- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
Nem is terméket akartam lehúzni vagy felemelni, hanem inkább arra akartam célozni, hogy ez a test egy kicsit nagyon fake. És nem azért, mert a Kasperskyt védeném vagy a Nortont lehúznám.
Amúgy meg tökéletesen egyetértünk, hogy semmi értelme az av-tests.org és az av-comparatives oldalaknak. Félrevezetőek. -
-
-
-
sztikac
őstag
+1 a Bitwardenre, kb. 3 hónapja használom, hibátlanul működik.
Ahogy fentebb is írják mellé érdemes még mindenhol beizzítani a 2FA-t, nekem az Authy vált be eddig. Tokeneket menti felhőbe és van desktop kliensük is, így akkor se zárod ki magad sehonnan ha elveszik/elromlik a telefonod. -
Én a kaspersky password managert használom, mert online és offline módot tud egyszerre.
De! Az eset amit leírtál, az lehet teljesen véletlen, mert nekem is volt ilyen. Sőt!, Még anno a Origin fiókomat is lenyúlta egy russzki amit nehezen tudtam vissza szerezni! Szóval, amit lehet meg kell tenni a biztonságért.
A Kaspersky terméke egyébként a Sticky Password. Próbáld ki azt is ha van kedved. -
Cs1csó
titán
Szerintem átesünk a ló másik oldalára. Ha valaki a legfrissebb naprakész Windows 10-et használja és nem tiltja le a Defender-t és nem telepít más külső védelemet csak úgy használja ahogy van már azzal sokat tett a védelemért:
- naprakész oprendszer - nem letiltott frissítések, nem Windows 7 vagy Windows 10 egy régi build-je stb. naprakész programok
- a pótolhatatlan adatokról mentés legalább egy OFFLINE helyen (klasszikus: külső HDD)
- a böngészőben tartalomblokkoló - szerintem az UO a legjobb de pariban van vele az AdGuard is
- pénzügyek intézése kétfaktoros azonosítás (talán már máshogy nem is lehet ez az alapértelmezett sok pénzintézetnél)Tehát ha így tolod a PC-ét akkor nem kell "külső" se ingyenes se fizetés védelem.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Engem érdekel, mert 5 szenzor alapján szűröm ki a tiszta fájlokat de ez sem lehet tökéletes, mert nem vagyok szakértő. Itt az is érdekes, hogy ki milyen feltételek mellett fogad el valamit károsnak. Tegnap a Dr.Web 4 mintát hagyott, melyek közül mind a 4db 30+ felismerési aránnyal detektált a VT-n.
-
tyan
senior tag
Fura ez a Norton is...
Beküldtem nekik a megmaradt 55 db fájlból az első 9-et elemzésre. Visszajött a válasz e-mail, hogy 2-3 fájl fertőzött, de ezek a legfrissebb adatbázisban benne is vannak. Frissítettem az adatbázist, a gépet újraindítottam, majd csináltam egy keresést. Hiába van az adatbázisban a beküldött fájlok közül néhány, azokat az újraellenőrzés során nem érzékeli kártevőnek. Ez nekem így nagyon érdekes.
-
Két dolgot tudok elképzelni:
Vagy megkapják a teljes csomagot és analizálják amiinek tartalmáról kiderül, hogy nem mindegyik kártevő, vagy a .vir kiterjesztéstől megbolondul a termék és téves adatot közöl.
Nálam például az F-Secure nem talált semmit a mappában elsőre. Át kellett állítanom a vizsgálatnál, hogy minden fájlt vizsgáljon meg! -
-
-
Jelen esetben a tesztjeink alapjàn kimondhatom, hogy a Norton a legjobb felismerésben. Ismerve az egyéb technológiàjukat a futtatàskor is foghatja az esetlegesen nem ismert fàjlokat! Kasprsky, F-Secure hasonló ezen a téren. Megnéztem egy pàr youtube videot és a Norton illetve F-Secure szépen fogja az ismeretlen kàrtevőket.
Kaspersky is erős ezen a téren de látszik némi visszaesés.
Itt màr azt kell eldönteni a usernek, hogy melyik a legészrevehetetlenebb a gépén. Azaz a leg kisebb terhelést és esetleges problémàk okozója.
Az utóbbi terén ha a cédelem erősségét is figyelembe vesszük akkor a Norton, F-Secure viszi a primet. Még a Defendert is meg lehet említeni de az hajlamos lehet megfogni a fàjlműveleteket! -
-
-
törölt tag
Érdekes, a Chrome Store a "Norton Safe Web" keresésre csak a "Norton Safe Search" nevűt dobja ki erről írtam az előbb. Most ez ugyanaz, csak változott a neve? Vagy a teljes Norton AV programmal együtt települ a "Web" változat és az nem olyan erőszakos?
Plag: na igen, a legtöbb AV cég egyre több extrát, szolgáltatást tukmál. Tárhely, jelszókezelő, VPN... Én mindig azt javaslom ki lehet próbálni a csomagokat, viszont még mindig ökölszabály jobban jár az ember dedikált szolgáltatást használ az ember. Cipőt a cipőboltból, ne tegyünk minden tojást egy kosárba stb.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
-
-
-
Ugyan az a csomagom van nekem, mint neked. Csúcsidőben mértem én is a sebességet. Nem vitatkozni akarok, de igenis, beleugat a KIS a sebességmérésbe és leszed ha olyanja van a sebességből jócskán. Gyengébb processzorok esetén meg még rosszabb a helyzet! Azt meg elárulom neked, hogy azzal, hogy deaktiválod a védelmét a KIS-nek sokat nem fogsz nyerni, mert a saját drivereit használja, amiben ott a saját hálókártya drivere is. Majd mérd meg KIS-el, utána töröld le a gépedről és mérd meg újra KIS nélkül. Majd észre fogod venni, hogy az a 950 az 990 és simán hozza a magasabb értékeket is nálad.
Amúgy meg többször panaszkodtak itt a fórumban, hogy mennyit leszed a letöltési sebességből a KIS, főleg gyengébb processzorok esetében.Mindenesetre a ping emelése meg undorító. Kikapcsolható az opció, ami megemeli, na de akkor is...
Amúgy alkalmazásban mérted a sebességet? Vagy hol?
Egyébként nálunk most vezették be egy hónapja a koaxon a 1000-ret. Eddig max 500 volt, de nálunk elbírja a hálózat. Optikának jobban örültem volna, de egyenlőre ez van. Még mindig jobb a Telekom szolgáltatása itt Diósdon, minta UPC vagy a Digi. A másik két szolgáltatóval elég sok a baj.
-
-
-
tpeter77
addikt
Én pont ezt a kettőt használom/használtam.
Másfél évig használtam az Emsit majd nemrég nyertem egy játékban 1 éves Bitdefender TS 2018 licenszet, de mind a kettő hibátlanul működik nálam.
Ár alapján tudnék dönteni, ha most kellene váltanom, olyan elégedett vagyok mindkettővel. -
Ereshkigal
őstag
Ha valami bevált, akkor szerintem fölösleges cserélni. Itt a topikban persze egyesek úgy váltogatják a védelmet, mint a gumit, de szerintem ez nem követendő példa.
Nálam is évek óta BD fut, nincs semmi bajom vele, a teszteken is jól szerepel (már ha lehet ezeknek hinni), szóval egyelőre nem váltok. Az persze megesik, hogyha valaki tanácsot kér, akkor mást ajánlok neki, mert pl. gyenge a gépe, nem akar érte fizetni, stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest