Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9298 üzenetére
Például a HD videók
-
Švejk
őstag
Nem vicc, debreceni MM-ben láttam, rákérdeztem, tényleg ennyi. Tessék venni míg van!
Myaudio Q404
4 mag 20K-ért. Nóóórmális?
Bocs, ez 2g-s=nincs normális adatkapcsolat. Pedig úgy fellelkesültem... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9288 üzenetére
Sajnos igen. De inkább a sebesség, mint ennyire a dizájn. Meg ha látom hogy nem bírja, akkor visszább veszem, mint pl a játékok grafikáját.
Telefonról utálok írni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9284 üzenetére
Élő háttérkép? Soha nem használtam még
Nem is vagyok híve az ilyeneknek.
Galaxy S 2 perc alatt? haver múltkor tolta fel a CM ROM-ját (stable talán 10.2) és ódákat zengett róla.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9281 üzenetére
Mármint az E-n a gyári ROM? Múltkor volt alkalmam kipróbálni haverét, hát ott se érdemes widgeteket kipakolni, mert roppantmód röcög alatta a rendszer, a főképernyő lapozásnál. Mellérakva az SP-met egyszerűen fájt a szemem
Mintha kb. 20 FPS vs 60 FPS lett volna. Gyorsan vissza is adtam
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9277 üzenetére
aranyosan laggolnak
Ezt nem bírom elképzelni, aranyosan laggol
Miközben röcög a felület, aközben apró csillámpónik repkednek jobbról balra
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #9275 üzenetére
Nem irigylem őket.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9273 üzenetére
Nem értem. Ismerőseid ennyi i-re végződő szutykot vettek anno?
batai15: Lett, csak nem én hordom
-
quailstorm
nagyúr
Egy S5830i képernyője már maga a csoda az S5570i után. De tényleg sárga.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Micsoda tapasztalatok.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #9252 üzenetére
Tudod ez olyan mint az első sex
kellemes emlékeid vannak róla.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #9258 üzenetére
Figyelj, ha az olyan könnyű lenne már rég meg lenne csinálva. De az összes telefonbót elküldött a picsába, mert a szerelhetősége 10/0 kategória. Nekem kell összekókányolni végül.
És az se az enyém, ugyanonnan van mint az S5570i. Szal ha kész akkor megy vissza. Én meg talán egyszer veszek egy SGS-t. Bár olyan sebességgel avul hogy hihetetlen.
Meg nem tudom mennyi idő alatt vágnám tönkre az amoledet. Szerintem 2 nap. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9257 üzenetére
Amiért ölni tudnék, igen
Másik kedvenc játékom, Faith lett volna avatar jelölt, de elvitték már, ráadásul egy sokkal rosszabb képet
Amúgy nyugodt vagyok, csak azért kérdeztem, mert mondtad, hogy szar az S5570i, és régebben emlegetted, hogy ott a HD2, csak digitizer kell rá. (asszem) Akkor ott a jobb végül is, gondoltam én
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #9254 üzenetére
Nyugi van. Hétvégén szétszedem, megállapítom hogy mennyire szerelhető, megforrasztom a GPS antennát, gyakorlom a szerelést. És HA MINDEN JÓL MEGY, akkor rendelek egy kijelzőt Kínából. Remélem nem bukok bele. Jelenleg a mócsing halmazállapot igaz a készülékre.
WP7-re nem sok jó játék van, de exclusive igen. A Mirror's Edge.
-
HuMarc
veterán
vlmny? + összefoglaló, mivel hüjevagyoknembeszélniangol
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9252 üzenetére
HD2-vel miújság? Nem azt mondtad, hogy lesz az is? Megcsinálnád dual bootba aztán le lenne a gond, lenne WP, meg valami kipucolt droid
Már ha droidon játszani akarsz, azért raktam bele
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #9247 üzenetére
Az eredetit kell meglenni, én már csak tudom
-
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #9250 üzenetére
Első droidom volt a gt540, ütöttem vágtam, de mégis jó emlékeim vannak róla
-
quailstorm
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9230 üzenetére
Akkor jó. Így elhiszem hogy neked meg volt adva a teljes élmény. Kb 99%-ban ugyanez az N95 8GB
Ami azt illeti, valami összegányolt droidvacak helyett inkább ez. Mikor választanom kellett, akkor kb az volt a kérdés hogy GT540 vagy N95 8GB. Nekem lett igazam mert a GT540 a föld színéről is eltűnt, gyengébb, és az ARMv6-os Androiddal meg kiválóan lehet szenvedni. Túl azon hogy nincs rá csodarom mint X8-ra.Q3-nak meg nem sok értelme van valóban, azon kívül hogy megmutatta hogy az N-gage játék az kb 3%-át használja ki a lehetőségeknek
De a Quake 2 teljesen játszható, 30FPS felett van és nem is merít mint az állat. Na olyan grafóval lehetett volna értelmes dolgokat alkotni...
Máig nem értem miért hagytak benne ennyit. Hiszen tonnányi ARMv6-on is elfutó droid játék még GL ES1.1-et használ. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #9243 üzenetére
Ja nevetséges -0,5" és már mini.
Ezen röhögök amióta megjelentek ezek a "Mini"-k. Mondjuk ha hardverre értik, de akkor meg miért nem light?
-
Blackmirror
őstag
Ó ez a G2 mini...Hová jutott a világ 4,7 hüvelykes minikkel
Amúgy az viszont komoly, hogy 4,7es kijelzős telefon körülbelül akkora mint az enyém aminek kisebb a kijelzője. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #9239 üzenetére
Új vagy jelenlegi gen? Amit most néztem a Metal Gear Solid Ground Zeroes. Nagyon tetszik, és az új konzolokon bámulatos a grafikája. Kipróbálnék egy Beyond Two Souls-t is, jókat írnak róla, csak hát ezek mind konzol only.
(#9240) Muffman01
Siemens akkor?
Amúgy a piros/vörös színek amúgy is tetszenek egy telefonon, és baromi szép lett azokkal.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #9235 üzenetére
Enyém előbbi
(igaz kevésbé is részletesebb)
Tetszik a kis lapos amúgy, de olyan fura az a Mac, még sose láttam ilyet működni. Ismerősi körnek túl drága, nem igazán vettek ilyet.
-
Cyberpunk
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-Faceless- #9233 üzenetére
Gyönyörű egy telefon ez is
-
-Faceless-
őstag
Acer E3 na tálán lesz moto G kihívó Európában. Remélem, hogy a beígért KK frissítés miatt s400-al jön.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #9228 üzenetére
Jé, itt is van egy nő, tényleg
nem gondolnám, hogy ott is vannak ilyen kütyüsebbek, akik még ezt is tech dolgokkal oldják meg
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #9227 üzenetére
most bekapcsoltam, mert még megvan, és JBtaskman még rajta van. Xplore, alap volt, profimailt megvettem.
Igen későbbiekben már installserver volt. nekem még a szignó fájlok is megvannak hozzá. Quake 3-at toltam rajta.simán elment.Bár kellett kb 1 perc mire betöltött. -
mikersz1
senior tag
http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_lumia_520_tudja_amit_a_nagyok/hsz_18021-18021.html
-
quailstorm
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9226 üzenetére
Pontosan. Nem úgy mint a jailbreak
De nekem már nem jutott root certificate, én minden alkalommal installserver hackelek.JBak taskmant használtál-e? Szerintem az X-plore mellett a leghasznosabb cucc Symbianra. Taskmanager, gyorsmenü, műszerfal, appkereső.
De akkor ezek szerint neked volt és nem volt gondod vele a maga idejében. Én azt mondom hogy az N82 mindig is többet ér és ért mint az MSM7227-es 256 RAM-os mobilok. Mert stabil, működik, és prémium minden eleme. Hiába régi, hang kép sokszor középkategóriában se olyan.
Jó persze játék nincs rá olyan grafika, bár bírná(Quake 2 és Quake 3-ból kiindulva). X8-on meg bezzeg vannak szebbek is. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9224 üzenetére
Na ez ami nagyon nem hiányzik nekem
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maggi1886076 #9220 üzenetére
Hiányzik a szignózás.
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #9221 üzenetére
Annak idején, amikor meg csak symbian volt a legelterjedtebb, minden volt. Nem volt olyan, hogy nincsvmi. Vagy csak mar nem emlékszem. Olyan is volt, hogy ngagen usbn megosztott nettel jatszottunk online. Abban meg nem volt wifi.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9220 üzenetére
És mennyire találtál rá megfelelő appokat? (N82-re)
-
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #9216 üzenetére
N82 meg a 6630 volt a legjobb. Ja volt meg 6600 is, meg 6120c.6600t nem szerettem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9218 üzenetére
Nem, mert nem is akarok az lenni
Maximum PC játékok történetén gondolkodnék, vagy színész lennék
Tipikus álomszakmák, vagy béta teszter. Ezek jobban vonzanak valahogy, mint kódsorokban turkálni, és alapjairól írni rendszereket, vagy éppen átdolgozni
-
quailstorm
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9216 üzenetére
Figyelj, ha így halad nekik a szekér, miért csinálják, lépjék meg? Kinyomják a profitot belőle, amíg lehet, és ameddig viszik, addig érdemben nem változtatnak, csak kényelmi funkciókat.
Én is lehet lesz*rnám az egészet, ha így is viszik, és nem ölnék bele annyit.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9215 üzenetére
Hmm, pedig ezek nem az örökre elriasztlak a Symbiantól típusú készülékek. Na mindegy.
Persze nekem is a tököm kivolt a hülyeségektől mikor összeomlott az OS, de most hogy összegányoltam, szeretem megint. Nem tökéletes az tuti, de szerintem az alapkoncepció jó.
Míg droidban hibás. Egyébként az is elég gáz hogy nem frissíti a google a javát a droid alatt. Avul el minden, és nem használ ki semmi új optimalizálási lehetőséget. -
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #9211 üzenetére
Symbianom volt bőven. Ngage, 7710,6630,6680, N82,es androidbol is volt, lesz pár. Nem vagyok elvakult. De iphone belathato idon belul nem lesz. Azt nem mondom, hogy soha. Ki tudja mit hoz a jövő.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #9213 üzenetére
Na de ez speciális szerintem, én még leragadtam a papír alapúnál, persze ilyen dolgokra használva
Sima naptár volt K800i-ben is, szerettem
Átlátható volt, nem úgy mint 1-2 mai telefonomnál.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #9212 üzenetére
Én nem akartam szítani, de a hangulatom tükröződik az írásomban. Mondtam már hogy a valóságban nem vagyok ilyen finom stílusú mint a fórumon.
Az a naptár meg már az MTK-s csodákban is benne volt 2006 után. Alapfunkció
Egyébként nehezebb elhagyni mint a papír alapút, meg csipog. Fene tudja, működik az a lényeg. -
Ed3r_X_
nagyúr
Muszáj megint a feszültséget szítani? nem lehet nyugton elbeszélgetni arról, hogy minek telefonra menstruációs naptár?
Ennyire tech lett a női réteg is?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9209 üzenetére
Te dolgod mit veszel, meg mivel szívsz. Én csak saját tapasztalatom írom. Azt meg tudom hogy elvakult vagy (korábbról mielőtt sértődsz).
BTW keresztkérdés hozzád, meg W333-hoz. Milyen NEM DROIDOS készüléketek volt eddig? Csak hogy legyen valami képem a "vallás" kialakulásáról.
(#9208) batai15 : nem kell semmi ilyesmi. 25pp, tongbu. Csak ennyit mondok. PC+adatkábel. Persze 3 naponta resync kell, de a semminél SOKKAL több, elég nagy kínálattal. Persze naviszoftvert ilyen úton nem érdemes beszerezni, mert messzire nem mész vele.
Most viszont van 1klikkes JB mindenre. Amíg nem volt, addig fent említett.Mielőtt jön a műsor hogy vegyed megfele, magyar átlaghoz képest elég jól fizetünk unokatesómmal. Steam profilon is látszik, indie dolgokat támogatunk. 40-50k simán elment 6-7 év alatt/fő. (nem, nem veszünk 10+ ezer forintos dobozos új játékokat, kivétel a GTA V unokatesómnál)
Aztán azért meg nem fizetünk ezreket hogy kiderüljön hogy iPhone 5-ön a 2008-as játék HVGA-ból interpolálva 1:2-es képaránnyal fos. Legalábbis pénzt már nem ér. Sokszor warez=demo.Egyébként lehet hagyni kéne a témát még az OFF-ban is
De hozzáértőbbeknél fontos szempont a vásárlásnál az tény. -
maggi1886076
addikt
válasz
quailstorm #9207 üzenetére
Egyik se jobb a másiknál, de ha lehet akkor nem nagy kijelzőn szívok
fele annyiert...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
maggi1886076 #9203 üzenetére
Sztem ez nekem ment. Nem én, unokatesóm, de heteket töltöttünk együtt, halvány fogalmam van. Bele mertünk vágni adatkorlátos mobilnettel is az IPA vadászatba, és siker lett a vége...
-
batai15
félisten
válasz
maggi1886076 #9203 üzenetére
Androidon vagy mire érted?
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #9200 üzenetére
Jut eszembe , láttátok a szifonokat flappy birdel árulják ? mekkora merha már aki meg veszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Konteó topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Last Epoch
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest