- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Érdekes,lehet nálad a routerben kell buherálni,nem tudom,de most ki vettem a pipákat,hogy reprodukáljam a FAILED eredményt és nem tudtam,újraindítottam a rendszert és úgy is passed maradt,nem tudom mire vélni.
Csak a sima win falat használom,de előtte volt fent a firewall control,lehet abból ragadt be valami.kb 1 éve már így ment a dolog ahogy fentebb leírtam.
-
Dévacsen
senior tag
-
-
-
-
-
-
Krystal_s
addikt
Azért még várom a fejlesztő válaszát, hátha...
Bár furcsa módon még nem válaszolt emailben, pedig elég aktívan írogat a bővítmény oldalán.Évek óta nincs másik alternatíva. Semmi mással nem lehet megnézni, sem letölteni PC-n az Insta élő videókat. Mobilon is csak nézni lehet, vagy (hang nélkül) képrögzítővel felvenni.
Korábban volt egy hasonló addon, de az már nem elérhető.
Most, hogy ezt jelentettem, lehet ez sem lesz.A többieknek, akik megnézték köszönöm.
Bár teszt alatt én a futtatásra gondoltam. VT alapján látni melyik AV-k jeleznek rá. Az érdekelne milyen műveletet csinálnak azok a fájlok. Én nem vettem észre semmi gyanúsat. Sandboxieban futtattam, netre ezeket nem engedtem ki. A videót letöltötte így is. -
-
-
-
Pano
addikt
[Process Explorerrel] meg tudod nézni részletesebben, hogy milyen folyamat lehet a ludas.
-
-
tpeter77
addikt
Minden MS termékből az iskolának rendelkezésére áll ingyenesen letölthető verzió, a sulinet biztosítja a szoftvereket, csak le kell tölteni. Az más kérdés, ha ezt a rendszergazda nem tudja, de sajnos van olyan is, aki ennek ellenére direkt tört verziót használ...
Jogtiszta lesz minden termék amit telepíteni fogok, csak az ingyenes vírusvédelem a kérdés, hogy abból mit használhatok az iskolában.
-
Cs1csó
titán
Az a baj, hogy úgy kell mindent kihúzni belőle. Ez olyan mint amikor valaki azt írja, hogy "segítsetek nem megy nálam a játék!" Ennyiből honnan jöjjünk rá melyik játék, milyen rendszeren, melyik VGA-driver, milyen VGA, mi a pontos hibajelenség, milyen programok vannak a gépen, eredeti játék vagy feltört stb.
-
ƵøŁĭ
veterán
Ha kiveszed a pipát akkor ha az ESET nem síkit de kéne az MBAM fog. Azonban ebben az esetben bohóckodni kell az ESET beállításaiban, hogy kivételek közé add az alábbi dolgokat:
C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware
C:\ProgramData\Malwarebytes\MBAMService
C:\Windows\System32\drivers\mbae64.sys
C:\Windows\System32\drivers\mbam.sys
C:\Windows\System32\drivers\MBAMChameleon.sys
C:\Windows\System32\drivers\MBAMSwissArmy.sys
C:\Windows\System32\drivers\mwac.sys
C:\Windows\system32\Drivers\farflt.sysFölösleges ESET mellett használni szerintem.
-
-
UserX
addikt
Tesztelgettem régebbi vírusmintán, az ESET elhasalt, az MBAM 4 fogta, viszont lassabban dolgozott mint a 3. EICAR 1-re az ESET ugrott, a 2-es verziókra pedig a BD TrafficLight (az ESET-ben ki van kapcsolva a TKV).
Tud valaki egyértelmű linket, hogy mit ajánlanak, maradhat-e csupán kiegészítő védelem, azaz megtűr-e egyéb irtót maga mellett?
-
-
-
-
Egy kis bevezető (bocs, ha gondolod nyugodtan törölheted!!!). Miután itt szarkasztikusan 'leprofesszoroztak', annyit írnék magamról, hogy nem IT terület a végzettségem, de a hobbim az informatika és a biztonságtechnika. Azt azért ki merem jelenteni, hogy az átlag 'Gizikénél' egy picit többet is konyítok hozzá. Szomszéd/kolléga/ismi agyonfertőzött rendszerét ki tudom pucolni, már, ha nem menthetetlen! Ide a fórumba évek óta tanulni járok, de előfordult már, hogy én segítettem kollégának! A többiek tudását is elismerem! Szerintem ennyi bőven sok, részemről a téma lezárva, egyik fülemen be a másikon ki! Van enélkül is elég bajom IRL!
Ezt miért nekem írtad? Nem értem. -
-
UserX
addikt
Éppen azt nézegettem, hogy kell az ESET-nek beküldeni a mintát, csak e-mailben lehetséges, nincs webes feltöltés. Le akartam még egyszer tölteni a fertőzött file-t, de erre már bejelzett
:
Egyébként jobb klikkes kereséssel is próbálkoztam, arra nem jelzett, hogy ilyen típusú fájlokat nem vizsgálna...
-
UserX
addikt
MBAM Prem. sem ismeri!
Az Adguard is elkezdett hülyéskedni Chrome alatt (konkrétan megnyílt a reklám a beágyazott videó előtt). Feltettem a uBlock-ot, nincs reklám, csökkent a ping és nőtt a letöltési sebesség! Szóval még ezek a bővítmények is beleszólhatnak a kapcsolat minőségébe!
-
-
-
-
-
-
UserX
addikt
Budapesti server, itt már tényleg releváns a különbség még a pinget illetően is. Ha gamer lennék, biztos repülne a Kaspy a 'csá-ba!
Így még elnézem neki, bár nem öröm!!!
Kaspy 20:
Kaspy nélkül:
De elsősorban miért csak a letöltést babrálja (persze beszólt a pingbe is, viszont a feltöltés ugyan annyi)???
-
UserX
addikt
A speedtest.net is alátámasztja, a Kaspy bekapcsolásával a letöltési sebesség csökkenését. Alapból nincs meg a 1000, pedig korábban megvolt.
Játszani már régen játszottam, ott nem tudom, hogy mennyire játszik bele, de a hétköznapi böngészés során észrevehetetlen és a torrentek is szépen lejönnek. A hozzám legközelebb lévő servert választottam.
Kaspy 20:
Kaspy nélkül:
.
-
-
Pano
addikt
A régi IBM Thinkpadek tényleg durva cuccok voltak. Szerintem ha 1.000 év múlva egy ásatáson kiásnak a földből egyet, még az is el fog indulni. Mai napig mindenki visszasírja azokat a minőségi időket.
Amúgy biztonság és egyéb szempontjából lehet tényleg érdemesebb lenne megnézni, hogy egy linuxra miként reagál.
Update: Lehet Microsoft Office-t használni linux alatt minden probléma nélkül. Nem a legújabbat, de lehet. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest