- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
picur220 #27298 üzenetére
Köszi,rendes vagy főleg a múltkori miatt,és jó lett,örök hálám kísér!!!!
Tudnál még abban segíteni,hogy a fiamnak vettem egy N86-t és a kijelzőn ez van?
- Indító ikonok alatta:
- Mára nincs naptárjegyzet
- Állítsa be az e-mailt
- Ossza meg fényképeitAz utolsó kettőt hogyan tudom eltávolítani,hogy ne legyen kint a kijelzőn?
-
lorcsi
veterán
válasz
picur220 #26794 üzenetére
az 5230 van a lehető legjobb árban..de bossazntó hogy nincs benne wifi
ha jól nézem az utána következő, amiben midnen megvan az e52
de ebből a normálisabb 22-25k
bár a wifi lehet megér anynit...mondjuk annak meg a memóriája nem túl sok a netezéshez..
akkor meg a következő a zte blade..de ez meg már 2x anyni mint a 5230 -
Peat;)
veterán
válasz
picur220 #25813 üzenetére
Azért próbáltam olyan furmányosan fogalmazni
voltak már akkor főleg az akkori vetélytársakhoz képest jelentős előrelépések, nem véletlen hogy igen hamar másolni próbálták wm-el. Mondjuk jókor ugortak be az tény, de senki nem kérte a ms-t hogy eddig dolgozzon egy rendszeren, amelyet még gyúrni kell a továbbiakban is, főleg hogy olyan filozófiát váltottak hogy külsős szemmel sokkal egyszerűbb a dolguk a hardware megkötésekkel a wm-hoz képest.
-
GyéBen
tag
válasz
picur220 #25788 üzenetére
"Nem testreszabható, de cserébe piszok gyors."
Inkább egy nem-annyira-gyors jó dolog, mint egy gyors, de szar."Majd kifejlődik még ez ugyanúgy, ahogy az Android is kifejlődött a semmiből"
Ja, csak a fejlesztés M$-nél olyan lassan történik, hogy inkább csinálnak valami teljesen újat. -
Bdanyy
addikt
válasz
picur220 #25532 üzenetére
Hát nálam 330mega ramot ér el a teló az 512-ből. A szabad olyan 60 taskillerrel felmegy 80-ra is
Az nem érdekelne hogy mennyi a szabad, ha nem zárogatná be a cuccokat folyton. Más rommal kernellel jobb lenne, de már nem tudok hinni, és elegem van hogy nem lehet normálisan használni
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
picur220 #25508 üzenetére
Ha a Samsung beletette a saját romjaiba, kifejezetten hasznos, és semmi kárt nem csinál akkor azt bizony akár akarod, akár nem, használni fogom én is, és mindenki, aki TW3/4 felületet használ. Megszoktam, és probléma az, hogy más fejlesztésű rendszeren(Google, Cyanogen) más feladatkezelő nem úgy viselkedik, mint a Samsung, és olyat is kinyír, amit nem kéne, valamint olyat nem nyír ki, amit meg kéne.
(#25509) Domxc: 2-3 év alatt jóval erősebb GPU került bele, és állítom neked, hogy sokkal élvezetesebb egy iPhone-on, de még talán egy Touch 4G-n is egy játék, mint Androidon. Vegyük most a példámat. TapTap4-gyel elkezdtem játszani Androidon, és szomorúan vettem észre a következőket:
1: Nincs többjátékos mód.
2: Néha iszonyatosan belaggol, még ha egy másodpercre is, az egy ilyen játéknál szorzóvesztést és súlyos pontok elvesztését eredményezheti.
3: Nem pontos a multitouch, többször volt olyan, hogy két hang jött egyszerre, és csak az egyiket érzékelte, holott nyomtam mindkettőt.
Hasonló van CTR-nél, ott is folyamatosan laggol, meg bugos a felbontás, és az egyik foil boxos pályán lefelé kell húzni a mozgó kötéltartókat, és ha egy bizonyos pontra behúzod(és onnan meg se mozdítod az ujjadat), akkor lemegy egészen az aljáig, és megeszi a szörny úgy, hogy egy darab csillagot nem szedtél össze. A multi touchot meg CTR-ben nem is próbálom, az első pár próbálkozásom sikertelen volt, és rendszeresen be is laggol a játék, ha több ujjal érek a képernyőhöz. -
CHIPman
nagyúr
válasz
picur220 #25438 üzenetére
Köszi, de mint mondtam, az alsó határ az iPhone4, ezek közül egyik sem üti meg azt a szintet. A sgs-t is be lehet állítani atomsmoothra, ahol alázza a NS-t, de nekem nem hiányzik az, mert nincs meg a megfelelő szoftveres háttér, és ezt tapasztalatból mondom. Nem fogok próbálgatni, hosszú távra veszek telefont egyszer egy évben, most továbbra sem az a kérdés, hogy mit(azt már elmondtam), hanem hogy milyen módon. Azért írtam ide, mert nem találtam neki jobb helyet, az iPhone témában csak azt kapnám a sok burzsujtól, hogy újonnan, és még el se adjam ezt.
-
-
majkel
tag
válasz
picur220 #24930 üzenetére
Én néztem mindkettőből tesztképeket és azért szerintem az Arc kamerája klasszisokkal jobb. Ha pedig sötétben fotózásról van szó akkor a képlet így alakul:
(Klasszisokkal × 10)^3
Persze az SGS2 is simán vállalható képeket készít, de azért a kettőt összehasonlítva azért az Arc elhúz egy-két hosszal.
Persze az S-AMOLED+ és a duplamagos proci az SGS2 felé hajtja a vizet, de ez játékon kívül másban nem jelent előnyt. Aki meg nem játékra vesz telefont annak én inkább az Arc-ot ajánlom (már ha feltétel az, hogy Androidos fronton az egyik legjobb kamera van benne).
Szerk: A képeket úgy hasonlítottam össze, hogy ezek mellett fotós vagyok, tudom mit kell rajtuk nézni és hogyan fedezhetők fel könnyen a hibák.
-
Cyberpunk
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
picur220 #24856 üzenetére
Nem mondtam, hogy a Samsung tökéletes sw-ket tesz le az asztalra, de az LG-nél elég csúnya bugok maradnak benn a kiadott változatban. Lehet, hogy a Galaxy 5 gyengébben teljesít mint az Optimus One, de most nem arról a kategóriáról van szó. A specifikációkat meg azért linkeltem, mert az Optimus 3D-ben az 512MB RAM(még ha DC-ben is megy) egy ilyen kategóriájú telefon esetében lehet már szűk keresztmetszet. Ha nem akar 3D-vel szórakozni az ember akkor a kamera sem hozza azt a szintet. Mint mondtam nem a szívem csücske a Samsung, de a kettő közül inkább venném azt.
-
-
Xaels
félisten
válasz
picur220 #24771 üzenetére
Csak ez a jelenlegi felállásban lehetetlen ugyanis szolgáltatókon kívül más "hivatalos" forrás nincs mivel a Motorola hazai képviselete becsődölt.
Amúgy egyet értek veled. Bolti garis készüléket nem veszünk bizonyos kategória felett. A Sensation topikba is jött egy srác panaszkodni, hogy milyen sz@r aztán kiderült, hogy ázsiai régióba szánt a készüléke és valami sufni gsm-nél vette, így még a frissítéssel is várnia kellett.
-
kutga
félisten
válasz
picur220 #24768 üzenetére
Cyberpunk, picur220 köszönöm a véleményeket.
Erről a boltról van valamelyikőtöknek tapasztalata? Itt elég jó áron kapni a Milestone-t 2 év nemzetközi garanciával.
MOD
NTonee Desire Z-n pont a QWERTY megoldása zavar, félek hogy elkezd lötyögni vagy leesik. A Milestone teszt alapján nagyon masszív. Esetleg körbenézek valahol meg is tapogatom. -
umek7
őstag
válasz
picur220 #24745 üzenetére
Hát mikor 3-an próbálnak neki segíteni, majd végül kiderül hogy ő a legokosabb, de közbe akkora orbitális böszmeségeket mond hogy az már fáj. Mert amúgy ja, a ZTE/Motorola/HTC ismeretlen noname, de az Alcatel király. És itt most nem az Alcatelt szidom, remélem átment a lényeg.
-
Kulagép123
csendes tag
válasz
picur220 #24719 üzenetére
kösz megnéztem. igazából tetszik lehet hogy azt veszem. tudom hogy 40ezerért nem nagyon van ilyen jó telefon mint nekem kéne. felvételt nem csinál de ha a régi telóm még élni fog akkor azon pótolhatom. valójában csak arra kellene hogy a morningshowt felvegye és meghalgathassam azokon a napokon is mikor iskolába vagyok.
az optimus oneval 1etlen1 baj van az aksi 2nap alat totál lemegy
tetszik a gt540 is de azon csak 1.6 os droid van(frissíteni persze lehet)viszont az aksi itt se csoda
ez az optimus széria megtetszett mert olcsók is és jók is bár az aksi jobb lehetne
amit nem szeretnék:
motorola (kivéve defy de az drága)
zte
htc
és hasonló márkák amik nem a telefonról híresekValaki tudja mikor lesz magyarországon kapható az Alcatel OT 990?
nagyon érdekelne -
GALARDO
addikt
-
GALARDO
addikt
válasz
picur220 #24711 üzenetére
Tudom, hogy Magyarországon ritkán jön elő, pl New Yorkban sokkal könnyebben elvesztik a jelet az i4-ek
Ennyi!Gondolom gonczip fórumtárs nem ott akarja megvenni, tehát nyugodt szívvel lehet ajánlani neki.Bumper nélkül sincs semmi gáz vele,az igaz hogy lehet csökkenteni ha leszorítjuk a készülék bizonyos sarkait, de magától nem veszti el a jelet.Amúgy ez a hiba ugyanúgy ott van pl (hogy bizonyíték is legyen,ma teszt) a Samsung Wave-nél is.
-
GALARDO
addikt
válasz
picur220 #24463 üzenetére
néha elveszti a GSM jelet
Micsoda?
Ez új nekem!
Vagy hol érted az alagútban?
nem egy ember kezében láttam iPhone 4-et, és mindegyiken volt bumper
Ilyen a divat!
Habár én is abban tartom mert így könnyebb szívvel teszem le egy koszos munkaasztalra, tehát védelem is szerepet játszik.
Bocs de ha ma már volt egy kis megrezdülés akkor már ez is belefér.Amúgy meg nem kéne félrevezetni a másikat.
(#24454) gonczip:Én i4-re szavazok
.
-
Dzsano
tag
válasz
picur220 #24429 üzenetére
Nem csak ezt olvasgattam, de jó dicsérő cikk nem is jelent meg róla.
Értem: rezisztív kijelző és régi OS.
Oszt?
Magával a készülékkel mi a gond? Ha valakinek megfelel, mert pl. nem túrja a netet minden sz*rért állandóan?
Pár éve még álmodni sem mertünk volna ilyen készülékről, most meg...
Van külön kamera és a fényképező gomb, és a design is pofás, s már olcsó.Ahogy olvasom most már egy hónapja az össze telefonos fórumot, úgy megy el a kedvem új mobiltól, pedig kéne már, a K800-am haldoklik.
Öszintén: nem találtam olyan készüléket, amiről tuti jókat írtak volna, mindnek van valami baja, még a 2 magosnak is.
Régen jobb volt: Nokia az egyszerű emberkéknek, Samsung a lányoknak, Ericsson a fiúknak, Motorola a menőknek, Alcatel meg nekem.
-
umek7
őstag
válasz
picur220 #24433 üzenetére
aggleány hozzászólásában is erős utalások voltak benne (egyértelmű volt), mellesleg az egész alap kérdés ebben a kategóriában indult ki. Mindenki számára egyértelmű volt hogy mikre írom. A támogatásra egy mondat erejéig sem tértem ki, én kizárólag a YouTuberól írtam ha nem tűnt volna fel.
-
Jimmy8
senior tag
-
Xaels
félisten
válasz
picur220 #24289 üzenetére
LG GT540-el volt már egyszer egy birkózásom, nem nagyon tetszett, hogy csak SDK-n keresztül sikerült telepíteni rá fájlkezelőt, mert a Market nem akart menni semmilyen módon. Na meg SW-s oldalról a 2X fórumban is sok rosszat olvastam és KM900 Arena-tól is ilyen gondok miatt szabadulunk meg.
Samsung is hasonló helyzet tudom jól. Ott mindent kőkorszaki módon erővel próbálnak megoldani, de ott sem képesek 100-as sw-t írni. Egy Optimus One tesztet azért elolvasok meg meglesem élőben.
-
Xaels
félisten
válasz
picur220 #24275 üzenetére
LG kilőve, rossz tapasztalatok. Személy szerint én Samsung-ot sem vennék csak hát a HTC Wildfire és az "S" sincs sajnos abban az árkategóriában ami beleférne alapból. További kedvezményeimről meg nem tudok nyilatkozni. Blade volt a kezemben, nem annyira rossz tapintásra, bár hosszú távon nem tudom milyen lehet, neki meg nemigazán szeretnék hetente új custom romokkal szarakodni.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futárcégek
- Milyen autót vegyek?
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest