- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
-
w333
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #9492 üzenetére
egyik haver azt vett a gép mellé
(#9493) Blackmirror: nekem meg csak a szekrényben porosodnak a konzoljaim. Ahhoz hogy élvezni tudjam rajta a játékot, meg kéne tanulni használni a kontrollert, ami nem megy. Meg míg másnál a konzol be van építve a TV szettbe, itt minimum 10perc szerelés előtte utána. Meg ház nélkül van, szal ráhagytam.
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #9465 üzenetére
De X360-nál nincsenek olyan akciók, mint az indie bundle, vagy akár open source vagy free játékok tonnái. Még régebbi játékok darabjáért is ezreket kell fizetni, mikor egy steam sale-en 10k-ból egy évre bevásárolsz. Gondolom nem kell magyarázni...
Ráadásul itthon a bolti PC játék tényleg sok Mátyással olcsóbb mint a bolti konzoljáték... -
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #9465 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok ... vannak eredeti játékaim Steam -en és amikor akció van szoktam is vásárolni, igazából nem is ezzel van a gond, hanem tényleg kéne már egy gondmentes számítógép amivel 720p -ben tudok néha játszani, az X360 meg azért lenne jó mert vezeték nélküli kontrollerrel az ágyból is tudnék játszani a nagy TV -n és ismerősöktől szintén tudok játékokat kölcsön kérni
(#9467) quailstorm
+1
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #9338 üzenetére
Van benne valami ...
A mérete miatt nekem ingyen sem kéne, kényelmetlen / szenvedés !Nagyon remélem jönnek majd a csúcs kompakt telefonok is mint pl. a Z1 Compact, nekem a Nexus 4 méretétől már nem kell nagyobb, nálam ez a max. ami még belefér
Az S3 LTE csak pár mm volt nagyobb mégis sokkal kényelmetlenebb volt, moziban nem mertem leülni míg nem veszem ki a zsebemből, ha zsebben ültem le vele recsegett ropogott ... mondom ennek annyi (tiszta szenvedés volt az egész)
Na meg az N4 a szoftver gombok miatt még 1 kézzel is használható, S3 fizikai home gomb megnyomása 1 kézzel felejtős
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #9336 üzenetére
Hát ennyi ... az a baj hogy a Samu vérfanok már sokkal rosszabbak mint az Apple fanok, ha az S5 helyet egy kutyaszart mutattak volna be 240k - ért szerintem még azt is megvennék
De vegyék csak nyugodtan a Samunak szüksége is lesz a bevételre, a felét meg úgyis az Apple majd lepereli róluk
És igen ... ez már tényleg egy igazi Troollkodás volt ...
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #9307 üzenetére
Az én általam választott név legalább létezik.
Igen a konfigurálhatósággal nincs bajom. A megosztással már van. Én Zuckerberggel, a CIA-val, meg az NSA-val nem szeretnék személyes kapcsolatba kerülni. A gugli és az MS szűrője SZERINTEM valamit véd, nameg, skype az már megy vagy 8 éve haverokkal, családtagokkal, ott még szó se volt MS-ről, bár az NSA-nak már lefeküdt hamarabb. Google úgyszint. Amikor elbuktam a freemailem mert soká nem használtam (kiskölöknek minek is), osztán a nevem elvitte más, inkább gmail-re váltottam. Nameg ott tán a nevem is szalonképesebb. Mostani freemail spam és warez+FB fiók e-mail fiókom nevét se írnám hivatalos papírra, pedig nem trágár. Csak gyerekes.
FB-n a másik bajom a középiskolai ismerőseim viselkedése. Alpári, beteges, gusztustalan. Igazából ha egyikük nem rakná fel lelkesen az MSwordbe gépelt jegyzeteit, nem is vetetném be magam.
Az osztályból ketten nem vagyunk tagok. Nekem most már van fiókom. Valamilyen. De a másikunkról se lehet elmondani, hogy nulla a géphez, mert programozó...
Nincs rá igény, pont.Ha marad a Gameloft Live, akkor még mindig nincs fiókom.
Egyébként tényleg nem izgat a legújabb idézet, meg a sok faszság, mint ez a sör. Unokatesóm mutatott egy ilyet. OK, van. Értelme? De haverjaim ennél durvábbakat csinálnak...
Egyszer elkértem osztálytársam fiókját megnézni az osztály képeit. Maradandó károsodást szenvedett az agyam. Nem akarom kirészletezni, mondjuk annyit írok hogy székletfétise van pár egyénnek, és ezt publikus képekkel is megtámogatják. Ez KO volt nálam...Annyi volt vicces, hogy unokatesóm bekapcsolta a főoldalán a végtelen görgetést, és mutatta hogy végtelen fos. 90% a kutyát se érdekli, repost, kép idézet meg reklám. És a maradékban kb 1% ami őt érinti és egyetemmel kapcsolatos.
Ezen kívül ugye lehet chatelni.
Azt máshol is lehet.Meg lehet hibát elkövetni a feltöltésekkel...
Itt a PH!-n, amit írsz, az publikus. Ennél fogva súlya van. Aztán meg ha valaki rangot akar, ki kell érdemelni. A sok páwah, meg mittoménmi sok mit nem tudna itt kezdeni. Legalábbis értelmesen beszélni nem tudna.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #9239 üzenetére
Új vagy jelenlegi gen? Amit most néztem a Metal Gear Solid Ground Zeroes. Nagyon tetszik, és az új konzolokon bámulatos a grafikája. Kipróbálnék egy Beyond Two Souls-t is, jókat írnak róla, csak hát ezek mind konzol only.
(#9240) Muffman01
Siemens akkor?
Amúgy a piros/vörös színek amúgy is tetszenek egy telefonon, és baromi szép lett azokkal.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #9235 üzenetére
Enyém előbbi
(igaz kevésbé is részletesebb)
Tetszik a kis lapos amúgy, de olyan fura az a Mac, még sose láttam ilyet működni. Ismerősi körnek túl drága, nem igazán vettek ilyet.
-
batai15
félisten
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #8874 üzenetére
Mivel adott a lehetőség hogy lehet babrálni, így egyértelmű hogy sokan ki akarják hozni a legjobbat a telefonjaikból
Nem az Android -al van a baj, hanem azokkal az emberekkel akik a 30-40e FT -s telefont hasonlítsák az iPhone 5 -hez, csak az felejtik el hogy az +100e FT -al drágább telefon
(#8880) quailstorm
Stock Android rendszer -el nem ... sőt nagyon gyors pl. Miui V5 vagy CM11
A Samsung által módosított foshulladék tácswiz Androidot el kell felejteni, a Nexus 4 -m gyorsabb mint egy Galaxy S4 vagy Nóta 3 pedig ezek sokkal erősebbek -
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #8757 üzenetére
E5-nek hívják aztat inkább. De nem tetszik. Nincs giro, nem Ti chipset, nincs VGA 30FPS, nincs jó kamera, nincs FPU, nincs erő, nincs GPU. Oké, E52-höz képest dupla a RAM, mert rájöttek hogy ahol FPU-val be nem telik a 128mega, ott FPU nélkül az még a sykpe-ra sem elég. Hurrá. De egy opera mobile-tól már beszarik. Quake 3 LAN-ról ne is beszéljek.
Telefonálós telefonnak elfogadnám.(#8758) Ed3r_X_: gőzöd nincsen miről beszélsz. 2 éven keresztül olyan supportja volt mint egy nexusnak, és galaxy nexuson, vagyis inkább panda devboardon alapul az egész. 120rongy volt, kamera is minőség rajta. Ráadásul egyedi droid, ami CM+AOKP+AOSP előnyeit gyúrja össze. A legjobb amit valaha láttam, a felülete meg alázza a ma duvatos 10 colos telefon baromságot.
infó [link]Vagy neked mi a színvonal? A Samsung galaxy tab? Azoknál szarabbat elképzelni se tudok, a 3-mas széria meg olyan ordas visszafejlődés a 2-eshez képest hogy csak pislogok. De akadni már akkor is tudtak amikor a T20 már nem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #8725 üzenetére
Rájöttem, hogy a hallásom se a régi
A napokban össze vissza vágtam a kezem sorjás lemezekkel, és az öregasszonyok az agyamra mennek. A TV-t simán hallom a mi lakásunkból, át a tégla falon át
Bezzeg ha most én szólnék.
Amúgy meg Hitman Absolution-nel játszogatok, nagyon bejön, régen mennyit nyomtam a Silent Assasin-t. Imádom a Hitman szériát
Arrafelé, almavidéken?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #8625 üzenetére
Nincs kábelmenedzsment a házban, a molex el lesz vezetve az 5.25-ös helyeken át hátrafelé, ahol nem látni, meg a SATA is (persze a másik házban, de egyelőre az eleje még mindig CNC-n készül, immáron vagy 3 hete
)
De rendezek, csak holnap úgyis szétkapom megint, és megcsinálom a többi részét, gyorsba összeraktam most, ahogy tudtam
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #8621 üzenetére
Minek az? Elég hűs nekem is, van még a gépben 1 db 12 centis venti, és egy 8-as hátul, szóval hőfokokkal nincs bajom
Hang az relatív, nekem nem hangos.
Processzor 40 fok, VGA 36. Tökéletes szerintem
De nem ez a kép lényege végül is. Holnap veszek még anyagot jó sok kábelre, és megcsinálom az egészet (ventik, maradék kábelei a tápnak)
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #8309 üzenetére
A te avatarod pl hálás téma, mert részletesnek tűnik annak ellenére hogy kisebb mint a legkisebb mobilos színes kijelzők voltak
Valahogy a fürjet nehéz megalkotni.Egyébként meglepődtem hogy át tudtam rajzolni Wyll munkáját, és még jobb is lett. Látnátok a rajztehetségem letagadnátok hogy ismertek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest