Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
én ilyen nehéz eset vagyok, mert a leg minimálisabb áron akarom a lehető legjobb telefont megvenni.
Szerintem ezzel nem vagy egyedül.
Bár az f4 gt nél viragdani1 írta a cikkjében, hogy a 12es széria félresikeredett,
Épp az ő cikkét nem olvastam, de azon kívül számtalan cikket olvastam a 12-es sorozatról és a félresikeredett kifejezés sehol nem szerepelt. Ha egy telefont telefonként használok, akkor a 870-es procit is fura gyengének olvasni, de már semmin nem lepődöm meg. Aki nem játszik, az nem is érti... Összességében ha egy Xiaomi 12 150-ért vehető, akkor az tényleg jó vétel, ami tény, hogy a 12-es sorozat kamerában meg display-ben szerintem veri a kategória többi szereplőjét, kompaktságában meg nincs is más versenyző. Méretben a 13-as is jó, de már közel sem tűnik olyan kényelmesnek a kialakítása, no meg jó nagyot ugrott árazásban is. Amúgy ez is elég jól sikerült széria lett, gondolom virágdani majd valami Poco-s cikkében nem erre a következtetésre jut, de talán egy adott telefonról nem is egy másik telefonról szóló cikkből akaurunk megtudni lényeges infókat.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest