- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
batai15 #11677 üzenetére
Hát a GNex -től sokkal-sokkal gyorsabb !
Szerintem bőven elégedett lennél vele, nagyon nagy a főzött romok támogatása, CM11, MiUi, Slimkat, AOSP, stb. én a gyári rommal is még bőven elvagyok
iPhone is biztosan jó de a 4S már felejtős, lassú és elég akadós is
(#11679) batai15
Igen ezt tudom, de hardveresen óriási a különbség GNex és N4 között !
És azt se felejtsük el hogy nagyon prémium az anyagminőség -
w333
félisten
válasz
batai15 #11672 üzenetére
Használtan ilyen áron már komolyan mondom inkább sokkal jobban elgondolkodnék egy Lumia 925 telefonon
Vagy cseréld el egy Nexus 4 -re, kb. 50-60k -ért már nagyon jók vannak
(#11675) batai15
Nagyon kár ... mert egy Nexus 4 simán van olyan smooth és gyors mint egy iPhone 5, de kérdezd meg a fiúktól, ők megfogdosták a Veletech -en
Sőt szerintem páromnak is veszek egy ilyen 8GB -s verziót, az Xperia Go már nagyon kaka.
-
quailstorm
félisten
-
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #11425 üzenetére
Látom sikerült felhúznod magad.
Ingerült lehetsz az a te jogod. Értelmest választ kaptál. ebben mi az offenzív?Csak az utána lévő kérdésre jött a reflex amit megszoktam mástól. De ha azt kérdezed hogy mi a neve, akkor kikerülted az egészet.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #11422 üzenetére
Nekem simán vannak olyan ismerőseim akik lusták kipróbálni egy ilyet és nyögetnek.
Már az fura volt hogy nem tudod a nevét. Bár nem tudok olyan phraset amivel a gugli kijavítja...
Mindenesetre nem azt kérdezted mi a neve. És nem lapoztál vissza egy oldalt amikor beszéltünk róla. Tisztára mint egy haverom...Mostanában nagyon röviden és esetlenül fogalmazol.
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #11413 üzenetére
Minden Android ROM "stock" alapú. A CM ugyanúgy módosított, mint pl. a MIUI, legfeljebb kevésbé nyúltak bele, de igazából azt is kétlem, elég csak az angol Wikipedia szócikkben elolvasni, milyen dolgokat pakoltak a motorháztető alá, ami nem volt meg a "stock"-ban.
Van most nálam egy repedt kijelzős Moto G (ha rászánom magam, akkor kap új kijelzőt), azon ugye a Google-féle "stock"-hoz közeli állapotú Android fut. A néhai CM10.1-es SGS-em ehhez képest irgalmatlanul finomhangolható volt, a Moto G gyári ROM-ja meg fapados. (A "fapadosságot" nem feltétlenül pejoratívan értem, ugyanis ettől még meggyőző.)
quailstorm: tehát az automatikus visszafagyasztáshoz kell root, nem önmagában a hibernáláshoz. Így már tiszta sor.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #11244 üzenetére
A hátam mögött írja le anyámnak (aki persze elmondja nekem) hogy biztos nekem nem is fontos a szemműtét (de, az) meg hogy miylen jól megy nekem, hogy ilyeneket tudok venni, meg a hasonló rizsák.
muffman1:
Túlteszem magam rajta, csak ez az egész, hogy az ember háta mögött beszélnek, a szemébe meg "jópofiznak". Kétszínű emberek, irigyek is..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #11235 üzenetére
Tudod milyen vagyok, töröm a fejem mindenen. Ebből van anyagi hasznom. Ma ebből a haszonból lecseréltem az 5 éves monitorom (ami korát tekintve már 2006-os, 17", 1280x1024). És egyből jön a rossz nyelv, hogy mennyi pénz van, meg hogy mennyire nem fontos már a szemműtétem.
De, fontos. Csak amíg megmarad a pénzem, és csak ezekből a kis hasznokból költök, az miért zavarja egyesek szemét? Pláne olyan beszél, akit nem igazán szívlelek, mert lusta mint a fene, és még ha lenne is lehetősége pénzt keresni, akkor se megy.
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #11190 üzenetére
Persze én ezzel tiszában vagyok az expansys is így működik a Cordonnal.
Tudom sokan másképp gondolják, de nálam előfeltétel bárminél, hogy hiba esetén csak le kelljen adnom valahova, és onnan el lehessen felejteni. Nem sokkal több időt vesz igénybe a Kínába küldés, de nekem az úgy már sok, nem is az idő amibe telik, hanem az idegeskedés a vele járó feszültség.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #11097 üzenetére
Azok a régi szép idők ... BP -n már locsolkodni se jár senki
Gondolom akkor még a karácsonyi "kántálás" is divat még ott ? !
Én ezeket nagyon szeretem ... jó kis buli (csajozás, piálás, meg minden) , de itt BP -n kb. az összes hagyomány el van felejtve, komolyan mondom néha hiányoznak ezek a dolgok, ezért is szoktam ünnepekkor hazamenni
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
batai15 #10981 üzenetére
egy szóval nem irtam,hogy nem jobb,sőt a kijelzőt kifogásoltam is.. De te még mindig nem igazoltad,amit állitottál [link] . akkor innentől minden szavad amit leirsz kamuszagú..
Majd utána gyere ide árulkodni,ha saját állitásod is tudod igazolni...
addig a másik szapulását kerülni kellene.. -
-
Švejk
őstag
válasz
batai15 #10882 üzenetére
Batai kolléga, csak nem wotozgatunk?
Majd mesélj hogy tetszik a játék, sokat tolom én is, lassan elérek Tier VIII-ig.Kérdés mindenkinek aki kocka
: Újraraktam a gépet, mert már minden baja volt, de most nincs net, se a routert (vezetékes) se a modemet nem ismeri fel a gép. Mit tudnék vele kezdeni? Elég tanácstalan vagyok...
Most egy muzeális darabról írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest