- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Persze van akinek nem jön be
Need For Speed -t várom már
(#9870) Cyberpunk
Kérdés hogy hányan használják ugyan azt a gépet ? nálunk is hasonló a helyzet, a napom kb. úgy indul hogy kávézás közben 1 órát azzal töltök hogy rendbe rakjam az XP -t, kollégák telepítenek orrba-szájba (toolbar, kémprogram, stb)
-
-Faceless-
őstag
+1
Imádom ezt a harcot olvasni, én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy szarok bele. Vannak jó telefonok, mindenkinek másak az igényei, és más elégíti ki azokat. De ez még csak véletlen se csitítás képen mondom folytassátok nyugodtan legalább csináltok nekem egy jó estét. Ha lehet borzoljuk a kedélyeket FÚJJ APPLE, CSEMPE MIAZMÁR, LAGGDROID!!!!
És akkor mentem berakni a popcornt, 10 perc, és jövök remélem szorgalmasak lesztek.
-
Blackmirror
őstag
Tesómnak meg korlátlan csomagja van és ilyenkor értekezünk/értekeztünk volna.Szóval igencsak feltűnt.
De volt hogy csak az értesítéseket kaptam a telefonra a nem fogadott hívásokról. Nem tudom mostanában mit ügyködnek trénél...Rég láttam a fórumon:[link]
Szerk.:most valahogy a linkelés nem megy nekem
-
quailstorm
félisten
Mert mutass már egy olyan droidszart(2.3.x), ami nem lép ki az Adobe readerből ha valami mást csinálsz. Nem elég hogy háttérben nem renderel, ugye általában nem olyat nézegetünk ami időigényes, bár van nekem olyan angol feladatlapom is ami réteges....
Viszont home, és kiveszi a RAMból az egészet. És addig fehér míg újra nem renndereli, vagy újra sem rendereli. Kisebb, átlagos PDF-et persze újra betölti, de szerintem kibaszott gáz. WinMO, Symbian, Maemo után ez hatalmas visszafejlődés és kényelmetlenség.Egyébként durva hogy az X8 három kört ver S5570i-re PDF benchmarkban... Jó nagy szar ez a teló.
N900 meg elég gyakran van használva dokumentumkonvertálásra, meg OTG-re mostanában.
-
quailstorm
félisten
dGPU-s, felső kategóriás laptop is szenvedés, laptop nem hardcore gaming-re van, bár ha muszáj, i7+GTX650m-el el lehet lenni, mint unokatesóm, de hogy nem macerás, azt nem lehet állítani, meg azt se hogy bitang erős.
egyébként meg játssz LXDE-vel, mert az XGL felület ha bejön játék közben, az árt. Akkor is ha CS1.6. Nálam a skype értesítések miatt vágta ki a biztit.
-
Tim82
félisten
Nálam Thinkpad X200-on (P8600 / 8 GB RAM / Intel GMA 4500MHD / SSD / Win 7 x64) néha simán belassul a Torchlight, nem vészesen, de érezhetően és kicsit zavaróan - jellemzően akkor, amikor rengeteg ellenfél nyomul épp a karakteremre.
T500-on (T9400 / 8 GB RAM / HD3650 256 MB VRAM-mal / SSD / Win 7 x64) valószínűleg semmi gond nem lenne, de ezen a gépen még nem próbáltam. Az előzőnél is a 4500MHD a gyenge pont és még így is meggyőzően elfut a játék saját maga által felajánlott beállításain.
Gyakorlatilag bármilyen dedikált VGA-val jobban fut egyébként az én tapasztalataim szerint, mint a régebbi integrált videovezérlőkön.
-
quailstorm
félisten
A mapok legkevésbé sem hasonlítanak egymásra, az a különbség.
A coop-ra meg azt mondom, hogy haverokkal minden játék 10-20x élvezetesebb. Mondjuk ilyen esetekben nálam is előkerül a konzol, mert kényelmesebb 2 kontroller átdobálása egymásnak mint gépnél helycsere.
De még a wormsöt is szokniuk kellett. Nagyon PC-s minden haverom. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
De az nem is FPS. Leginkább ott számít a tűéles kép. Bár konzolnál megvan az előny hogy mindenkinek egyforma.
Egyébként a kötekedés generátorom indítását a multiplatform játékok konzolos előnybe hozása volt. Diablo 3... Csak én emlékszek úgy hogy eléggé egérigényes?
Már kérdés, PC-n próbáltad már? Hogy ott milyen? -
Švejk
őstag
-
quailstorm
félisten
(#9393) Cyberpunk ---> ezért. Nem mindenkinek olyan lukas az agya mint egyeseknek
@(#9393) Cyberpunk : Az a helyzet hogy eddig mindig kikerültem, kikapcsoltam, satöbbi. De ha egy nyomoronc fiókon szeretném a metro appokat meg a többi szarom futtatni, akkor kell UAC
És amikor a torrent kliens a temp-be ment a megadott mappa helyett (másik partíció OS nélkül), mert nincs rootjoga, akkor felmegy a pumpa. -
Švejk
őstag
Snowden is ezt venné. Snowdent elűzték az amcsiktól. Snowdent sok helyről elűzték. Snowden jelentésében nem szerepeltek oroszok. Az oroszok tárt karokkal várták Snowdent. Snowden Oroszországba jött. Snowden Oroszországban telepedett le. Snowden ezek szerint jól kijön az oroszokkal. Tehát a SnowdenPhonet csak az oroszok hallgathatják le
-
quailstorm
félisten
Különbség csak annyi, hogy én nagyon régen regeltem a skype-ra például, ezért semmilyen adatmezőm nincs kitöltve, életkor sem
FB-nél se attól félek hogy jaj most megtudják. Úgy is tudják. Hanem a hozzákapcsolódó appok, esetlegesen publikusan maradó infót, hirdetéslavina. Hagyjanak békén.
Az külön tetszett hogy úgy akart ismerősöket keresni hogy adjam meg az e-mail fiókom jelszavát, majd ő ottan kotor. Aha persze, nagy lófaszt...
-
quailstorm
félisten
már megbeszéltük, laggol az agyam
-
quailstorm
félisten
De muszáj hogy látsszon a környezet, mert már múltkor is rámondták hogy photoshop gyanús. Persze majd holnap iskolában látják a mentést, ha addig újra nem húzom a telót
Egyébként készült screenshot, de az olyan semmitmondó hogy na.Egyébként 265 volt haver rekordja. VOLT
-
quailstorm
félisten
Hát ez óriási
(#8884) w333: nincs rá annyi dodó. Legjobb esetben is SGS. De az sem annyira borzasztó szerintem Sok alap kétmagost megaláz. Meg van rá 3-mas linux kernel.
Egyébként csak úgy szólok hogy objektív mobilteszt nem nagyon lehetséges, csak esetleg tapasztalt, higgadt, toleráns ember írja.
-
quailstorm
félisten
Pontosan. A kisujjamat mozdítottam érte
Vagy a hüvelyket. Ne szórakozz már, két éves, most járt le a garancia, le van cserélve(az eredeti gázdájánál, helyette L520 van). Nyugaton a rabláncot ingyé ledobják ilyenkor. Egyébként meg egy magyar találta ki, hogy annyira szar a SIMvédelem hogy csak root jog kell a végleges megszüntetéshez. Abban az appban egy 1 másodperces feladat, amivel az EFS-t amúgy is menti az ember mielőtt barmol.
Rakni akarok rá CM7-et.Bár egyelőre így se rossz, bár alig van rajta app. Kicsivel többel havernak már akad... Viszont felülülés a +128MB RAM X8-hoz képest, képes volt a play és a fájlkezelő közt pár másodperc alatt váltani
Ahhoz képest hogy ez max kooperatív multitasknak nevezhető, gondolom normálisabb telón alig lehet észrevenni. Ha nem kell hogy fusson a háttérbe akkor nem zavar. Bár SGS-en sem volt valami gyors az appok közti lépkedés, súlyos várakozásokba telt(3-5 sec), de legalább folytatta általában.Az egyetlen app ami nem gyorsabb az N900 gány droidhoz képest, az a play. Nem tudom miért.
És nagyon bánom hogy nincs meg senkinek a 2.3.3 amit hónapokig nyúztunk unokatesómmal és kb minden ment rajta a kamera/mikrofon/GPS-en kívül...
Akkori HD játékok is. -
quailstorm
félisten
Nem azt mondtam hogy kürtöld szét a neten, de innen mindenki nem olvassa az L520 topicot, a téma meg általában az hogy mi a helyzet egymással.
Anno ilyet én is megírtam. A tied meg jobban elgondolkodtató, ugyanis ez a 2013-mas filatelefon Magyarországon. Kivételesen jó filatelefon. Csak ezek a hibák...Általában az ilyen túlnépszerű mobilok mind túlárazott szarok voltak. Pl S5230, KP500, E250, galaxy y.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest