- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #19381 üzenetére
Az SGS jobb mint a HTC HD 2?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
korpicschess #19271 üzenetére
Sajnos nincs a telenor-nál jelenleg Motorola.
A djuice-nál van Flipout, de az ingyen sem kéne.
Most találtam djuice-nál ZTE Blade-t. Hasonló áron tudnám megvenni, mint a GT540-et. Néhány dolgot tudok róla, és sajnos vannak problémái. Pl ha az Optimus One megbízhatóbb, akkor inkább azt választanám. Nem tudom megbízhatok-e egy kínai gyártóban, mivel eddig Nokiám volt, ami a szememben egy biztos pont. Az LG, Samsung, HTC még elfogadható az olvasottak alapján, de a ZTE telefonokból nem ismerek sokat, és kicsit riasztó a nyomott áruk.Egyébként most figyeltem, hogy HTC Wildfire sincs annyira elszállva, ha részletre veszem. Vajon megéri az árát? Tudtommal anyagminőségben a HTC eléggé topon van, és ez nálam a legfontosabb szempontok között található.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
korpicschess #19244 üzenetére
Szia!
Az Optimus One kapacitív.
Az X6 valóban tetszetős, de akárhogy nézem, nem jönne ki 20k-n alul számlásan, csak 10-15k-s csomagból, ami már sok.
Nézegettem Djuice-nál a részletfizetési lehetőséget, és azzal tűnik a legjobb választásnak némelyik telefon. Úgy akár az X6 is beleférhetne, de akkor pl 3,5k előfizu, 3,5k havi törlesztés és 3,5k net, és úgy 10k fölött lennék, ami már megint csak kedvezőtlen, tehát le kellene mondanom pl a netről. Ebből a szempontból a GT-540 nagyon jó választás lenne, de még a Galaxy Mini, 3 és az Optimus One is beleférhet valami olcsóbb netes csomaggal a havi 10k-ba. A Galaxy Mini pl kapacitív, és az a 2. legolcsóbb a GT-540 után.
Tehát főként ezekre tudom szűkíteni a dolgot. Ki tudjátok hozni győztesen valamelyiket, vagy inkább a saját topicjukban érdeklődjek, ahol nagy eséllyel elfogult hsz-ok tömkelegét olvashatom?
Ezek az LG-k, Samsung-ok mennyire masszívak?
Egyébként titkon abban reménykedek, hogy az Ace ára még sokat fog csökkeni, de arra ki tudja mennyit kell várni...(#19246) MC Pite: Szia!
Maga a Red bull csomag jó, de a telefonok olyan csúnyák, hogy el nem viselném a kezemben. Esetleg ha érkezne oda egy Ace, és elhozható lenne 15k-ért 5k-s csomagban, akkor azt mondom váó...
-
AMD Power
titán
válasz
korpicschess #19203 üzenetére
De szépen szól nagyon... és erő is van benne. Nekem az elég.
-
AMD Power
titán
válasz
korpicschess #19194 üzenetére
Biztos jó.. .de nekem a HTC-m úgy szól ,hogy a gyári fülessel a számok 90%-t nem tudom maxon hallgatni mert már zavaróan hangos.
-
válasz
"Hangminőségben (természetesen fülessel) az SGS a legjobb a piacon."
-
válasz
korpicschess #19197 üzenetére
Meg ellenfény, meg makrózáskor, videózáskor, sokszor jó a vaku. Jó fényben kisebb a különbség a kamerák között, mint rossznál.
dokee, a htc-s szolgáltatásokra írtam.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Összekevertem, hívás hangminőségére gondoltam.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
"Kamerában is jobb az SGS"
Szabadban jó fényviszonyok mellett
-
Bdanyy
addikt
válasz
korpicschess #19191 üzenetére
Miben pl? Én a kettő között vacillálok de nagyon nem jön be az anyag illetve hangminőség sgs-nél
Játékoknál azért gondolom jobb a multitouch, de an olyan alkalmazás ami csak hummingbirden meg snapdragonon egyáltalán nem?
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #19184 üzenetére
dadu7 tökéletesen megfogalmazta,hogy nem vagyok egyáltalán olyan aki programokkal és egyébbel alakítgatja a mobilját. Az N97-m akarom cserélni a HTC Desire-re,vagy ha jobb nála az N8 akkor arra. De a Desire kijelzője és gyorsasága szerintem jobb.
-
dadu7
tag
válasz
korpicschess #19184 üzenetére
Szerintem azert az sem mindegy milyen felhasználó, és a leírtak alapján nem az a típus aki zsibbadtra romolná, mókolná, moddolná a telefont, és szubjektivitás ide vagy oda a HTC Sense egy alapfelhasználónak sokkal többet ad mint egy TW3, mind gördülékenységben, logikusságban stb.
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #19182 üzenetére
Úgy érted,hogy SGS-t kellene vennem?
-
BudaiZoli
tag
válasz
korpicschess #19002 üzenetére
köszönöm segítséged!
Üdv: Zoli
-
BudaiZoli
tag
válasz
korpicschess #19000 üzenetére
van mobil net, de csak akkor lógjon, ha én akarom. Ne "barangoljon" magától, csak ha én felmegyek az internetre, értitek.. igazából az "adatforgalom" opció érdekelt, hogy pontosan mi az. Azért köszi!
Üdv: Zoli
-
AMD Power
titán
válasz
korpicschess #18887 üzenetére
Szóval akkor 100 emberből 95-nek nem jó!
-
hildsipi
csendes tag
válasz
korpicschess #18865 üzenetére
Ezer köszönet a tájékozatatásokért.Akkor asszem még várok hogy megjöjjenek ezek a szörnyek.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #18799 üzenetére
A HTC meg tudná csinálni, ha akarná. De nem akarja, nem akar plusz munkát belefektetni, ez így olcsó, jó, ha nem tetszik, ne vedd meg. Ugyanezen az elven van az eppöl is. Nincs fless? Kitérdekel, úgyis megveszik! Épp ezért nem is akarják megcsinálni. Csak a HTC ne eppölösödjön el!
MC Pite: nagyon nézegetem azt az Arc-ot, bár utálom a SE-t, de ez nagyonjónak tűnik!
A másik, ami tetszik, az az optimus 2X.
-
válasz
korpicschess #18799 üzenetére
Igen, nappali fotói jobbak az SGSnek( Desire mosottabb, fátyolosabb, dinamikába mindkettő egy nulla, talán desire dupla nulla. De ha egyszer sötétbe SGS elfogy akkor nyertes ő sem lehet). Ejj, android fronton több éves szintet elvárni a kamera résztől (állókép) már-már túlzás
.
Nem igazán értem miért csinálják ezt a gyártók; ott vannak készen a komponensek, 100ezres telefonoknál mit copatnak minket ilyen filléres dolgokkal?!
A nem (túl) drága kategóriában valószínű az Arc lesz a megoldás a közeljövőben (mint X10 frissítés, vagy főzött romos X10 olcsóbban). -
poci15
csendes tag
válasz
korpicschess #18780 üzenetére
de azért 100 ezret nem nagyon adok ki telefonért ... ezért is kértem a segítségeteket hogy 60-80 ezres tartományban milyen telefont érdemes megvenni amit nem kell maholnap kidobni az ablakon mert nem ér semmit ... a két telefonról csak írtam hogy ezeket ismerem részletesen ! ... nem akarok galaxy s-t venni mert annyiért nem veszek telefont ... a htc desire ára még talán belefér de ott meg a nem magyar android ami miatt nem szeretnék venni ... ! Nem vagyok képben azzal milyen készülékeke vannak az ártartományban és hogy mi mire képes ... szeretném kihozni a ár értéket a maximumból ... max 80 -85 amit új telefonra szánok de ha 60-ért kapok olyat kb mint a 80-as akkor egyértelmű azt veszem meg ... ! csak nem tudom hogy mit lenne érdemes !
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #18528 üzenetére
Szio!
Tanácsot szeretnék kérni tőled. Leakarom cserélni az N97-m és négy mobilt néztem ki,mert szinte mind a 4-t 40 ezerrel kellene toldanom.
Samsung SGS
Samsung Wave 2
Nokia C7
Nokia N8
Tudod,hogy nálam fontos a média és a zene minősége. Gps,inetrnet legyen de nem a legfontosabb. Szép kijelző (ez a 4 már amoled),nagyon jó anyagminőség és össze szerelés,fontos még a jó aksi idő.
Tudom,hogy neked SGS-d van,de amit nekem ajánlottak az gyári alap,nincs főzött rom rajta.A naptár és jegyzet az fontos még és jó lenne ha hívásszűrő programot (esetleg magyar nyelvűt) lehetne rárakni.
Eddig symbiános voltam,és félek kicsit az androidtól,mert nem tudom,hogy bonyolultabb e kezelni mint a symbiánt?
Természetesen mások tanácsát is szívesen fogadom. -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #18368 üzenetére
Szio!
Ha megpróbálnám a Wave 2-t? Azt is nagyon dicsérik.
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #18368 üzenetére
Kijelzőben az IPS jobb, élethűbb a samolednél...hiába élénkebbek a szinek a samunál ez félrevezethető mivel nem a valós szineket adja vissza...
Méret...Azéért jobb egy kijelző mert nagyobb ?? ez nem téma...alapból azt mondom,h már a 4 is nagy ahhoz,h kényelmesen zsebbe férjen....de a 4,3...az nálam csak lefele viszi a mércét...
gpu...Az,h GB Ram van az SGS 2 be az semmivel sem teszi jobbá igy mobilos környezetben nézve...A 2x en is elfut tökéletesen minden létező dolog...amit mobilra eddig kitaláltak...
Kamera egy lére megy 8mp, fullhd...egyik ebben jobb másik abban....de minimális különbségek lehetnek..
Az akkuról meg használat után tudunk többet mondani...A samuban lehet nagyobb van,de pont ezaz,h igy többet is ehet..
"Meg nekem a Samsung név sokkal szebben cseng."
Csengessed akkor a több pénzt ki a samuért...Én nem teszem.. -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #18363 üzenetére
Miben látod jobbnak?? Azon kivül,h később jön és nem feltételezem,de drágább lesz...
-
Def26
félisten
válasz
korpicschess #18292 üzenetére
Köszi.
-
Def26
félisten
válasz
korpicschess #18236 üzenetére
Köszi. Az vége az lett dolognak, hogy én kaphatom a felső kategóriát is. Úgyhogy egy LG Optimus 7 lesz.
-
válasz
korpicschess #18227 üzenetére
Mégis jobb videót, és sokszor jobb képet csinál, mint az SGSem. A telefonoknál a fényképező rész paraméterei jelentik a legkevesebbet.
-
Tommmmka
senior tag
válasz
korpicschess #18201 üzenetére
"Kissé Samsung fan lettem"
Egy Szörnyet Teremtettem
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #18205 üzenetére
Legalább rádiózáshoz kell az a füles még...
Jó éjt! -
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #18203 üzenetére
A videofelvevést leszámítva nekem is tetszik, például a Spicanal sokszorta jobb.
Még valami, a kicsomagolós tesztekben nem láttam hozzá fülest, csak 2GB memóriakártyát.
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #18201 üzenetére
A YouTubon kerestem Ace-szel készített videofelvételeket, hát eléggé borzasztó minőségűek voltak, vagy csak a feltöltők hibáztak.
Remélem, hogy nemsokára itthoni teszt is készül róla, addig meg itt van a gsmarena.com-ról egy: [link]
Videófelvétel-képesség (? ): [link]
Ehhez kapcsolódóan egy kommentáló szerint:
'bullshit, this isnt recorded with a galaxy ace'Összevetve álljon itt egy Xperia X8 videó: [link]
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #18196 üzenetére
A 320 x 480 pixel a 3.5 inches kijelzőnél nem nagyon gázos?
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #18133 üzenetére
Szerinted a Samsung wave-nek és az SGS-nek szebb a kijelzője minta a nokia N8-nak? Ha nem fontos az Internet és a GPS, dea média funkciók igen (naptár,jegyzet is) akkor wave vagy SGS? Vagy akkor elég az N8 is? Szeretnék végre egy gyönyörű kijelzőjű mobilt venni.
-
Tejföl
tag
válasz
korpicschess #18133 üzenetére
Semmi gond nem kötekedésnek szántam
-
Tejföl
tag
válasz
korpicschess #18131 üzenetére
Hát ott csak egy-két infó esetleg. Sajna telókat biztos nem mutatnak be
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #18119 üzenetére
Hallottál valami újdonságról a nokiánál amelyik idén fog megjelenni?
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #18112 üzenetére
Szio!
Tudnál valamit mondani a 18107-re? -
leonel
aktív tag
válasz
korpicschess #18114 üzenetére
Köszönöm uram!!!
-
leonel
aktív tag
válasz
korpicschess #18112 üzenetére
Azt is nézegetem. Tetszik is!
Milestone 1 gáz? Az 80-ból újonnan boltból is beleférne!
-
Kraptor
őstag
válasz
korpicschess #18109 üzenetére
Samsung Galaxy S az 30 e több mint amiket felsoroltam.
Azért azt a 3-mat soroltam mert kb egy árba adnák őket. Telefonálására, munkára használnám (email, word, online, stb) elsősorban meg esetleg Navigációra. Üzemóra mérvadó.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
korpicschess #18097 üzenetére
Jobb kijelzőt is hozzácsaptam volna de lényegében igen.
-
Steve1988
tag
válasz
korpicschess #18097 üzenetére
most már jó pár tesztet elolvastam és valóban... meg a sok-sok program is tetszetős
és még olcsóbb is! kell ennél több?
Köszi a segítséget -
rizso
addikt
válasz
korpicschess #18083 üzenetére
Hát ha SGS-re van, akkor tuti lesz wave-re is
Hisz ott az Omnia7, abban is van. És a 3 teló igencsak hasonló kameramodullal van szerelve...Szerintem a bada 2.0-ban már lesz amúgy.
-
bancsi87
tag
válasz
korpicschess #18030 üzenetére
És esetleg vaku nélküliben ezekkel a tulajdonságokkal?
- Márka mindegy
- Android oprendszer (ha lehet, akkor 2.x)
- Jó fényképező legyen benne
- Lehessen vele korrektül zsebmozizni
- Használt mobilra gondoltam, mivel max. 40k a keretHTC Wildfire és LG GW620 ami jó lehet. Kettő közül melyik amelyik jobban megéri?
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #18041 üzenetére
Egy jó rezisztív kijelzőt nem cserélnék el egy "érzékeny" kapacitívval.
A Symbian még sokaknak jó lesz azért, mi akik használjuk, még nem fogjuk lehúzni az aktuális trendik ellenére.
-
bancsi87
tag
válasz
korpicschess #18030 üzenetére
ÓÓÓÓ köszönöm szépen
Amúgy az LG GW620, és a HTC Wildfire az, ami egyelőre szimpatikus.
Szerintetek melyik a jobb? -
Yany
addikt
válasz
korpicschess #18016 üzenetére
Köszi.
Egyelőre maradok a Galaxy S-nél akkor...
-
AXisBOLD
addikt
válasz
korpicschess #17981 üzenetére
mindegy, azért köszi.
majd szépen lekezd gyűjtögetni egy Galaxy S-re vagy s8500-ra
-
válasz
korpicschess #17999 üzenetére
Ha ráállok a napi töltésre ott már nem mindegy hogy mennyit 'adok' az akksinak, nem mindegy hogy 1 vagy 2 évet teljesít jól az akksi (ha már úgyis TÖK mindegy mennyi ideig tölt, 1 vagy 4 órát).
Olyan mintha elég lenne a 3,7@350is, nem tudom hogy ezért, vagy a nyúzás miatt sikerül néha 1 nap alatt is elfogyasztania kraftot-gyári töltővel töltve is. Az akksi 3,7V-os, elvileg elég kéne hogy legyen. -
válasz
korpicschess #17971 üzenetére
Hja, X6 topikban 3-4, sőt, 5 napot is írnak - nekem többször volt 1 nap mint 3
.
AZon filózok, hogy 3,7V 350mA-el töltöm a gyári 5V 890mA helyett az jobb az akksinak, vagy az 5V 350mA (anyám töltője igen, elecserélem; úgyis este etettem a telefont, mindegy meddig tölt).... -
freestailo
őstag
válasz
korpicschess #17992 üzenetére
direkt szeretnék kisebb kijelzőt, hogy egy kézzel is kényelmesen kezelhessem. A galaxy ace még szóba jöhet, de nemtom mikor lesz kapható és milyen áron!
-
krisz1019
csendes tag
válasz
korpicschess #17983 üzenetére
Köszi.
Képbe jött ár alapján még egy telefon:LG Optimus?
Ismerősömnek van ilyen,ő 2 hónap után vitte szervizelni
Másik ismerősömnek ugyan nem Optimus van,de LG,s egy év alatt vagy 5-ször volt rossz
Maradjon az X8?
Köszönöm! -
Viktojka
tag
válasz
korpicschess #17989 üzenetére
Ezekkel tisztában voltam, azt hittem akad más is?!
-
freestailo
őstag
válasz
korpicschess #17989 üzenetére
szted mi jobb választás a legendnél a saját árkategóriájában 75-80k? androidot szeretnék mindenképpen, és hogy lehessen hackolni
-
Viktojka
tag
válasz
korpicschess #17983 üzenetére
Miért rosszabb az x10mini, mint az x8?
Nem kötözködni akarok, csak érdekel.
Az világos, hogy kisebb kijelző, gyengébb felbontás, de ezen kívül van még valami? -
AXisBOLD
addikt
válasz
korpicschess #17946 üzenetére
se használt, se nokia
igazából a samsungról se nagyon lehet lebeszélni akinek kell, csak próbálok alternatívákat keresni.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #17968 üzenetére
Nem feltétlenül fogyaszt kevesebbet a gyengébb hardver, mert az újabb, pl 600-as Qualcommok már újabb gyártástechnológiával készülnek, stb... +ha amoled-ed van, az is csökkenti a fogyasztást. Én a HTC Legendet mondanám, a tesztelők szerint 3 nap, ha keveset nyúzod, 2, ha sokat.
-
Saccco
nagyúr
válasz
korpicschess #17971 üzenetére
Ez könnyűűűű amelyik a töltőn van.
-
Jadro
veterán
válasz
Pont neml. A pulse-omat napi kétszer töltöttem amikor megvolt. Az SGS meg napi egyszeri töltésű, de még akkor is marad benne bőven. Ha éppen nem nyúzom túl sokat, bőven elég két napra is. (Folyamatos 3G-vel, push szinkronnal ilyesmi.)
Ami baráti körben még most elég jól tartja magát akkuilag az a ZTE Blade. Mondjuk ha az ember tényleg nekiáll használni, akkor mindegyik egy napos. A rosszabbak meg fél naposak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
LG GW620 is elég jól alakít, nekem nyüstöléssel is elment 3-4 napot. Csak hát sajna rezisztív...
szerk: Mondjuk ilyen jól érzékelő rezisztív kijelzőt még nem láttam.
-
rizso
addikt
válasz
korpicschess #17965 üzenetére
Na ezt nem tudom...
-
DroneZ^
őstag
válasz
korpicschess #17926 üzenetére
GPS azért jól jött volna, de nem bírok dönteni, talán a kijelző minőségét tartom a legfontosabbnak. abból a szempontból mit javasolsz?
-
DroneZ^
őstag
válasz
korpicschess #17923 üzenetére
felsoroltál egy tucatot, mégis melyik lehet a legjobb (legsokoldalúbb) ezek közül?
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17900 üzenetére
Az igaz,de,ha spórolni akar v 20 ezret..
-
bagocsi
csendes tag
válasz
korpicschess #17897 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásaidat! Akkor megvan a következó telcsim
Üdv:Jocó -
bagocsi
csendes tag
válasz
korpicschess #17893 üzenetére
Egy kicsit idegenkedek a Sony-tól, de ha te mondod.....Ez a típus nem nagyon halk?
-
bagocsi
csendes tag
válasz
korpicschess #17891 üzenetére
Fóleg telefonálásra,és email-re. A Sony X10 normál, még belefér a keretbe.
-
bagocsi
csendes tag
válasz
korpicschess #17889 üzenetére
Bocsánat a Samsung GS kizárva Anyagi okok végett
-
bagocsi
csendes tag
válasz
korpicschess #17885 üzenetére
A Samsung Galaxy S mennyivel jobb a többinél?
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #17882 üzenetére
A spica tényleg nem egy villám, bár most, hogy felraktam a frozengingert, nem rossz
-
válasz
korpicschess #17856 üzenetére
i7500 tűrhető vas ennyiért androidos fronton, Wildfire-el együtt vakusok; 60 körül nem hiszem mások tudják ezt..
-
picur220
veterán
válasz
2.2 is van rá...
-
Dyrtyho
őstag
válasz
korpicschess #17858 üzenetére
Mellesleg használtan venném mind kettőt,csak az egyik 18ezer forint (Vodafone 845) a másik meg 29 (Samsung Galaxy Spica)
-
Dyrtyho
őstag
válasz
korpicschess #17858 üzenetére
Nekem eredetileg egy Nokia 5800 készülékem van,de múlthét kedden sikeresen kicsináltam,ki akartam tiszitani a belső kijelzőt,erre csak nagyobb problémát okoztam a telefonba,mint vártam.Tönkre vágtam a kameráját,a középső panelét,és most szükségem lenne egy pót telefonra,amig össze nem jön egy nagyobb összeg,hogy vehessek egy alkatrésznek való Nokia 5800 amiből ki lehet operálni a kameráját és a középső panel részt.Először Vodafone 845 akartam,de aztán a Vodafone 845 topicba a Spicát javasolták,és most nem tudom eldönteni,hogy melyik legyen
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Akkor úgy kérdezem,hogy Vodafone 845 vagy Samsung Galaxy Spica ?
-
válasz
korpicschess #17784 üzenetére
Upsz, igazad van, ezt benéztem.
Keverem a szezont a f**zommal... -
haverzozi
csendes tag
válasz
korpicschess #17784 üzenetére
ezek a fonok szétzilálják a lelkivilágomat...
-
haverzozi
csendes tag
válasz
korpicschess #17781 üzenetére
alapos fejtörést okozott nekem, az lesz a vége hogy bemegyek egy médiába és mocskosul szétnyomogatom mindet és amilyen épp lesz a lelkivilágom azt veszem meg, persze nem a médiában
zte tuti nem, G3 se, nokia se...wildfire ha megfog valamiben és a szememet nem zavarja a kijelző, vagy mini pro...ez utóbbiról valami negatív? Nagyon nyomatják a marketingjét mostanság...a qwertz miatt gondolom, akik a fészen lógnak egész nap... -
Rav3n02
senior tag
válasz
korpicschess #17753 üzenetére
A névjegyekhez biztos nem kell, de a legelső konfigurálásnál ilyenkor kell, hogy legyen legalább elérhető wifi hálózat nem
-
válasz
korpicschess #17740 üzenetére
Tfh az órajel egyenesen arányos a teljesítménnyel (nem, de egyszerűbb számolni, és mindegy hogy madár vagy sárkány a proci).
Egy 800as procit kivált egy duál 600as, ami ha nem használom hasonlóan keveset eszik (egy mag lekapcsol, de stanbdyban sokat bírnak a nem androidos(vagy letiltott apn/wifi/bt/gps-es adoridos) készülékek), 2 magot használva pedig kb ezres-ezerszázas 1 magosnak felel meg.
Ha valami kihasználja a 2 magot, akkor viszont többet is kajál - pont úgy mint a downsizeingolt kis benzines motorok. Köztes eseteken, illetve jól megírt os esetén lehet egy kis előnye a 2 magosnak... Viszont jól megírt os-nél már szűk 400 mhz is elég a gui-hez, videó/játékra kell csak több erő - tehát akár egy dedikált 3d gyorsító is elég lenne ami a filmek lejátszásánál/felvételnél is segít. Ezek külön és egy tokban is vannak - most is.
Ezt nem hirdetik, mert nem 'menő', de még mindig célravezetőbb egy cpu+célhw mint két univerzális számolóegység.Egyébként 1080p-ben hányan a telefont használják jelforrásnak a hétköznapokban? Netrádióra még használom a telefont, de egy kétórás filmet 1080ba mire megnézel róla (kimeneten) minimum hardmaddal csökkent a töltöttséged.
Nem baj ha szebb egy kijelző; de szebb 35-40 centiről a 800×480 mint a 640×360? Ismeretlen telefont a kezedbe adnék sose mondanád meg sztem róla 40 centről hogy a kettő közül melyik felbontású. Ha 1280×720as lenne azt se látnánk - persze ettől még jön most valami hasonló felbontású telefon.
Desire vs X6-nál megkérdeztem a csajokat (bnőink a technikai háttérről mit sem tudtak) hogy melyik kijelzője szebb, élesebb. Beltéren nem tudtak különbséget tenni, pedig direkt ezt vizslatták (azonos méretűt nem tudtam szerezni, haveromnak ez volt, most HD van). -
válasz
korpicschess #17740 üzenetére
Egyetértek. Bizony előfordul, hogy megakad a telefon, és el tudnék képzelni még egy terheletlen magot a mostani mellé. Az 1->2 asztali prociknál is nagy előrelépést hozott, a többi mag csak apróság.
-
misirulez
senior tag
válasz
korpicschess #17710 üzenetére
Félreértés ne essék nem kötekedni akarok csak érdekel miért jobb a Galaxy 3-nál a ZTE Blade?
-
chopper84
csendes tag
válasz
korpicschess #17720 üzenetére
Azért megkérdezem itt is, nehogy máshol elfogultság fogadjon
-
telya
aktív tag
válasz
korpicschess #17717 üzenetére
nem sima videotelre szerintem (annyira nem burzsuj), hanem tipikusan valami alkalmazasrol, neten keresztul (fring pl)
-
telya
aktív tag
válasz
korpicschess #17714 üzenetére
a nagy memoria microsd-vel is jo, azzal a legtobb versenykepes telo azert bovitheto szokott lenni sztem.. zenere gondolom mindenkeppen hasznalna, jatekra meg bongeszesre is valamennyire gondolom, videotelre is (neten at gondolom), olyan nagyon szerintem nem akar beleturni a rendszerbe, csak ilyen atlag felhasznalo szinten hasznalna
-
telya
aktív tag
válasz
korpicschess #17712 üzenetére
ismerosnek kene. ami fontos tehat: 16gb, 3,5 jack (ezeket mar emlitettem), wifi, touch screen ,elso kamera (es emiatt a zte blade bukonak tunik sajnos..)
-
telya
aktív tag
válasz
korpicschess #17710 üzenetére
jaja, memoriakartyas bovitessel is szobajohet (microsd-vel a legpraktikusabb), csak azzal egyutt is ferjen be a kaeretbe.. most pl latok meg nokia x6-ot ami gyarilag 16 gigas, az se tunik rossznak. minosegre amugy milyen a zte blade, nem szokott vele gond lenni? nem nagyon ismerem ezt a gyartot..
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17702 üzenetére
Hasonló, mint ami a K850i-ben volt.
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #17702 üzenetére
Egyébként az N8-nál megint elrontottak valamit? Gondolom megint "csak" közepes minőségű kijelzőt raktak bele.
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17696 üzenetére
Köszönöm, akkor csak a Symbianos vonalon akad ezek szerint.
Csak azt tudnám, hogy miért űznek versenyt abból, hogy mostanában gyakorta elhagyják a lencsevédelmet? Ám ezt inkább tekintsük költői kérdésnek. -
Tim82
félisten
válasz
korpicschess #17682 üzenetére
Tuti, hogy Bochának van iTouch-ja.
Bog-nak régen valamelyik igencsak erős akkuidejű Philips volt az állandó másodtelefonja, hogy végül most mit is használ főtelefonnak, azt nem tudom.
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17692 üzenetére
Értem, köszönöm a kiigazítást.
Videó-felvétel közbeni autófókuszt a Samsung S-en kívül melyik okostelefon tud, legyen az akár Symbian vagy Androidos?
A Wave ezt nem tudja az alábbi teszt szerint, viszont mást meg igen: [link]
"A 720p-s mozgókép, ellentétben a Galaxy S-sel tényleg működik, a felvétel nem szaggat, viszont felvételkészítés közben az autofókuszról le kell mondanunk." -
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17688 üzenetére
Ahogy az úri német mondja: Jaja!
-
válasz
korpicschess #17688 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nem kell megköszönni mindent egyesével...
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #17611 üzenetére
kb azonos szint szerintem, ha van is bármelyik javára különbség, az elhanyagolható. arra rábólintok, hogy főzött rommal, meg lagfix meg egyéb buherával gyorsabb, mint a GS, de a 4est akkor is csak maximum megközelíti.
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #17609 üzenetére
Én meg használom.
attól még nem lesz igaz.2 SGS-t is tudok szinte bármikor próbálgatni. de hogy ne hidd, hogy apple alles, a wp7 is fürgébb, öregebb vassal.
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #17594 üzenetére
lol
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17598 üzenetére
Látom szerkesztetted
Viszont ha egy mostani telt veszel,akkor ebből a csapdából nem fogsz kikerülni,mivel azt 1-2 hónap alatt megunod..és azért majd még annyit sem kapsz,mint mondjuk 2 hónap múlva az sgs ért.... -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17598 üzenetére
Szolgáltatónál olcsóbb lesz....nameg nyilván addig ne add el az sgs-t amig nem tudod megvenni...
Lényegébe jelenleg bármilyen telte veszel biztosan gyengébb lesz az sgs-nél,kivétel lehet az Iphone 4.....de az egy még magasabb árkategória..
Tehát én is úgy vagyok vele,h várok a 2x ig... -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17594 üzenetére
Várj egy kicsit..és megjelenik a dual cores LG optimus 2x.. az mindtől gyorsabb és led is van rajta,mely a Full HD felvételhez is jól jön...
Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest