- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
aggleány #31547 üzenetére
Köszi a kimerítő válaszodat
,egy kicsit utána néztem a fentebb említett telefonoknak is és a Motorola Defy nagyon jónak tűnik.De mint láttam ár keresővel 60ezert nem adok ki egy telefonért.Sőt a Nokia 500 sem venném meg ha nem lenne ilyen olcsó mert a magánál is 53 ezer-be kerül dominó csomagba
.Úgy-hogy nincsen keret egy telefonra amely max 45 ezer eböl kell ki gazdálkodnom a telefont.
-
qwertly
addikt
válasz
aggleány #31536 üzenetére
Szia!
Erről a telefonról csak jót írnak itt és a fórumban sincsen rossz vélemény róla.És én igazából a telefont most csak használni akarom mert nincsen kedvem a telefont is bütykölni arra ott a pc.Így csak használni akarom,wifi legyen rajta mert azt igénylem,hogy emailt eltudjam olvasni pc bekapcsolása nélkül.Időszakos zene hallgatás,pdf és office fájlok megnézése esetleg nagyon ritkán valami nyomi játékok.
-
porse
őstag
válasz
aggleány #31274 üzenetére
hat nem hasznalhato mind szamomra, az emlitett gion... a yahoo pl olyan nagy h elfer belole 4 betu egymas mellett azt csokolom ... nem probaltam ki sokat, de csak a comicsansba volt normalis ekezet, azok kozul amit probaltam. eleg hulyen nez ki mikor a hosszu ö betu pl tok mashogy net ki mint a tobbi.
de majd ra nezek ezekre, koszi. -
Dim
csendes tag
válasz
aggleány #31178 üzenetére
Samsung Galaxy Ace már egy csöppet drága, főleg az x8hoz képest.
Amit találtam kissé már kilógnak a keretből. Ráadásul a T oldalán elég nehéz ár szerint nézegetni, mert 100 féle variáns van és persze nem pont ugyanaz van a képek mellett, nehéz összehasonlítani, rátalálni, sorba rendezni.40 meg egy kicsi kategória elég necces, ez egy erősebb mezőny kvalitásokban is, de nem győzött meg róla eddig egyik sem, hogy megéri kiszorítanom a családi költségvetésből.
Valszeg igaz rájuk, hogy a drágább jobb, de ennyi erővel csak a legdrágábbak közt válogatna mindenki, ami persze nem így van...
-
Dim
csendes tag
válasz
aggleány #31170 üzenetére
1-es HSZ alapján: 40e alattit, minden megspórolt 5e ft egy plusz pont a választásnál.
Új, tmobilos kínálatból, előfizetés megújítással.
2 évnél hamarabb csak komoly gondok (lopás,baleset, stb) esetén cserélek telót.
Vegyes használatban lenne, szimpla telefonálás, zenehallgatás, minden más csak ritkán, de használható kamera, wifi és gps örömet tudna okozni.
Androidosban gondolkodom.Egyéb:
X8 t-pontban hűséggel 22e, webshopban van még némi kedvezmény is.
minit nem vehetek, mert sógornőmnek az van és sírhatnéka van, hogy mindenki azt akar
Nem vágyok extra nagyra, de a mini, kicsit tényleg mininek tűnik nekem. Nem feltétlen vágynék 4" feletti telóra, de a skate szimpi.skate 37e és ennél nem szívesen mennék feljebb. mini amúgy 42, mini pro 51 ahogy nézem.
kijelző 3", tény, hogy az x8 is ekkora. Nem lenne baj kicsit nagyobb lenne. -
turosfank
csendes tag
válasz
aggleány #30765 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Az SGS+ már egy kicsit meghaladja a lélektani határomat :S. És nem is nagyon értem, hogy az mivel több a többinél, persze látom ám, hogy 1,4Ghz, de ennyit számít az? Más kis telók pl. a HTC Wildlife S 600Mhz-es kis órajellel is elég gyors. Ettől persze nem vetem el, csak érdeklődnék, szerinted miért jobb a többinél?
Akkor a SG Ace kiesett
.
Újabb kérdés. Mennyit számít, hogy android 2.2 Froyo (HTC Desier Z) vagy 2.3 gingerbread (SE Neo)?? Ill. a2.2-ős HTC-t lehet-e frissíteni 2,3 ra?
Mi a különbség a kamerán és a színen kívül a Neo és a Neo V között???
És maradt, hogy melyikhez jár több tartozék a dobozban (headset, esteleg memo kártya, mert ha ezeket nekem kell utána külön megvenni akkor az megint egy 10-es).
És, hogy a HTC- desire Z 800Mhz-es proci mennyire elég (mert a Neonak ugye 1Ghz-es), és hogy mennyire zavaró hogy nem tud Flash-t alkalmazásokat futtatni?(ezt olvastam, akkor kb. a net egy része nem elérhető számomra?)
Hogy mire használom leginkább, hát örülök ha van benne azért egy jó fényképező, mert biztos fogom használni, olyan esetekben mikor nincs nálam a fényképezőm, viszont ami igazán számít, netezni gyors legyen(e-mail, böngészés facebook stb.), sokáig bírja töltés nélkül. Zene hallgatásra kifejezetten használnám, mert megdöglött az mp3asom :S.
Illetve, most nézem hogy a neonak: Kapacitív, LED megvilágítású TFT a kijelzője és a netje: van / 7,2 Mbps / 5,76 Mbps a HTC-net meg Kapacitív S-LCD érintőkijelző, és van / 14,4 Mbps / 5,76 Mbps net.
Ha hülyeségeket kérdeztem, nézzétek el pls, és ismételten köszönöm a türelmeteket, és segítőkészségeteket, (főleg leány)
-
fatal`
titán
-
DeFranco
nagyúr
válasz
aggleány #30741 üzenetére
Nagyjából megerősítettél
Néhány plusz infó:
- a telefonok listája fix. Ebből kell választani, az okát nem tudom.
- a lány sportos is, de közben igazi "csaj". 100% nő de abszolút kiegyensúlyozott normális jellemvonásokkal, nem is plázacica, nem is élsportoló.
- a technikai eszközök mint kütyük, teljesen hidegen hagyják. Használja őket, de nyomokban sem geek, nem "ért" hozzá, teljesen tisztán "felhasználó". Okostelefon esetében romot nem cserélne, valószínű még a kliensszoftver javaslatára sem, launchert a gyárit használná, de a marketről appokat tenne fel, amennyi belefér. Játékok nem hiszem, internet nagyonis, zene/filmek igen, social networking igen, cloud cuccok (calendar, docs, nem talán még a contacts sem) nem. -
válasz
aggleány #30715 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál
Most is HTC-vel fotózok (Nexus One) és relatíve elégedett vagyok a teljesítményével, szóval nem kiállítást tervezek belőleA Sensation XE a kinézete-fülese-Sense 3.0-ja miatt fogott meg, plusz mert egy erős hardver is van benne, habár a játék nálam kimerül az Angry birdsben meg hasonlókban
A RAZR-tól 2 dolog miatt félek: Magyar nyelv esetleges hiánya és hogy nem SenseDe már döntöttem, hogy e kettő közül igyekszem választani, ha addig nem jön ki valami csodatelefon!
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #30704 üzenetére
Dehogy a dSLR-t veszem alapnak, soha az életbe nem szállok el annyira, de mint létező dolgot megemlítem.
Középkategóriás kompaktokat veszem mindenhez alapul, ezzel fotózik a nép legjava.Ugyanakkor sok mobil volt már nálam, akár csak kipróbálásra, alapkategóriától egészen a felsőkategóriás készülékekig, és tudom, van különbség a mostani SE Xperia mobilom és a fene se tudja már milyen öreg Nokia E63 as mobilom képe között is (ebben AF sincs, se EDOF vagy mi a szösz) és ennek ellenére is ragaszkodom a fenti állításomhoz ami lehet hogy megváltozna ha valami totál használhatatlan képet készítő mobil botlana a kezembe, de ilyenbe én még nem futottam.
"Mi van veled mostanság? Mindenkibe belekötsz, semmi nem tetszik...
"
Biztos most vannak Azok a napok
-
válasz
aggleány #30704 üzenetére
Én pont az vagyok, aki inkább a telefonnal fotózik, minthogy cipeljen magával egy plusz félkilós fotómasinát, hisz a teló mindig kéznél van és zsebrevágható. A xenon vakut hiányolom nagyon, hisz anno az SE K7-8xx-as sorozatban ugye benne volt, és sztem kimondottan jó fotókat csinált sötétben is!
Mivel tájékozottabb vagy nálam (nem nehéz), mi a véleményed a Sensation XE-ről? Megéri megvenni mondjuk karácsony tájt, vagy addigra lesz valami ütősebb hardveres HTC? Illetőleg alternatív megoldásnak egy Moto RAZR??
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #30698 üzenetére
Sose fogom megérteni, hogy a mobilok parányi, moslék minőséget adó kameráját miért kell minden alkalommal döntést befolyásoló tényezőnek megemlíteni?
Esetleg elmagyaráznád? Vagy valaki más?A mobil kijelzőjén az összes mobil saját kamerájának képe jól néz ki, de ha már megnézi az ember egy értelmesebb kijelzőn (HDTV, PC monitor) akkor az összes mobilkamera minősége csapnivaló, de ez legyen a legkisebb gond, olyan egyéb dolgok amiket mindenki használna mint pl. optikai zoom egyáltalán nincs egyikben se (a nyíévánvaló okokra most nem térek ki).
Ha az ember mobilvásárlás mellett dönt, a leges leges legutolsó dolog amit megnézne, az az hogy "hány gigateramegapixeles a kamerája?!?!?!?"
Tehát az én magyarázatom:
A hirtelen pillanatok lekapására bármi jó ami éppen kéznél van. Arra meg tök mindegy milyen "minőségű" kamerát ránt elő hirtelen az ember.Viszont az szerintem ezerszer fontosabb szempont egy mobil vásárlásánál, hogy a kijelző mérete +0.5" -al nagyobb vagy jobb minőségű (fényerősebb, napfényben is jól olvasható, színhűbb, jobbak a betekintési szögei, stb...), az anyagminőség vagy az összeszerelési minőség, netán a hangszóró ésszerű elhelyezése.
Ha pedig valaki komolyabban vagy rendszeresebben akar fotózgatni, neki ott van (legrosszabb esetben a) kompakt digitális kamera, vagy bridge kamera vagy hobbi tükörreflexesek.
-
mohow
tag
válasz
aggleány #30700 üzenetére
Igazság szerint az első okostelefonom lenne és nehéz a választás.
Eleinte a ZTE volt a favorit, de rájöttem hogy berhelni úgysem akarom.
Szóval most az X8 és a Galaxy Mini között vacillálok, nem tudom mennyire fontos a kijelző. Nem is sok hasonló telefont bámultam még... -
beence
tag
válasz
aggleány #30623 üzenetére
alap a telefon funkció fontossága: telefonálás,sms
mellette netezés, navigáció
office doksik használata,pdf
néha fényképezés és video
ami fontos lenne h viszonylag hosszabbtávra lenne a terv, ezért gontos h megbizható legyen és ne legyen problémás.
régen a sima Defy-vel voltak problémák meg ugye azokra fözött rom kellett ha lehet nem nagyon szeretnék ilyesmivel foglalkozni -
soldier2
őstag
válasz
aggleány #30535 üzenetére
Nem győzködni akarok semmit, de mire a legtöbb telefonhoz kelleni fog a két mag, addigra a SII épp oly lassú lesz mint bármelyik most futó modell. 2 évet mindkettő kibír, de azután lejárt lemez lesz mindkettő. Szerintem. Persze aki Autocaddal szeretne dolgozni telefonon, annak tessek. Amire én használom, és amire ezek a kütyük tervezve lettek arra elég az egy mag. Azt persze nem vitatom, hogy az SII gyorsabb, csak azt nem veszed észre a mindennapokban. Az SII jelenleg a legggyorsabb, és talán a legjobb a mai okostelefon piacon. Ennek megfelelő az ára is. Akinek a legjobb kell annak tessék. Én egyszer megvettem a "legjobbat" (touch HD rögtön megjelenls után, kb 180k-ért. Alig 3 év múlva nézd mit ér.). IT piacon nem lehet előre tervezni. Szerintem
-
-
j.bravo
addikt
válasz
aggleány #30449 üzenetére
A Gio-t mondjuk csak pár percre próbáltam boltban, valóban nem volt rossz. A páromnak LG P500-a van, más néven Optimus One, azt azért próbálgattam, és bár az elődje, a gt540 kinézetre szerintem szebb volt, a p500 szerintem elég jó kis telefon. Többek között a p500-as tapasztalatok is vezettek a "keeeell nekem okostelefon, keeeeell" érzéshez. A kijelző érzékenysége jó, felbontása is oké, sebessége is bírható ha nem egy mobil erőgépről állsz át.
Persze ha jól emlékszem, a Gio kicsit erősebb, na meg szebb is talán.A Nexus S egyébként szűk egy hét után bejön, bár fura hogy nincs rajta semmilyen alkalmazás, amiket a többi telóra rápakolnak a gyártók. Persze jó is valahol, hogy magam válogathatom ki (a logoutodat olvasom, hasznos!
) Néha meg tud akadni, pl ha lekérem a futó alkalmazások listáját, de amúgy általában, alapból tényleg gyors. Azért néha bevillan hogy nem lett-e volna elég egy Gio vagy Xperia mini. De elhessegetem
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #30458 üzenetére
Egyeseknek meg az nem fér bele hogy 30ezres vagy 55ezres...
Írtam 2 alternatívát, értelemszerűen (ekkora árszakadéknál) mindig a drágább a jobb, és majd a pénztárcához lehet igazítani az igényeket#30457
Az x10 mini-t láttam élőben is kirakatban, fiatalok kezében is és férfiak kezében is
Simán használhatja bárki a mini pro billentyűzetét, de akinek bányászkeze van, neki úgyse érintős kacat kell mert első "érintéssel" átszúrja a kijelzőt -
Árpád78
csendes tag
válasz
aggleány #30401 üzenetére
igen a pro jobban tetszik meghogy véletlen se higgyék hogy galaxy miniről van szó.
a pro-n is van érintős írás? mert azért nem csak fizikai qwerty-t használnák.
igazából karácsonyra lesz ha lemegy a mini 50re vagy kevesebbre akkor azt veszem.
na mégegyszer megnézem a tesztet -
krokk
senior tag
-
krokk
senior tag
-
krokk
senior tag
válasz
aggleány #30444 üzenetére
Az x10 mini az aksi kivétel hiánya miatt nem tetszik. (könnyebb resetelés ha szükség van rá
)
De ezen gondolkozom én is, hogy lehet nem pro lesz hanem mini...
MM-ben most van akciósan 29. gondolom az X10es és nem a sima mini.
A bill. meg azért mert nem kerül sokkal többe, a keretbe belefér ha meg írok akkor meg sokat írokahhoz meg jó.
Jah meg a méret az az egy cm magasság számít nagyon.
A jó közepes méretű és olyan telefonokat szeretem aminek van súlya.
A nagyon picit nem a nagyon nagyot szintén nem.
A pro az pont ideális nekem. (k750i-m volt régen és az még most is a kedvenc telefonom, méretileg, az x10 pro az elvileg pár mm eltéréssel akkora)Netezni levelezni nagyon ritkán fogok rajta. Mivel a munakidőm 95%ban gépnél ülök, meg otthon is van net. Szóval inkább vészhelyzet és utazás közben (napi 1óra), ha épp kell.
Viszont ha kell akkor meg tudjam nézni azért a leveleim és egy gyors választ tudjak rá írni. -
krokk
senior tag
válasz
aggleány #30441 üzenetére
hát igazából semmi extrára nem használnám a telefont
egy sima tégla is elég lenne amivel telefonálni lehetkomolyabban:
telefonálásra, naptár funkciók a legtöbbet, meg, hogy bárhol bármikor meg tudjam nézni a leveleim. szóval nem tervezem 1000 programmal telenyomni. fotózni, ha épp nincs nálam fényképező. Zenéhez, videóhoz,
Viszont egy sima téglát se akarok amivel a telefonáláson kívül csak szögetbeverni lehet
Megtoldani meg tudnám az összeget csak nem akarom
Tudom, hogy újabb android van rajta meg a réginek már nem lesz hivatalos frissítése.
Viszont a régi rendszer is tetszik. Szóval ez nem probléma.Van egy E51-em igazából ezt cserélném, nagyjából hasonló szervező funckókat szeretnék. Ami tetszik az az 52 csak az 50körül van, és hát nem nyújt sokkal többet, elavult, stb stb. az újabb nokiák meg vagy szarok vagy drágábbaj sokkal. Úgyhogy android az alsó középkategóriából, amit aztán testre szabhatok pár szervező programmal.
őő asszem kiveséztem rendesen
-
brendoncsopi
tag
válasz
aggleány #30396 üzenetére
Az tuti hogy nagyon kis pöpec az uj mini, sokszor nyomogattam én is,de sajna az áltam haszált 3" mostanra már kicsi :-D Ha lenne értelme,vennék egyet másodtelefonnak, pláne fehérben.
Szoval szvsz akinek elég a 3" az préseljen ki még magából pár ezrest és válassza ezt.
3"on álló qwertz-el is simán lehet irni,most is az megy:-D
Na mindegy,csak gondoltam leirom a véleményem,meg azt h.még mindig nincs meg a nyertes az SGS+ és a DS között...sőt rosszabb,lehet Wave 3 is bejön a képbe :-Daggleány,te használtál már Badás kütyüt?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
aggleány #30405 üzenetére
Gondolom csak akkor, ha mindenképpen android kell neki.
Azért az Omnia 2-ben 5Mp-es kamera van, ami saját tapasztalataim szerint elég jó minőségű képeket készít. A videó alapból 720x480, és az is elég meggyőző. Super Amoled kijelző, 800Mhz-es Samu CPU, stb... Tehát hardverben is erősebb. Nekem volt olyan, csak hát beázott 8 hónap után, de addig nagyon nagy megelégedéssel használtam.
Plusz S3C6410 3D gyorsító.
De ez csak szerény véleményem. -
Árpád78
csendes tag
válasz
aggleány #30396 üzenetére
kösz még gondolkodom mert az az igazság hogy 3inch tényleg nem olyan kevés a gio se sokkal több csak olcsóbb. mellesleg kárácsonyig meddig mehet le a minipro?
a kamera miatt aggódom csak mert videó ide vagy oda nekem a kép fontosabb és sok rosszat hallottam róla.a flashhal meg úgy vagyok hogy jó az de elég lenne számítógépen.
na még pár kérdés:
a giora legalább gingerbread lesz/van?
melyknek tart tovább a wifije gio vagy SE minipro?(úgyértem mejik bírja jobban távolról?)
és a minipro-ra lehet -e touchwizt vagy hasonlót tenni?mert az alap nem tetszik -
tzsolesz
nagyúr
válasz
aggleány #30387 üzenetére
Uhh, bocs. Összekevertem az Xperia X10 minivel.
Ez valóban nem olyan vészes. Viszont nincs olyan kedvező az ára mint a ZTE Blade-nek, és a One P500-nak. Bár azok hardverileg sem ilyen jók.
A legfájóbb, hogy láttam a tesztfotókat, és azok annyira nem nyerték el a tetszésünket. Nem tudom, nekem elég zajosnak tűnik, és picit mintha mindig be lenne mozdulva a készítéskor.
De elgondolkodtató az biztos. Egyébként minek egy készülékbe ilyen erős hardver, ilyen kis kijelzőhöz? Nem merül hamar?Az SGS egyelőre álomkategória, de abból én mondjuk az SGS Plus-t venném, mert 4-5K-val drágább, és erősebb hardverileg. (1.4Ghz CPU). Arra most biztos nincs pénz.
Megvárjuk a kínálat hogy alakul az ünnepekre, és majd akkor döntünk. Vagy hamarabb, nem tudom. Nagyon kéne már neki.Egyébként hogy látjátok, leveszik a palettáról az Xperia minit a közeljövőben? Tehát van idő gondolkodni, vagy várni újabb készülékekre, vagy ez is úgy jár, mint a Blade, vagy a P500?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
aggleány #30381 üzenetére
Áh, nem kell Xperia. Az a kijelzőméret már tényleg nem elegendő neki. Már a 3.0" is kompromisszumos lett volna. A 3.2" és afölötti amit Ő szeretne magának, mert szeretne rajta filmeket nézni, és sokat netezni WIFI-n este amikor már az ágyban van. A gépünk hangos, és este a kölykök felkelnek rá. Nah meg csak kényelmesebb az ágyban ezeket csinálni (persze még sok mást is ezen kívül, de ez nem ide tartozik
).
-
CoRt3z
tag
válasz
aggleány #30109 üzenetére
Szia!
Igazából az lenne nekem a lényeg, hogy ne legyen pixeles a kép! Mert láttam már sok telefont amin teljesen "kockás" volt minden.
Akkor inkább úgy mondom, hogy 3-3,5"-es SZÉP képernyővel rendelkező telót keresek. remélem így nagyobb lesz a tárház!
Köszi hogy foglalkoztok velem! -
CoRt3z
tag
válasz
aggleány #30085 üzenetére
Hopp akkor összegezném:
-Android
-Olcsó, (30k körül gondoltam...)
-Akár használt is belefér
-480*800as kijelző
-Független/T-Mobile
-Amire leginkább használni szeretném: Zene és játékok, netezés.
-Na jó... kicsit akadozhat!
Eddig nézegettem a ZTE Bladet, valami hasonlóra gondoltam... -
-
-
bozsozso
őstag
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
aggleány #30052 üzenetére
Az, h ios5 utánit (valószínűleg ios6-ot) nem kapja meg, az nem akkora tragédia, mivel az kb. 1év múlva jön. (olyanokat meg, h 4.1, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2..... ezeket ugyanúgy kapja, gondolom ios5-el is ugyanígy lesz)
Akárhogy nézem, androidos telefonok feleennyit se kapnak. (2éves telóról beszélünk és még 1 évig tuti kap)Hümm. Igazi multitasking?
Ezzel mire célzol? Ugyan olyan van benne mint az iphone4-ben.
-
bozsozso
őstag
válasz
aggleány #30046 üzenetére
médiamánia csomagból max. az S lenne de inkább a meglévő eco csomag mellé lenne gonet L vagy M
Részlet lehet esetleg, de max.3-4k
billentyű azért nem kellene, mert vastagítja a készüléketAmiket néztem:
Desire s
SE ray
Samsung Galaxy Ace
LG Optimus Black P970 (az Lg-től tartok, bár lehet rosszul teszem. még soha nem volt LG-m)
Nokia 500 (tetszik, de symbian-tól tartok, mert haldoklik)
SE Xperia mini (kicsinek gondolom, bár lehet nem lenne az mivel a kezem is kicsi)Feleségemnek Wildfire S van az tetszik, de ugyanolyat nem szeretnék
-
Roland93
aktív tag
válasz
aggleány #30048 üzenetére
"A Ray egy teljesen új készülék, a jelenleg létező legfrissebb rendszer van rajta."
Az iPhone-on is a legfrissebb (ios 5) rendszer van, úgy tudom.
Csak azt olvastam, hogy az androidnál általában előfordulnak szaggatások, mert egyik mobilra sem tudják megfelelően optimalizálni, míg az ios tökéletes van optimalizálva.
Ez nem tudom mennyire igaz!?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest