Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz tzsolesz #30392 üzenetére

    Nem olyan vészes? :Y Ez egy nagyon jó kis kütyü. :K A Mini nem merül hamar, ebben az árkategóriában szerintem most ez a legjobb. Gondolom, azért erősebb a készülék, hogy pl. ne akadjon. És jé, nem is akad, nagyon gyors mindenhol. :C Fotózás tekintetében is jobb a Pengénél vagy a P500-nál. Majd csinálok pár képet, és felteszem valahova, ha gondolod, csak írd meg, hogy milyen körülmények között csináljam őket (napsütés, árnyék, vakus kép stb.).

    Hát igen, az SGS-ek nagyon jó telók, de nem is adják őket olcsón.

    Szerintem még egy darabig marad a Mini, hiszen pár hónapos. Kíváncsi vagyok, hogy melyik gyártó tud hozni egy hozzáillő ellenfelet, mert eddig még senki sem próbálta meg.

    Árpád78

    Az X10 Mini Pro 2 az a Mini Pro-t jelenti, csak egyes telefonboltok nem tudják a rendes nevét, vagy így jelölik a különbséget a tudatlanabb vásárlók számára. Nem hiszem, hogy lesz a Gio-ra 4.0, de ha beírod a gugliba, szerintem kidobja, ha lesz. A Samunak már kint van az új középkategóriás sorozata, inkább azok fogják megkapni, bár ha minden igaz, van egy szerződés a guglival, hogy másfél évig támogatni kötelesek a gyártók a telefonokat. :F

Aktív témák