Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jokkker

    újonc

    Hali!

    nokia 720, iphone 4, vagy huawei p6?

    első 2 vodánál, utolsó tmobilenál előfizóban, 10 és 30 között vannak.

    a sony SP 0 forint lenne, viszont arról azt hallottam eléggé lefagyós bugos, szal kiesett.
    neten a huawei tetszett a legjobban, de élőben a fehérhez volt szerencsém, és nekem nagyon vékony és könnyű volt, emiatt gagyi hatást keltett. Nem vagyok hozzászokva ezekhez a modern telefonos trendekhez, hogy vékony péklapát súly nélkül.. ezért a samsungokat is kiejtettem, az s4 amit megfogtam szintén nem tetszett.. visszatérve a huawei-re, feketében lehet még bejönne, mert képeken is az tetszik, viszont az hogy olvastam fórumon, hogy 1 napot alig bír ki, picit eltántorít...

    720 tetszik. és állítólag a wines rendszer praktikus és egyszerű.

    iphone meg azért, mert stabil és kiforrott technika, csak használni kell és kész, nem kell romot buherálni csak mert épp halk a telefon és codecet kell cserélni.. (ezt a huaweinél olvastam), hátránya hogy nem mai gyerek már..

    amire használnám: telefon, navi, web, metatrader (ami sajna winre nincs, de max veszek egy kinai táblát 5ért..) illetve minőségi fotók, + ami fontos, h megfelelő kezelhetőség, sms, jegyzetek.. régen pdam volt, az stylussal jó volt, de ujjal, körömmel kijelzőt bökdösve meg is utáltam az érintőképernyőt.. mivel azóta eltelt 1-2 jégkorszak, remélem már fejlettebb ez a világ.

Új hozzászólás Aktív témák