- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
joey04 #11954 üzenetére
Nyilván mindenki saját vagy szűk környezete tapasztalatára építkezik igazán, csak ez alapján láttam én azt, hogy nem fizetném ki érte azt a felárat - mindamellett elismerem, hogy egy nagyon jó rendszert csináltak meg.
Nem egy ember volt, aki szintén sok éve használja már rendszert, de a csatlakozókkal mindenkinek volt baja, valamelyik sokszor túlmelegedett, meg kijelző is többeknél sárgult.
Ezek vannak máshol is, csak sokszor iPhone úgy van emlegetve mintha külön univerzum lenne, de azért nem az szvsz. -
pit stop
addikt
válasz
joey04 #11947 üzenetére
Mitől megbízhatóbb?
Pont most hétvégét egy nagyobb társasággal töltöttem - többségnek szifonja volt. Egyiknek ez volt a xar rajta, másiknak az halt be, harmadiknak meg volt vele egy harmadik problémája. Minőségileg minőségi, de ugyanúgy vannak problémái mint technikai eszköznek, és ehhez meg hozzáadnak 1 év garit... -
Cyberpunk
félisten
-
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest