, vagy huawei p6?
első 2 vodánál, utolsó tmobilenál előfizóban, 10 és 30 között vannak.
a sony SP 0 forint lenne, viszont arról azt hallottam eléggé lefagyós bugos, szal kiesett.
neten a huawei tetszett a legjobban, de élőben a fehérhez volt szerencsém, és nekem nagyon vékony és könnyű volt, emiatt gagyi hatást keltett. Nem vagyok hozzászokva ezekhez a modern telefonos trendekhez, hogy vékony péklapát súly nélkül.. ezért a samsungokat is kiejtettem, az s4 amit megfogtam szintén nem tetszett.. visszatérve a huawei-re, feketében lehet még bejönne, mert képeken is az tetszik, viszont az hogy olvastam fórumon, hogy 1 napot alig bír ki, picit eltántorít...720 tetszik. és állítólag a wines rendszer praktikus és egyszerű.
iphone meg azért, mert stabil és kiforrott technika, csak használni kell és kész, nem kell romot buherálni csak mert épp halk a telefon és codecet kell cserélni.. (ezt a huaweinél olvastam), hátránya hogy nem mai gyerek már..
amire használnám: telefon, navi, web, metatrader (ami sajna winre nincs, de max veszek egy kinai táblát 5ért..) illetve minőségi fotók, + ami fontos, h megfelelő kezelhetőség, sms, jegyzetek.. régen pdam volt, az stylussal jó volt, de ujjal, körömmel kijelzőt bökdösve meg is utáltam az érintőképernyőt.. mivel azóta eltelt 1-2 jégkorszak, remélem már fejlettebb ez a világ.
-
MurdR
veterán
-
cyberkind
félisten
A Nokia Lumia 520-ról mi a vélemény ?
-
ra^ven
senior tag
válasz beholder00 #32960 üzenetére
Az kicsit alul árazott, haver most adta el 60-ért nemrég, de ahogy néztem 65-75 között mocorog.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Riuko
senior tag
válasz beholder00 #32960 üzenetére
Az érdekes lenne....
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
unreg1
tag
válasz resi.e04 #32955 üzenetére
70-80 között már kapsz új Xperia SP-t.
-
resi.e04
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis egítséget kérnék. Most egy Sony Neo V-m van, májusba volt egy éves de már telefonálni is alig tudok vele meg egyéb más gondjai is vannak. Nézegettem telefonokat, de igazából nem tudom melyik lenne jó annyira nem értek hozzájuk :/ Eddig az LG Optimus L7 II-őt és a Samsung Galaxy S2-őt ill. S3 minit nézegettem. Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Illetve ha valaki tud olyan telót ajánlani ami újonnan max. 70-80e Ft és jó a kamerája, nem fagy le, lehet rá játékot rakni azt is meghallgatom (ja és nem utolsó szempont hogy fél nap alatt ne merüljön le, bár ezek a mostaniak rendes használat mellett is max egy napot bírnak :/ ) Főleg LG,Samsung és Sony telefonok érdekelnének, a többibe annyira nem bízok -
kisfer
aktív tag
Az oprendszer mindegy, a badánánl csak jobb lehet mindkettő.
S3 Minit néztem ink meg eddig főleg az S Advance-t,jó lenne ha beleférne 40k-ba.
Ja és használtan kéne azt nem írtam.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
agabe
addikt
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Milyen telefont ajánlanátok 35-40k-ig?
Használt érdekelne, általános felhasználás néha multimédia. Most Samsung s8530 Wave 2-m van.
Min.3,7" , 5Mp; 720p videó.Én amiket eddig néztem és tetszik, ezek:
Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy S3 Mini
Nokia Lumnia 720
LG L7Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
w333
félisten
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Apámnak kellene androidos telefon max. 4.3 colos kijelzővel és a lehető legjobb üzemidővel.
Az ára max 70 ezer.
ezeket nézegettem:galaxy ace 2
-Sony Xperia U
-Sony Xperia Sola
Samsung i8262 Galaxy Core Duos Dual
Nem tudom hogy ezek közül melyik lenne legjobb ár/érték arányban?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lui82
tag
Ne velem foglalkozz, hanem aki a segìtséget kérte, és olvasd el a mobilarena teszteket, nekem màr volt több mint 60 mobilom, kipróbàltam teszteltem mindegyiket, a tapasztalataimat szeretném megosztani, akit érdekel meghallgatja, akit nem az nem! Fotózni speciel panasonic lumix ot hasznàlokm
-
ChromeX
addikt
Üdv, tudtok ajánlani nekem 70 körül telefont ami a HTC one s-el esetleg hasonló lehet(igen tudom hogy ez drágább). A lényeg hogy nem feltétlen akarok 90-et adni érte ha van valami kicsit kevesebbért és megfelelne. Bármilyen ötletre nyitott vagyok
ja ami fontos szép kijelző, kamera(ne legyen tul gáz)
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz beholder00 #32921 üzenetére
Év végén biztosan lesznek akciózások, hogy ha esetleg szolgáltatónál szeretnéd venni, de ha használtan, vagy GSM boltból, akkor felesleges a várakozás. Jó az az SP, kihúzod vele két évig. Lehet hogy ,,csak'' 2 magos, de erős az a két mag, mint említették, veri a 4X-et.
Az, hogy egy 4X erősebb, mint egy Nexus4, azt azért igen csak kétlem. A legjobb választás az lenne számodra, mert mint ezerszer is emlétve volt, referenciamodell, sokáig frissítve lesz. Ha épp ninvs most rá annyi pénzed, akkor viszont arra megérni várni, mármint gyűjtögetés szempontjából.
De mondjuk körülnézhetsz használt S3 LTE-k környékén is, jó áron lehet kifogni fiatal készülékeket gyári garival.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Lui82
tag
válasz albiosz #32912 üzenetére
Nem csak képen làttan 520ast volt hozzà szerencsén, sőt màr majdnem az egész lumia palettàt kipróbàltam! Nem a levegőbe beszélek, még ha lenne rajta villanó,vagy vaku azt mondom ok, de ennek hiànyàban nehéz minden esetben normàlis képet csinàlni, főleg ha panelban lakik az ember!
-
Riuko
senior tag
válasz beholder00 #32921 üzenetére
4X nem jobb mint a Nexus 4 szerintem, pedig4X-em van
Én S2-ről váltottam 4X-re és nagyon nagyon elégedett vagyok, pedig régen azt mondtam "soha , soha LG".Xperia SP 2 maggal simán veri sebességben a 4X-et, de szerintem az LG mindenre elég, gyári JB 4.1.2 vel teljesen jól működik, nekem nincs akadás, laggolás.
4X szerintem nemsokára kifutó cucc lesz, nem biztos, hogy év végén még lehet kapni.[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
thiclyoon
aktív tag
válasz darealkilla #32917 üzenetére
samsung s3 / s3 mini? (a lekerekített élek miatt)
(esetleg s4 mini? bár az már nem olyan lekerekített..)[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
Sziasztok
Ugyebár osszátok sokan úgy vélekednek h LG 4x HD jobb mint a LG Nexus 4? Legalábbis ezt szűrtem le a kommentekből, de miért? 60K-t szánnék max telefon vásárlásra, és szemezek 4x-el. (gondolom Nexus 4-et nem fogok találni ennyi pénzért ) Bírja ez a telefon, ugyanis nem 1 évre tervezem.(min 2-3év) Most egy régi sony erricson-t nyomkodok x8 és ennek "csak" az a baja h lassú és pici. Esetleg tudok olyan 2 magosat mondani ami veri 4x-et? S2 gondolom elég jó, de olyan régi hardvert meg nem akarok megvenni, ezt is szem előtt akarom tartani. Vagy érdemes még várni év végéig, olcsóbbak lesznek a telefonok és újabbak is jönnek ki? Tanácstalan vagyok.
-
light0416
tag
Sziasztok!
HTC One vagy LG Nexus 4. Figyelembe véve azt a 60k-s árkülönbséget is htc one-t kipróbáltam nagyon tetszett, de nexus 4 sajnos nem volt médiában.
Szerintetek?
KösziIphone 14 pro
-
Lui82
tag
válasz darealkilla #32914 üzenetére
A bb9900 fehérben elég nőies, de ha andridra akar vàltani, ajànlom a középkategóriában a sony L fehérben, dràgàbbak közül iphone 4s fehér sok kiegészítő van hozzà.
-
ablack
senior tag
válasz darealkilla #32914 üzenetére
Mennyit költene rá?
Milyen oprendszert szeretne?
Mekkora kijelző lenne az ideális?
[ Szerkesztve ]
-
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
Középkorú főnök hölgynek mit ajánlotok?
A legtöbb mobil túl férfias neki, valami diszkréten nőies telefon kellene,
most BlackBerry 9900-at használ.Köszi az ötleteket!
én vagyok az ördög
-
dokee78
félisten
Nem kissé erősebb az Xperia M.
A Galaxy S3 Minit körberöhögi hardveresen.
Viszont negatívum a kamera,4GB háttértár.
Árban nem tudom,hogy viszonyulnak egymáshoz.Az LG Optimus L5II elég halknak tűnt.
MX Playeren mutattak zajos környezetben egy filmet.
Ugyanott a sajátommal ugyanaz a film észrevehetően hangosabb volt.[ Szerkesztve ]
-
-
Riuko
senior tag
-
agabe
addikt
Ezek közül hardver miatt S3 Mini, vagy Xperia M.
A kettö közül Xperia M-nek jobb valamennyivel a hardvere, S3 Mini-nek viszont a garija meg a kamerája is. A kijelzőt meg kellene nézni mindkettőn melyik jön be. AZ LGL 7II -nek lenne a legjobb a kijelzője talán (bár ppi-ben nem, mert Xperia tuti jobb ebben, számszerűen az S3 mini is, de az más típusú kijelző) , viszont az hardverben megint el van kicsit hanyagolva.
Akkuban nem tudom melyik jobb.
Összességében S3 Mini -t javasolnám.[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Üdv a tisztelt szagértő uraknak
céges telefon vásárlás előtt állunk (már megint), relative kisméretű készülékeket keresünk a magenta brigádnál. Eléggé speciális árakat kaptunk, ez alapján is körbenézve a fórumokat a jelöltek a következőek:
- LG L7 2
- S Advance
- S3 mini
- Xperia MMelyik lenne az ideális átlagosnál erősebb felhasználásra: e-mail, skype, viber, hanghívások, illetve néhanapján fotózás, illetve mennyire időtálló készülékek ezek? Valószínűleg másfél-két évre tervezünk, ezért a garancia milyensége is szempont, illetve nem ártana egy kicsit erősebb akkuidő.
Előre is köszi a válaszokat .
-
Lui82
tag
válasz ma.ci23 #32856 üzenetére
Helló
A Huawei-t még nem ismerem, de a 4x és az sp-hez már volt szerencsém, ha a hosszabb üzemidő a fontosabb akkor mindenképpen az SP-t ajánlanám, a Sony-nak nagyon jól optimalizálható az akksi fogyasztás, én eléggé strapáltam 1,5 napokat ki tudtam húzni belőle, ugyanolyan használat mellett a 4x este mindenképp töltő! -
KiLo33
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #32900 üzenetére
Sziasztok,
T-mobile-nál szeretnék készüléket cserélni, alábbi lehetőségeim vannak most:
Huaweii Y300 16560 HUF
LG L5 II 30960 HUF
(Nokia Lumia 520 21360 HUF)Android van preferálva, illetve, hogy ne legyen nagyon rossz a fényképező (meg persze minél erősebb vas, mondjuk a mostani galaxy mini-t nem lesz nehéz felülmúlni). Kérdés, hogy ezek közül melyik a best buy, illetve érdemes-e várni esetleg, ha 40k a nagyon maximum amit rászánnék erre.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest