Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz xhege #147631 üzenetére
De igen, vannak vele gagyi telefon problémák
Minél jobb az első telefon, annál jobb lesz az első benyomás az okostelefonokról. Tudom, hogy mit beszélek, tapasztaltam már, hogy egy idősebb rokonom vett magának egy első telefont, valami gagyit, és nem tudott rajta gépelni, akadozott, emiatt azt mondta, hogy nem tudja ő ezt használni. Nem zárta be a háttérben futó appokat, mert elfelejtette/nem jegyezte meg hogy kell, aztán próbált valamit megnyitni, de kifagyott neki. Amikor mutogattam neki a dolgokat, én is tapasztaltam, hogy nehézkes a használata, lassan reagál, gagyi az érintőkijelző. Nem jó érzés használni, csalódás lesz.
A Redmi 7A-ban elég gyengusz hardverek vannak, aki ismeri az okostelefonokat, sokkal könnyebben boldogul vele, mint akinek először van ilyen a kezében. Első telefonnak én biztos, hogy nem vennék belépőszintű eszközt, ugyanúgy ahogy pl. első fényképezőgépnek sem valami gagyit vásárolnék. A tapasztalt fotós a gagyival is jó képeket készít, az amatőrnek csak profi/félprofi géppel van esélye értékelhető képeket készíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest