- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17098 üzenetére
Már csak egy csomag van, utoljára 1.0.1-nél volt külön verzió GPU-hoz.
Ugye SGS-en most nem tudom megnézni, de ha a bluestacks viszi nem hiszem hogy az apk a rossz.
A pénzt meg nem szarom, kétszer meg nem akarom megvenni, most ez van.
Amúgy is, droidra nem veszek játékot pont emiatt. Több kompatibilitási hibát láttam eddig mint működést.
Haverral is felrakattam az Asphalt 6-ot, kérte hogy menjen refundolni, mert nem támogat 1024x600-at
De 2012-es játék lévén fullHD-t sem, meg SGS4-et sem. -
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17078 üzenetére
Az igen ...
Cod AW ? vicc hogy nem elég 2GB Vram, elfelejtettek optimalizálni
De teljesen mindegy mennyi a Vram mert ha 6GB lenne azt is simán bezabálná ... kell várni 1-2 komolyabb pachet, addig fel sem merem rakni
Szóval egy Ati 3GB Vram -al sem lennél előrébb, sőt kisebb lenne az FPS
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16976 üzenetére
Jól látod, nem szigetesek, hanem még normális billentyűmechanikájuk és gombjaik vannak.
Amelyikről készült a fotó, azt többé-kevésbé megpucoltam (de ez csak porkifújást jelent sűrített levegővel és átdörzsölést egy száraz ronggyal), a másik retkesebb, valószínűleg egy raktárban álltak évekig, mielőtt még én megkaptam volna őket. (Merthogy nálam annyi volt a történetük, hogy megkaptam egy leselejtezett munkaállomás mellé őket, megnéztem, hogy működnek-e és eltettem őket egy dobozba.)
Érdemes volna bekérdeznünk a PH! fuvar topikba, hogy jár-e valaki mostanában Bp.-Tatabánya vonalon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #16930 üzenetére
Esetleg nincs valakinek elfekvőben ilyen régi PS/2-es billzete? Logitech Deluxe Keyboard volt a mostani, ahhoz hasonló. Persze nem ingyen gondoltam.
Ilyen újabb cuccosok nem kellenek, egyrészt amiben van anyag, az nem 2Ft. másrészt meg közel sem olyan jó gépelni rajtuk.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16840 üzenetére
Az biztos. De mindig engem bannolnak akkor is ha nincs oka, már megszoktam. Végig tudnám sorolni a nyilvántartást, de nincs értelme...
Az külön tetszik a modi szekciónál hogy nincs olyan, hogy kiprovokálta (by Kalandor). Volt már, hogy ordenáré stílusban belémkötöttek, védtem magam, és csak engem bannoltak. Ez már csak ilyen.
De amúgy tisztázzuk a helyzetet. Ez a topic nem egy témáról szól. Mint az S5830 topic ahol jogosan kergettél el az i-seket az anyjukba (szó szerint, azért nyitottam új topicot, míg a minisek megfértek egymás mellett, igaz teljesen átláthatatlan).
Szóval ez a topic az emberekről szól. Tamás (te), Batai, Marci, Svejk, Pit Stop, Cyberpunk, Blackmirror, Lali (w333), én, Tim82, CJ4567, Maggi, Bkrisz9, Picike8, MurdRSorrend mellékes, de igyekeztem az elejére az eredeti törzsgárdát összeszedni.
Azért ez annyira nem sok, általában családi a hangulat. Kaptam most Marcitól több ízben az elküldést melegebb éghajlatra. OK, de onnantól kezdve 30 másik ember nézőpontját kell vizsgálni, ami esetleg már nem is érdekel. A politikával egy életet el lehet tölteni, csak a hivatalos évkönyv több kötetes, kb 800 oldal.Most ez úgy kijött belőlünk, emberek vagyunk, ver a sors, panaszkodunk. Azt hiszem ki lehet bírni ennyit.
Szabályzatellenesség amúgy is volt már itt sok felfedetlen, személyeskedések meg warez téma bőven van. De éntőlem átmehetünk IRC-re is, aztán ott lehet a csillámpónik szaporodási szokásairól is beszélni, nem fog beszólni senki. De azt hiszem erre nincs igény.
(#16844) batai15: ja ez most új. De megmondták hogy nem hagyják abba. Az eddigi tüntetések is azért fulladtak kudarcba mert feladták. Itt is csak átmeneti sikerről lehet beszélni.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16819 üzenetére
Eez? Hol élsz te? Teljes haláli nyugalommal néznék végig a maguk keresztrefeszítését is.
Amúgy is már minden le van cserélve, be van betonozva, itt már nem lehet egyszerűen kormányt váltani. Erőszak nélkül nem megy.A közmunkaprogramon meg anyám már hamarabb átesett, csak ő magasabbról esett mint 77k, de ugyanazt csinálja éhbérért továbbra is...
leépítették és felvették ugyanoda kevesebbért, mert fuck logicde ha az Orbán-féle rabszolga alapú gazdaságpolitikát nézem, akkor ez megéri amíg nem téged csap az ostor
egyébként a netadó mint gumicsont az pont megmutatta meddig lát a nép
tudja nézni a warez filmet közben hallgassa a warez zenét és játsszon warezzal, a többi meg le van szarva amíg enni kap
ilyenek mint emberi jogok, erkölcsök, gazdasági baklövések, felelőtlen állami cégvezetés, senkit sem izgatnak -
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16755 üzenetére
Köszi ... és igen ez egy brutálisan erős vga kártya + ugye nVidia !
Szerk.
Media M. megint hatalmas pofára esés volt, az összes telefon kuka, ami jó volt az a Lumai 930 és Galaxy Alpha (ez hatalmas kellemes meglepetés volt)
IPhone 5S túl kicsit, és már észrevettem rajta pici laggokat is
Z3C full műanyag játéktelefon, (Z1C -nek szebb a kijelzője is)
LG G3 túl nagy és az a kijelző nekem kicsit fakócska !
L630 (gyereknek) bárhogy is nézem nem rossz csak az a kijelző !
L530 egy vicc, felejtsétek el (L520 sokkal jobb) !
L730 túl kocka, Oled kijelző sem tetszett !
iPhone 6 egy nagy palacsinta (kidudorodó kamera) lekerekített forma csúnya !
LG G2 és Nexus 5 nem volt most kirakva ...
Szóval eddig semmi jó nincs ami elnyerheti a tetszésemet, vagyis van a Xiaomi Mi4 de az ott nem kapható, T -nél kb. ugyan ezek a telefonok vannak ugyan ilyen áron, szóval "türelem rózsát (telefont) terem" valahogy elbohóckodok még a N4 + Android 5.0 -al !
Pedig jó lett volna minél hamarabb valami változatosság, de most 150k -ért nem fogok venni előfizura egy olyan telefon ami nem is tetszik majd 3 hónap után adhatom is el mint anno az S3 -t
Bármilyen észrevételt + tanácsot szívesen elfogadok ...
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16750 üzenetére
Nem feltétlenül ... ha nem lenne a csempe része na meg ugye 10X kell ráirányítsam az egeret a jobboldalra hogy előjöjjön az a menü vagy mi, na az már gáz, ha nem lenne benne a csempés rész akkor simán használnám is
Különben kb. ugyan az mint a win 7 csak van benne csempe !
Hát jah elég gagyi ez a herélt rendszer de sajnos most nem volt másik kéznél, na meg lusta is voltam de valamelyik nap már felrakom
Szerk.
Megyek Mekibe aztán Media M. kíváncsi vagyok a Z3C -re élőben, szóval majd jövök egy kis élménybeszámolóval !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16733 üzenetére
Persze ... de igazából mindegy 20-30mp még belefér
Jah és úgy hogy az Előtöltés alapból ki van kapcsolva, na ez a durva !
Lusta voltam még visszarakni a 64bit, az még gyorsabban indult nálam !
Pár tesztet olvastam most, igaz hogy játékok alatt is jobb az a csúnya 8.1 ? különben kéne tenni egy próbát a Win 10 -el csak kéne hozzá vga driver !
(#16736) quailstorm
Áááá az nagyon sok ...
Szerk.
Mega loool ... Lumia 820 előfizu = 73000 / dominó =30000 !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16691 üzenetére
És már gondolom jön az új alaplap is ?
(#16692) batai15
Először nekem sem tetszett annyira, aztán kb. 1 óra nyomkodás után rájöttem hogy atyaúristen ez egy nagyon jó rendszer, kényelmes és szupergyors !
Ami dúrva hogy 1 óra 5 perc kijelző és még van 80% akku !
Szabad RAM 1.4GB pedig most direkt mindent bekapcsoltam (Google +, fotók szinkronizálása, Google kereső, OK Google, Google Now, hangfelismerés + keresés, helyzetmeghatározás stb. szóval csutkán minden be van kapcsolva) nem kímélem most adok neki rendesen direkt nem lövöm ki az alkalmazásokat és hihetetlen de nem nagyon lehet még így sem megfogni, szóval nagyon jó 4.4.4 után megváltás !
-
MurdR
veterán
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
Régebbi Bios esetleg ... pl. a legelsővel a v.0804 !
Érdekes akkor hogy miért nem szerepel az eszközkelőben ez a IEEE, és ha csak 20 pint kötsz rá akkor is fenn áll a hiba ?
Vagy ha a másik tápot berakod akkor sincs az eszközkezelőben ?
Komolyan mondom tiszta X-akták az egész
Nálam pl. a táp olyan hogy külön van a 20 pin és hozzá csatlakozik még a + 4 pin, nálad egyben van mind a 24 ? de tulajdonképpen miért van ez külön ?
Én bekötöttem mind a 24 pinet, vagy elég a 20 vagy ezt nem értem !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16615 üzenetére
Még egy lehetőség ... Link
A másik pedig : One thing that you can try is to unplug the power supply from the wall socket and then remove the cmos battery from the motherboard , once you remove it then press and hold the power button for 10 sec or more to let all the voltage drain off. Then put the battery back in and plug in the psu and see if the problem is still there.
Vagyis kiveszed az elemet, majd 10mp -ig nyomod a power gombot hogy teljesen kimenjen az áram belőle, aztán vissza, valahogy így értelmezem !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16611 üzenetére
Hát basszus neked nagyon nincs szerencséd ...
Mindenesetre pakold már fel azt a Win 7 -t, aztán lehet hogy ott lesz eszközkezelőben az a sz*r amivel megoldod ezt a problémát
Win 8.1 furcsa anomáliát okozott nekem is, az istennek sem tudtam a Win 7 -t visszarakni mert telepítő betöltése után ledobta az az összes usb -t, így nem volt sem egér seb billentyűzet és nem tudtam a telepítőben továbblépni, végül nagy nehezen kb. 10-20 telepítő bootolás után vissza tudtam rakni a Win 7 -t, azóta nincs ilyen hibám, szóval a Win 7 és 8.1 között óriási különbségek vannak
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #16599 üzenetére
Direkt nem akartam írni mert azért nem hinném hogy egy ilyen táp ilyet csinál ... de több helyen is ahol hasonló hibát írtak (pc forum stb.), kiderült hogy valami M-tech táp okozta a hibát ... win 7 előtt még ha nem is szereled be, de egy másik táppal mindenképp gyorsan kipróbálnám !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest