- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ElVisZ #33973 üzenetére
Én wave-et használok, úgy írtam ezt.
De inkább a defy-re beszélnélek rá egyik haveromnak defy-je van és gyorsabb mint a wave, (itt sok ram elfogyás van amire nincs gyógyír kb soha se lesz rá bada 2.0 csak béták vannak már 4-5 hónapja) ugye az ütés állóság se mindegy, a kijelzőben a wave a tuti de ugye kisebb a kijelzője.
Tudtommal ugyan az a proci van benne meg gpu, csak a defy-ben 800-on megy de ez lényegtelen custom defy+ rommal megoldható ez is de 800-on megveri a wave-et gyorsaságra. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
zsoleer #33670 üzenetére
4s (nincs g)
Indok meg hogy időtállóbbnak tűnik mint a másik 2.
Meg szerintem jobb hogy ha nem kell mokolni, hogy fasza legyen, az n9-et még nem próbáltam de ahogy látom az halott rendszer.(#33673) zsoleer: Én próbáltam mind a 2-t személyes véleményem 4s legyen, de ha neked bejön a droid lehet nem fog tetszeni.
Én megszoktam már az ios-t jobban bejön mint a droid, de előbb kipróbálnám a helyedben mind a 2-t és utána döntenék.
Én már nyomogtam nem volt bajom gyári romos S2-vel se, de maga a droid nem a szívem csücske egy ios után. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
z123456789 #19363 üzenetére
Desire HD
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem igen.
Hát én lassan 4 hónapja várok pár programra bada-ra és kezdem igencsak unni.
Alig van hetente 10 új app ebből meg kb 1-2 amit érdemes meglesni és azok is ....
Hát a galaxy s nem rossz telo hw-esen ugyan az mint a wave 2 csak ugye android és amoled vaku nélkül. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
madarasz92 #18840 üzenetére
Vaku hiánya és anyaghasználat miatt kiesik, túl műanyag az egész.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah nézegettem telefonokat, mire lenne érdemes lecserélni a samsung wave-et.
Android fronton gondolkodom, de ha nem lesz semmi i5-ig tudok várni.
Legalább 4 colos kijelző kéne, jó anyagminőséggel, 5mp kamera legyen benne hd videóval, zene nagyon fontos, és persze erős hw legyen alatta, qwerty nem kell. vaku legyen. (És persze mindenben legyen jobb mint a wave.)
Amiket próbáltam és nem jöttek be: htc desire, x10, sgs.
Ilyen árkategóriában gondolkodom, esetleg valami javaslat miket lenne érdemes kipróbálnom ill cserélnem. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
remelem #18244 üzenetére
Mondom én mit zárnák ki egyből:
xperia x10 (lassu mint a dög 0 support és már nem is lesz rá hivatalos update), wave 2 (írtó kevés alkalmazás, nekem az 1 van szerintem nem jó annyira a kamerája hogy hátast dobjak tőle a 2-ben ugyanaz a hardware van), omnia 7 és a htc-k (ezeket a wp7 miatt zárnám ki még nagyon új a rendszer és igen kevés alkalmazás van rá akárcsak a bada-nál ergo a wave2-nél).
Maradt az n8 vs galaxy s itt meg már szerintem a kamera vs oprendszer dönt ill hogy neked mi a fontosabb jobb kamera vagy szabadabb oprendszer.(#18245) Xmodule: Zte jobb hardware van benne és van grafikus gyorsító ha esetleg játékot is beakarnál próbálni, meg persze 2x akkora felbontás ami egyszerűbb netezést biztosít.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
halamadrid13 #18101 üzenetére
lg = support
SE = 0 support -
ADAM1337
nagyúr
válasz
korpicschess #18097 üzenetére
Jobb kijelzőt is hozzácsaptam volna de lényegében igen.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
halamadrid13 #18092 üzenetére
Szia.
Az első hozzászólás szerint tudod szűkíteni a telefonokat, illetve azt hogy mire is kell pontosan.
Így kicsit túl sok telo jöhet szóba. -
ADAM1337
nagyúr
Egy gyors kérdés.
Megéri egy wave-et lecserélni egy SE X10-re 1 az 1-ben?
A főbb szempontjaim amiket figyelembe veszek/vennék:
-gyorsaság.
-zene lejátszás
-játékok.
-fényképezni ritkán szoktam, néha videózok.
-netezés wifi/3g (itt ugye a multitouch jó a wave-ben viszont nem tördel ami néhol zavaró, de x10-hez meg van dualtouch patch ami elm müködik mindenhol már.)
msn és egyébb social progik meg nyíltabbak androidon.Igazából a bada vs android érdekel mert most "aránylag" vagyok csak elégedett.
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok.
Érdekelne a véleményetek az xperia x1-ről ezzel szemezgetek, mivel apróba 35-ért van 2db is egyiken új winmobil verzió is van 6.5-s és egész jó kis telo.
Esetleg más mobil is szóba jöhet ebben az ársávban (40-50k), de van pár dolog amiből nem engedek: touchscreen, qwerty bill, wifi g vagy n-es, lehetőleg winmobil-os legyen bár az android-ost még nem használtam nem tudom érdemes-e azt megnéznem miben másabb/jobb, kialakításban hasonlóak érdekelnének vagy van-e jobb választás ennél.
Majdnem kihagytam főleg netezésre(msn/mail/böngészés) távoli asztal ill, szinkronizálásra is használnám ezért is az xperia-t néztem ki első számú jelöltnek, de számít még a zenei tudás.
Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- PS Plus előfizetések
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest