- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Bkrisz9 #18469 üzenetére
hiába 2GB a videokártya, ha a membusz miatt a büdös életbe nem fog megtelni, mikor tetszik ezt felfogni?
ez mivel különb mint a fenti fikázásod az abszolút 0 infótudásúakkal szemben?
nekem is volt 9500GT ami a boltos szerint "picit rosszabb" mint a 8800GT, ami elfüstölt
na, 200MB-os RAMhasználat mellett már verhettem a seggem a földhöz, a HD3850 256MB meg szarrá alázta
most se nagyon telik meg a GTS450az a radeon, az legkevésbé sem gamer, 1280x720p-re visszafogva éppen jó lehet
szart ne vegyél, inkább gyűjtsél, és addig elleszel az alaplapival, de ha újban gondolkozol, csak bukni tudsz rajta
-
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #18467 üzenetére
Ennyire felmentek az árak
Amit az adatlapomon látsz, azt összesen 122k -ból raktam össze !
Alaplap : 13k (új)
Proci i5 4670 : 44k (használt még 2 év 3 hónap garancia)
Hyper X 4GB : 9k (használt 2 év garancia)
Asus GTX 750 : 30k (új)
Segeate HDD 500GB : 7k (használt 3 napot volt használva)
Fractal Core 1000 Ház : 9k (új)
-
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #18463 üzenetére
Ettől már csak az jobb mikor olvasom a Play áruház / facebokk alkalmazás alatt a hozzászólásokat (Sz*r, akad, lassú, nem jó, és egyéb trágár szavak) a hozzászólás alatt pedig ott figyel hogy (Pocket neo, Ace, Galaxy Mini, ZTE Blade és egyéb régi nagyon alsó kategóriás telefonok) az ilyen emberek mit képzelnek ... Trabantból soha nem lesz Ferrari ... vagy nagyon buták vagy 6-7 évesek írják !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #18460 üzenetére
Kérdem múltkor, ki kapcsolta ki az updateket. Hát anyám, mert hogy a palija szerint azért lesz lassú a gép, meg nem érnek semmit. Mondom ez úgy baromság, ahogy van, és visszakapcsoltam, kis magyarázás után. Most odaülök, mit látok? Megint kinyomta. Kérdem miért. Újra a hülye szöveg. Aztán amilyen felhőtlen kedvemben vagyok (lásd 2-es pont) felhúztam magam, és megmondtam, hogy soha többet hozzá nem nyúlok ahhoz a géphez, ha pucolni kell, ha újrarakni ha más, oldja meg a palijával, ha jobban tudják.
2-es pont:
Éjfélkor az egyik macska összeszarta magát a spejzban, és oda is csurgatott. Mindezt azért, mert éjjelre be vannak csukva a konyhába, és ő nem akart bemenni. Tiszta karmolás vagyok, és 1-ig takarítottam a spejzban, a rekeszek, a tejek, egyikre a sz*r folyt, a másikra a vizelet. Pff.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18182 üzenetére
Három parancs a lényeg, a terminálban bepötyögve.
sudo dpkg --add-architecture i386 (ez után kérni fogja a jelszavadat, azt nem fogod látni, valószínűleg még csillagot sem fog mutatni; nem baj, add meg, utána üs Entert) -> elképzelhető, hogy valami olyasmit fog kiírni utána kimenetként, hogy ... already enabled, az nem gond.
sudo add-apt-repository "deb http://archive.canonical.com/ $(lsb_release -sc) partner"
sudo apt-get update && sudo apt-get install skype (a sudo apt-get install skype helyett lehetne megkeresni a Szoftverközpontban a Skype-ot, de ha már úgyis a terminálba írsz be parancsokat, akkor így egyszerűbb.
Röviden és nagyon konyhanyelven
:
- az elsővel 64 bites rendszeren engedélyezed, hogy 32 bites alkalmazás is tudjon futni (mert a Linuxos Skype 32 bites alkalmazás) -> de lehet, hogy már engedélyezve van.
- a másodikkal hozzáadod a Skype-ot tartalmazó tárolót a rendszered által forrásként használt tárolók listájához
- a harmadik paranccsal először is felismerteted a rendszerrel, hogy frissült a tárolók listája, aszerint alkalmazza azt és töltsön le alkalmazást belőlük, majd telepíted a Skype-ot. -
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18176 üzenetére
És ha ide bedobod?
Egyébként szerintem az mnt/dev mögül hiányzik valami, nem tudom, hogy hogyan látja a live rendszer a telepített Ubuntu partícióját, de valami ilyesmi, mint mnt/dev/sda1 kellene oda.
De előtte mindenképpen nézd meg, hogy milyen jelöléssel látja a live rendszer azt a partíciót!
-
Bkrisz9
őstag
-
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18152 üzenetére
Ha egy partíció van, ami raadásul a rendszerpartíció, azt okkal nem lehet Windows-on belülről bolygatni.
GParted, vagy Hiren's Boot CD valamelyik particionáló alkalmazása bele tud nyúlni "kívülről", de én nem piszkálnám azokkal sem a rendszerpartíciót, mert megvan az esélye, hogy összeborul a Windows.
Az előző offos hsz.-emre, persze, nem idén az már...
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18150 üzenetére
Nem mintha harag lenne.
(Kb. idén tavasszal feküdtem rá komolyabban a Linuxra - értsd: azóta használom huzamosan, napi szinten.)
Valamivel kellene csinálni egy üres partíciót az Ubuntunak. Windows Lemezkezelője is tudja, de én azért nem biztos, hogy bolygatnám a Windows rendszerpartícióját (ez a C:/). Ha van adatpartíciód, abból le lehet hasítani.
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18146 üzenetére
Én mondjuk notin (Thinkpad X201@i5-520M, 8 GB RAM, 160 GB SSD) CentOS 7-et használok Gnome 3 felülettel. Szép, gyors, nagyon megbízható, igaz, kellett szenvedni a beállítgatásokkal, kezdő Linuxosként.
Kb. a játékok és az Evernote, OneDrive kliens hiányzik, de van fent virtuális gépként egy XP, ami le van tiltva a nethozzáférésről.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #18002 üzenetére
Kollégám SGS2-ről iPhone 6-ra váltott, 10k-ért eladta nekem ma az SGS2-t (ami azt illeti, a krómkeret kissé le van pattogva, meg a bal felső sarkán is van sérülés). Én meg kipofoztatom egy kicsit (elvileg SGS2 keretcseréje csak üveggel együtt lehetséges és cseppet bonyolultabb annál, hogy én nekiugorjak, de van, aki ezzel foglalkozik, most írtam rá, hogy mennyiért vállalná). Szoftveresen meg igen, a gyári 4.1.2 helyett kap egy CM-et. Aztán odaadom ajándékba az egyik barátomnak.
-
quailstorm
félisten
válasz
Bkrisz9 #17795 üzenetére
Szerintem se volt benne rossz szándék. Naiv volt, és azon kívül, hogy be akart kerülni a videóba, maga se tudta, hogy mit akart.
Én csak azért linkeltem be, mert nevetséges, vicces, és szánalmas, ahogy ott próbálkozott. Meg azért, mert emlékeztetett a szomszéd unokájára, aki nálam évekkel fiatalabb, és több nyarat eltöltöttünk együtt, meg több Szilvesztert. De istenem, attól ez még nevetséges marad.
Aztán meg jött a szokásos Herby fika, mert mindig mindent mellre kell szívni amit ez mond. Kár hogy nincs meg az előfizetéses indás csatornájáról az a videó, hú, az komoly volt.Amúgy meg a gyerekre akartam írni, hogy Tajgetosz pozitív, ami igen erős túlzás, és taplóság, de sajnos őbelőlük max egy "Legyen tánc" című videó n+1-ik reinkarnációja lesz. Volt alkalmam végignézni a szomszéd unokáját is, eljutott általánosból gimnáziumba. Hogy dolgozni nem fog, az már biztos, az is, hogy egy átlag 12 évesbe több erkölcs és értelem szorult. Az is biztos, hogy iszonyú könnyen befolyásolható, manipulálható. Ugyanígy lóg, nem tud beszélni, mindent megvesznek neki, mint a videóban szereplő gyerek, cserébe legalább széttör és leharcol mindent. Én hibátlan állapotban adtam át neki a GameCube-ot, alig használta, de úgy néz ki mintha valamely romatelep putrijából ásták volna ki, a lemezekről meg ne is beszéljünk, lehetett kiírni az összeset.
Mindezt egy elcseszett nevelés miatt.
(#17794) Muffman01: szerintem jó. Ha egy teló nekem tetszik, az jellemzően borzalmas nem lehet
A hőtágulásra repedő kijelzőre vigyázzál. Oprendszerre leszek még kíváncsi. Elvileg van rá gyári 4.4.x. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #16797 üzenetére
Én
vagy egy hete töltöttem a Nokiát, igaz zenehallgatáson kívül sok mindenre nem használom
Ma is képes volt kiírni, hogy nem támogatott tartozék a fülesem. Próbálkoztam vele párszor, kb 10 percig, majd kissé erősebben adtam tudtára, hogy fejhallgató van benned b*meg, mire végre felismerte
-
batai15
félisten
válasz
Bkrisz9 #16658 üzenetére
AZé valóban még ma is komoly fegyver az s800 meg 2gb ram adnreo 330...
nem beszélve hogy g2 re van g3 rom is. Na reméljük meg lesz!
azért is akarok komoly hardvert, mert tetszik a felület , és itt nem látom értelmét egy nova launchernek mint sokan, mert sokat veszít a felület okosságaiból a user szerintem, bár a g3 felülete már közelit jobban a stock felülethez. -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
válasz
Bkrisz9 #16486 üzenetére
Ja akkor nem kell. Látom neked is ilyen van.
G2 gondolkodom.
g2 esetébe a sárgulás nem jön be, így gari nélkül nem fogok tuti venni.
Tudom erősebb meg stb meg kb nexus csak jobb extrákkal stb stb.
De ha nincs gari valszeg kihagyom.
[link]
van edigitálba. Ha februárba még létezni fog akkor lehet meg veszem.
Bár ennek nem hiszem hogy lentebb fog már menni az ára amig a 830-nak igen .
Az se mindegy mennyit fizetek azért részletre. -
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #16432 üzenetére
Azért mert még gondolom valami kezdetleges verzió van belőle ... vagy Android 4.4.4 van már rajta ?
(#16433) Ed3r_X_
Gyors volt ... akkor már a VGA -t vadászol vagy nem ?
Különben ez egy ördögi kör ... soha nem lesz a gép tökéletes, mindig kelessz valami amivel jobban érzi magát az ember, én már a +4GB -t RAM -t keresem de még várok vele hátha olcsóbb lesz, illetve jó lenne egy új billentyű + hangfalak, na meg már én h*lye a GTX 970 -t is nézem de nem vagyok hajlandó 110k -t kifizetni érte mert jön a karácsony másra is kell a pénz (ajándék) na meg ugye az egész komplett gép volt 120k csak 1 vga pedig 110k (elég rossz arány)
-
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #16428 üzenetére
Én emlékszem ... szenvedtél is vele pont eleget, sőt még a Bootloadert sem tudtad nyitni (mindenre emlékszem) király a G3S azért megváltás lesz !
Grat. az új telefonhoz használd egészséggel !
(#16427) Ed3r_X_
Ez tényleg gyors volt ... kb. 10 óra alatt el is adtad !
(#16430) Muffman01
Az 1GB az oké na de a Snapi 200 elég gyenge és ennek az ára is 50-60k lesz, nem értem a Nokia -t vagy MS -t, marad a 630 vagy 635 !
-
-Faceless-
őstag
válasz
Bkrisz9 #16307 üzenetére
Szerintem az s4 minit inkább hanyagold, akkor inkább s3 neo. A két magos s400-ra nem igen optimalizálnak hiába a több ram. Ha jól emlékszem a neo-ban is 1.5 van. Talán ezzel járnál a legjobban a 4.4 is jön rá.
Ez után meg szerintem g2 mini, ugyan az mint a g3s csak kicsit kisebb. Elég jó teló, kamerában is ott van, és nem touchwiz. Az lg mellett talán az szól, hogy garantált az 5.0 rá. A neo-ról ilyen még szó sem esett. -
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #16303 üzenetére
Na én ezt utálom a Telenornál ... ott írja hogy 0Ft kezdővel, viszont kiszállításnál mégis elkérik a telefon 50% -s árát ami lebeszélhető, hát köszi akkor d*gják fel maguknak, akkor hol a 0Ft kezdő ? !
ezért jó a Telekom, ott megrendeled a telefont 24/hó kamatmentes részletre és kiszállításkor tényleg 0 Ft -t
-
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #15628 üzenetére
Van nem fizetős is ... ez a legjobb SlimDriver (már próbáltam)
-
w333
félisten
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Bkrisz9 #15626 üzenetére
Ez a 8440p akar lenni. Gyanús a történet ezért kérdeztem h mi a fene van o.o Alapból sokalltam az fps-t kevesebbre számítottam jóval (mondjuk lehet csak rosszul írja ki (?) ) most meg ez. :| Totál tanácstalan vagyok h most mi a fene lehet.
Ja igen és szeretném újra tenni ma a 8.1-et a kérdés az lenne ,hogy nincs valami megoldás a legfirssebb driverek megtalálására a guglizáson kívül? Tudom van rengeted ilyen driveres program de eddig amit találtam mind fizetős volt akkor meg már inkább keresgélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest