- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
HuMarc #19006 üzenetére
Lehet , hogy butaság, nem tudom de:
-ugye megkövetelik a magyar nyelvű leírást minden termékhez
-élelmiszerek stb csomagoláson is kötelező feltüntetni magyar nyelven az összetevőket, forgalmazót meg ilyesmit.Gondoltam akkor lehet hogy fontos az is hogy vmi amit veszel "magyar nyelven beszéljen"
Mert sok ember nem beszél nyelveket , így a fogyasztó rosszul járhat, de feltüntetve nem láttam hogy nincs magyar nyelv és ha nincs azt jelezni kellene a tesconak.Remélem érthető a (női)logika
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #18860 üzenetére
Gondolom te is az iskolában.
Rendszergazdával szenvedtünk mindennel, de ennél jobb fotó nem jött össze. Teljesen megbolondul mind fókusz, mind fénymérés szempontjából egy automata digitális fostaliga ettől a helyzettől.
Amúgy ezt a Blade Q lőtte. SGS-sel is van korrekt, de ez jobban összejött.Nekem ez a második részleges amit néztem. Értelemszerűen a '99-esről lemaradtam, az teljes volt. Az rgazda az akkori szemüvegét hozta el amúgy.
-
Blackmirror
őstag
válasz
HuMarc #18633 üzenetére
Lumia 435 vagy mi van már a ténél az 1gbs.
Amúgy meg vegyél egy 820-at használtan v 925
Wp ügyben nem vagyok képben mert nem érdekelnek , szóval csak tipp.
Szerk meg van vmi 532 is, az is új
Egy hete a 735 függetlenül 52 volt az edigiben kuponnal az nem volt rossz vétel. De már vége az akcionak
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #18440 üzenetére
Majd meglátjuk. Azon csodálkoztam, mikor egy Pesti eladótól az egyáltalán nem működő lapot vitték ennyiért, vagy a koszos, púpos kondikkal teli S478-at, ami épp beköhögte magát, ezres körül. Jó, ahhoz adtak hűtőt.
A proci az pár hét alatt amúgy is elkelne ennyiért, szoktak retrozni a népek Athlon XP-vel, ennéljo bbat keresve se találni. 2GHz alatti, tehát a 98SE nem bolondul meg tőle, de az 1950MHz és a fél mega cache elég használhatóvá teszi.
Lapot meg csak ne dobjam már a kukába. Ja meg megvan a hátlapja. Van olyan hirdetés, ahol be szoktak kommentelni, hogy vinné csak a hátlapot
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #18256 üzenetére
Anyatopik?
Más:
Elegem van már a tetves iskolából, és a rohadt műszaki oktatásból. Olyat tanulok, amit nem is akarok, amit már lassan rühellek.
Nem szeretem a gépészetet, ki nem állhatom a képletet, és nem az az életcélom, hogy a CNC gép mellett rohadjak meg. Ennek ellenére még kötelező szakmai versenyre is menjek el, mert miért ne, minden nap maradjak suli után két órát felkészülni. De minek, úgy se jutok tovább, nem vagyok annyira jó ebből.
Holnapra is műveleti utasítás, tanár lazán mondja, csináld meg a vázlatot Paintben, vagy AutoCAD-ben. Aha, 2005-ös CAD-ben szar a méretezésem, nem megy, Paintben meg a méretszámokat hogy is forgatom el? El se magyaráznak semmit, miért is. Örülni fogok ha vége lesz ennek az egésznek.
-
Tim82
félisten
válasz
HuMarc #18204 üzenetére
A B is lekerekített, nem egyenesek a benne lévő "szárak", nem számít bele a V-kbe.
Mind az én, mind a te feltételedet figyelembe véve van 6 V a képen, azok, amiket felsoroltam. Egyikben sincs lekerekített/kerek rész (tehát egyenes szárai vannak), illetve max. 90 fok a V szárai által bezárt szög.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #18172 üzenetére
A 3R az Báné, azért open. A többi meg azért zárt, hogy lehessen csatlakozni. A hülyegyerekek automata csatlakozó fostelefonjai elvették az IP címeket a gépektől, ezért kellett a jelszó, amit nem tudok se én, se Kissada.
De a laposokban be kéne állítva legyen, meg pár tanár használja nálunk, és megy. -
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #18163 üzenetére
mindhez lehet csatlakozni, nem értem a problémát
fogalmam sincs, hogy van-e beragasztva LAN, 313 az egyáltalán melyik, ének? (nem mert eggyel visszább)
én már amúgy se lepődök meg semmin, mert jogosítvány nélkül használják a dögöketmonitorkábelt már rohadt sokba beletörték amúgy
-
Bkrisz9
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #17837 üzenetére
Majd csinálok róla fotót, hogy milyen. Csak nem akarom hogy a leendő tulaja rámtörje az ajtót emiatt...
Én tuti nem cseréltetnék ennyiért, zavar-zavar, de egy komoly AMOLED beégéshez képest semmi, meg aztán mi van ha a következő még rosszabb?
N900 kijelzőből is a legfosabb az, amelyiket én bontottam ki a csomagolásból újonnan... -
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #17788 üzenetére
Állj. Azt ki mondta neked, hogy én megverettem akárkit is? Tőlem aztán totál elfért a Márk. Sőt, partner volt a kockulásban sokszor. (ennek ellenére még mindig fejcsóválás kíséri a képeket, mikor visszanézzük, meg egy HoMárk felkiáltás, mert nagyon nem volt ésszerű amit csinált)
Ez nem olyan egyszerű ahogy mondod, ahhoz neked ismerned kéne az egész osztályomat, meg látni a videókat, hogy tudjad mi van. Akik a Márkot tényleg, komolyan, fájdalmat okozva verték, azokkal én sose voltam jóban.
De ha védtem volna, akkor engem is vernek.Amúgy általánosban hallgattak rám, jellemzően azért, mert jó ötleteim voltak. Középiskolában le se szarnak. Nem vagyok alkoholista, nem dohányzok, nem járok el közösen bebaszni velük, és nem fosok velük egykupacba majd rakom fel a facebookra. Mert itt ez a követelmény.
Akármennyire gettóiskola volt a Zrínyi, az egy családias hangulatú, barátságos, megértő, egymást segítő, közösségi munkára és produkcióra alkalmas osztály volt, egy két egyént leszámítva.
Pedig már ott is azt mondták a tanárok ilyen széthullott vackot még nem láttak. Bár az osztályfőnököm megkönnyezte, mikor a hetedikeseket ballagtattuk. Azt szépen feldíszítettük."hogy tízen rugdosunk egy tizenegyediket"
pedig erről sajnos vagy 10 videóm is van, képtelen volt beilleszkedni a gyerek, nagyotmondó volt, egoista, és figyelemhiányos
kb 1,5 évet bírt, ő volt a bűnbak mindenért, megcsináltattunk vele minden mocskos dolgot, aztán kirúgták
most talán már normális, de semmiképp se tett neki jót az osztályomba kerülés
Ja és őt kellett arcon vernem izomból. A monokliosztás nem volt mindennapos, meg azt azért a tanár is észreveszi. A gyomorbarúgást azt nem. -
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #17729 üzenetére
Sajnos az a nagy helyzet, hogy egy egyszerűbb asztalival ér fel az a lapos. Pl ami Ederixnek van.
Jó HW választással asztalinál elég 4 évente cserélni.Az utóbbi kettőről nem kell tudnia az átlagfelhasználónak, elég ha a Vegas használja.
(#17730) Tim82: nekem csak az a bajom, hogy a hiperszuper csúcsgamer überbrutálcsillámvörös laposokba berakják az 5400RPM-es greent
50MB/s a szekvenciális max. Egy kései IDE-s agyonvágja komolyan...HuMarc laposa, hát igen a VGA. Az nekem bőven elég különbségnek, amire én használtam, ott az kell jobban, netet meg officet a celeron is vitte. Vegas meg a VGA-n ment.
eGPU ötlete nekem is tetszik, LAN partira is könnyebb vinni, meg nem vagy kötelezve a jelenlegi gamer laposok közti választásra.
Én szerintem kiszállok a vitából mert nincs értelme számomra, flamen kívül nem lesz belőle semmi. Maradjunk annyiban hogy a konzol nálam 360 napot porosodna, tehát rohadtul nem érné meg. Laposból meg ha kell valami, akkor azt vettem észre hogy 300k körül van ami már tetszik...
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #17727 üzenetére
Jelenleg nem állunk olyan anyagi helyzetben, hogy csak most, csak ezért vegyük meg.
Amúgy feltételezem a haveri kör is számít, ki hol tud multizni. Ha mindenki PC gamer, akkor ha veszel egy konzolt, kb egyedül vagy.Amit mondasz, az majd 4-5 év múlva jó lesz vételi indoknak. Mint ahogy lett GameCube meg PSX itthon.
Egyszerűen nem univerzális a PS3. Lehet hogy van rá exlusive játék, OK.
De Sony Vegast futtassa? Fotoshoppot? CUDA, OpenCL? Valahogy nem kívánnám a laposodat, aminél feltételezem még a mostani gépem Celeron E3200-zal is jobb.Haverok, unokatesó eszméletlen pénzeket költ laptopra, hogy értelmes legyen, ilyen 300-360 ezreket képzelj. Na az ér fel egy PC-vel. Igaz, a Lenovo Y50-70 dGPU-s szopását még hozzá kell kapcsolni. De pl az Y500-ban az IGP hála az égnek tiltott.
És akkor még SSD, de a fejlődés jegyében az Y50-70-en nincs mSATASajnos a laptopok többsége átlagfelhasználásra egy kivénhedt P4 szintjét hozzák a HDD miatt.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #17724 üzenetére
És mi a helyzet a felbontással? Én nem biztos hogy low graphicson 640x480-ban akarok játszani: [link] [link]
LCD TV-n meg a felskálázás ocsmány, legyen az 720p, vagy 1080p, ami mondjuk nekem fontos, Brutal Legend, CoD-ok, Crysisek, Alien vs Predator, Saints ROW lol...
De a többségen ami 720p nincs AA, se AA pótló, vagy ha igen, az is gagyi.
1280x1024-hez minimum 4x AA kell ahhoz hogy ne az ocsmányságot lássam, hanem ami mögötte van, a játékot.
És akkor még a framerate-ről nem tudok semmit.PS3-nál a jelenlegi gépen is 600x jobb, és a konzol játék duplája mint a PC, valamint a Steam akciók miatt én sokkal kevesebbet költöttem mint PS3 vagy X360 tulaj haverjaim.
Mondtam hogy haver a fosgép+X360-at egy évig bírta. 110 000-ből vett egy X360 live arcade-ot meg 5 játékot. Köszi...Új cím meg valóban nem jön rájuk nagy mennyiségben.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #17724 üzenetére
Nem erről van szó. Régi konzolt semmi pénzért nem vennék már (max exkluzív címek, de van 2-3db ami érdekel, és ennyi). Új játékok közül nem igazán fog jönni már rá olyan, ami engem érdekelhet, ha jön is, olyan grafikával, hogy inkább hanyagolom. Nem vagyok grafika mániás, de nekem már kevés.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
HuMarc #17445 üzenetére
Eszembe jutott, itt van, első és utolsó előtti képfeltöltés.hu használatom
-
Tim82
félisten
válasz
HuMarc #17291 üzenetére
Recés pixel legfeljebb pentile mátrixos kijelzőn szúrja ki az ember szemét. Se a kollégám Galaxy S2-jén, sem az én Lumia 820-amon nem olyan könnyű ilyesmit kiszúrni (lévén egyik sem pentile).
A pentile mátrix meg nem AMOLED sajátosság (csak ott alkalmazták jóval gyakrabban más kijelzőpaneltípusoknál). Pl. a Motorola Atrix 4G kijelzője is pentile (amúgy meg nem AMOLED az).
-
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #16851 üzenetére
Atomboyt?
Mondjuk jobb dolga nincs. Meg az is biztos hogy ő nem fog senkire sértő szavakat kiáltani.
De a könyvtári gépek rendbetételére nem bírom rávenniViszont a lemezképes Win7 cucc az ki lett szenvedve, próbáltam neki segíteni, de más utat választott, szerintem jó ez így is.
Az aggodalmat meg értem, de akkor sincs szükség ilyen hangnemre, rendreutasításra. Mindenki magáért felel, meg egymással beszélgettünk, nem a poltopic veteránokkal.
-
-
CJ4567
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #15980 üzenetére
Nekem eddig amiket próbáltam az avast vált be a legjobban, nem tolja a képembe, hogy fizessek, szépen csöndben teszi a dolgát, és ingyenesen is elég sokat tud (jól is).
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy ha asztaliról van is szó low-end HW-re nem ajánlott. Nekem csak azért nem zavaró, mert elég erős, hogy ne vegyem észre. -
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #15894 üzenetére
A cod-ot már nem igen nevezném reflex shooternek, ahhoz képest messze túl sok mindent tömtek már bele. Minden egyes játéknál egyre több, és több mindent próbálnak belerakni máshogy nem is mutatnak fejlődést. Nem tudom, hogyan lehetne nevezni, de én csak azt mondanám rá, hogy piaci ígényeket kielégítő Shooter FPS.
Reflex shooter a CS, a Titanfall, hogy népszerűbbeket említsek. A BF meg paszírozzunk ki minden centet a fanokból.De ez csak saját vélemény Cod 4 idejében imádtam a mai napig az egyik kedvenc játékom, szóval nem vagyok hater, viszont az összehasonlítás szerintem is teljesen értelmetlen valakinek ez, másnak az tetszik jobban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #15650 üzenetére
Én attól félek, hogy nem igazán marad pénz rá, mert ahogy Svejk is írta, gondolom drágább lesz a belépő, a PlayIT miatt (ami engem se érdekel, max a cosplayesek, abból is a női nem képviselői
) Meg ez miatt akkora tömeg lesz, szerintem.
Remélem a tavaszi Veletech-et nem vonják egybe a PlayIT rendezvénnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest