- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #4415 üzenetére
Agnitum OSS Pro-ban van egy fekete lista (alapból nem látszik) és ha azon szereplő oldalra akar az ember lépni akkor letilt, ezt a tiltás manuálisan később fel lehet oldani + kézzel lehet készíteni egy saját letiltási listát is.
Egy kis kiegészítés az Agnitum tűzfalaihoz:
IP Blocklist for Outpost.
Ad Blocking Resources (több szoftverhez is jó).
Mindkettő használata csak saját felelősségre, nem veszélyes de blokkolhat olyat is amit nem kellene. -
kispx
addikt
válasz
#41133696 #4312 üzenetére
Megnéztem én is VirtualBox alatt. Az AVG Free 2012 semmit jelzett.
Elindítottam egyszer kettőszáz-valamennyi adatot "lopott". A második Indításnál már 357-et
Az program csak akkor blokkolta a lopást, amikor a helyi menüből kiválasztottam a Open Inside BufferZone.A Comodo Leak Testet lefuttatva (miután az AVG kivételeihez adtam) 140/340 az erdmény a Open Inside BufferZone-t választom.
Gondolom, így valószínűleg felejtős ez a program. -
Pano
addikt
válasz
#41133696 #4221 üzenetére
Már fejlesztési fázisban van egy olyan "felhő" alapú -nem tudom jobban elnevezni- játékkonzol PC-re, ami azt oldja meg, hogy ne kelljen vas, ha normálisan akarsz játszani. Tehát, mondjuk ilyen full brutál grafikával rendelkező játékot is simán tudsz akadás mentesen, teljes pompájában játszani egy alap pentiumon is, alaplapi video karival, csak net kapcsolat kell hozzá. Meg ugye helyet se foglal és elektronikus licenszel tudod megvenni, tehát nem DVD-n és az accodon akármikor elérheted és játszhatsz vele.
Lényegében a központi szerver futtatja a játékot, hozzád a neten keresztül csak a kép ér el video formátumban.
Állítólag egész tűrhetően muzsikál kezdeti fázisban is (már nem tudom hol láttam róla videót, azt hiszem origon), igaz még messze az elterjedése. Csak igen ez irányba tolódik el minden, ahhoz kapcsolódóan meséltem el. -
kispx
addikt
válasz
#41133696 #4184 üzenetére
Szerintem sokat használja a merevlemez. Lassú betöltés (soluto szerint 16-24 ms-sel terheli a boot folyamatot)
De leginkább, azért mert a múlthéten, végigfuttattam egy teljes scant a gépen, és a C:\Users\Sajat\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 két különböző almappájában két különböző rootkitet lelt (magas kockázattal jelölte meg). A google semmit nem mondott ezekről. Pedig az IE9-et csak a live.com és a skydrive használatához használtam.Szóval a valósidejű vírusfelismerésében a bizalmam egy kicsit csökkent.
-
-
wilburwalsh
tag
válasz
#41133696 #4134 üzenetére
Próbálj meg egy másik mirrort. Frissítsd a weboldalt, majd próbáld letölteni ismét - pl.: gd.tuwien.ac.at mirrorról.
@Butcher-Hun:
A Comodo falát is felpakolhatod, hogy ne kérdezgessen sokat a kezdő ismerősödtől, így állítsd be:
Tűzfal: Biztonságos mód
Defense+: Kikapcsolt
Sandbox: Kikapcsolt.A tűzfal így csak a bejövő kapcsolódási kísérleteknél fog kérdezni, meg ritkán az ismeretlen, digitálisan nem aláírt programoknál a kimenőkre is.
Ha az ismerősöd nem nagyon változtat a programjain, akkor megpróbálhatod a Defense+-t Tanuló vagy Tiszta PC módba tenni. Ha segítesz is neki az elején, akkor esetleg Biztonságos módba is.
A Sandboxot viszont szerintem ne kapcsold be - többet szívhat vele, mint amennyi haszna lenne belőle.
-
-
-
-
zed01
őstag
válasz
#41133696 #3165 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy egy netkávézóban miért windowst használnak. Ugyanis nem elég hogy ki kell fizetni a windows árát, de még a MS olyan pofátlan hogy további pénzt kér ha üzleti felhasználáson van a windows. Plusz az egyéb járulékos költségek, mint vírusirtó, tűzfal, stb. Sokkal egyszerűbb egy ubuntu LTS-t használni és akkor a pénzéhes MS elmehet a pics@ba. Úgyis egy netkávézóban, főleg egy könyvtárban böngészésre használják a gépet. Ráadásul, mivel linux így még azon sem kell aggódni hogy valamelyik agyatlan user olyan honlapot nyit meg, ami miatt gallyra vágja az operációs rendszert.
PS: Azon gondolkodom hogy a videotékám egyikének a szolgáltatását kiegészítem netkávézóval, de én biztos a gépekre vagy stabil debiant, vagy ubuntu LTS-t rakok fel.
Esetleg megveszem még mellé egy két gépre a Counter Strike: Source-t, ami hibátlanul fut az ingyenes wine-n, meg a Quake 4-et aminek van linuxos portja csak egyelőre még a játékok üzleti felhasználásával nem vagyok tisztában.
-
válasz
#41133696 #3165 üzenetére
Nem is kell, találtam egy cikket, ami megint csak azt bizonyítja, hogy a legtöbb free antivirnyákolót lehet használni non-profit környezetben, akár a Panda Cloud-ot is!!!
Benne van a bevezető szövegben, hogy single and non-commercial use. Vagyis egyéni és nem üzleti célokra. A könyvtár nem üzleti cél és kötve hiszem, hogy belekötnének ingyenes megoldásokba...
Vagyis a sorrend:
1. AVAST
2. PANDA
3. MSEés nem tesztelték, de jó lehet még az Outpost Security Suite Free...
-
cigam
titán
válasz
#41133696 #3155 üzenetére
Mert nem ragaszkodom hozzá. Ami már az elején problémás az nem jó ómen a későbbiekre vonatkozólag. És én nem tamagocsit akarok, hanem kussoljon, és a háttérben végezze a dolgát.
Persze jó kihívás rájönni dolgokra. De egy kevésbé izgatnak ezek a dolgok. Nekem elég ha egyszerűen csak működik(Túl sokáig volt OSX-em?
)
Azért feldobtam a kérdést, hátha van rá megoldás.
-
-
-
-
-
lutiy
tag
válasz
#41133696 #2109 üzenetére
Most a Softpedia Facebook-os promo keretében ingyen osztogatják az 1 éves licenszt!
Akit érdekel csapjon le rá!! -
F34R
nagyúr
válasz
#41133696 #1897 üzenetére
Soluto még mindig beta ?
amúgy elég nagy hiba tőlük én egyetlen egyszer raktam fel csak.
Neked csak Win-s backupod van ? ha van pénzed akkor ajánlanék jobbat , vagy ingyenesekből is van nagyon jó. (acronis tud konvertálni win mentésből acronist stb, indítólemezt az ilyen hibák esetén mint most neked volt.)
Mondjuk a Norton Utilities-es BSOD-ék miatt indokolt lett volna a reinstall, de egy SSD-t még megvártam volna vele
veszel SSD-t ??
De van egyébként papírom a háziorvostól a helyi vámpírhoz is még nem járt le Csak lusta voltam még elmenn
nekem is van valami de a vérkép nem mutatta ki , elég fáradékony vagyok fél napot átalszom.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
#41133696 #1872 üzenetére
Sziasztok
11-20 éves korosztály eredménye:Kérdés: Milyen vírusírtód van?
G-Data 2 (0.9%)
Avira 17 (7.9%)
Panda 5 (2.3%)
Trustport 0 (0%)
McAfee 1 (0.5%)
PcTools 0 (0%)
Symantec(Norton) 2 (0.9%)
F-Secure 2 (0.9%)
Nod32 81 (37.7%)
BitDefender 0 (0%)
Vipre 1 (0.5%)
Avast 74 (34.4%)
EScan 1 (0.5%)
Kaspersky 6 (2.8%)
K7 0 (0%)
Microsoft 6 (2.8%)
Avg 15 (7%)
Sophos 1 (0.5%)
Norman 0 (0%)
TrendMicro 0 (0%)
Kingsoft 1 (0.5%) -
HZoli87
veterán
-
válasz
#41133696 #1421 üzenetére
Na ez az... Nekem is eléggé összetett a védelmem, ráadásul valamilyen VPN szolgáltatást is szoktam használni... Sőt nálam sem az Outlook használatos a leveleim intézésére... Szóval az aláírásomba szereplő védelmen, ha valaki átkel, akkor azt meg is érdemlem...
Egyébként én azt sem értem, hogy egy gmail fiókból honnan lehet megtudni azt, hogy milyen védelmet használok, pláne, hogy belépésnél minden egyéb helyen kiléptetem a fiókot és a sütiket sem tároltatom... Ez esetben akkor a gmail-en keresztül kellene kártevőt bejuttatnia hozzám... Sok ez így egyszerre, de nagyon érdekelnek a válaszok...
-
válasz
#41133696 #1228 üzenetére
Tudod, mert az ember ha szeret egy pogramot, mindig próbálkozik vele. Tudod, ez a se vele, se nélküle. Mindig reménykedünk, hogy, jó, jobb lesz, de sajnos nem. Én azt eldöntöttem, hogy többet nem hosszabbítom meg. Áttérek másra. Majd, ha egyszer jó lesz a program, majd akkor.
-
Evgenii
tag
válasz
#41133696 #1017 üzenetére
Azért csókoltatom Őket! Nekem régóta csak a Minefield volt, ami most már Nightly néven érhető el. Ezzel baromira nem kompatibilis!
Ahhoz képest, hogy már nem tegnap óta érhető el a Nightly, elég lassan voltak képesek a toolbart frissíteni!
Vajon a kártevő adatbázisuk is ilyen rettentő sebességgel frissül? -
-
HZoli87
veterán
válasz
#41133696 #820 üzenetére
Szia!
Látom MBAM vásárláson töröd a fejed, ha vásárlás mellett döntesz, akkor használd ezt a kuponkódot: 4RA-PYS-DBB, -15% így 4100 Ft a lifetime licenc. És igen, egyetlen egy telepítő van a Free/Pro verzióhoz, ahogy írtad. Én is elgondolkodtam a vásárláson, ESS mellett biztos megfér.
-
Evgenii
tag
válasz
#41133696 #816 üzenetére
Miért ne lenne?
Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.0.600 Beta / 1.50.1.1100 is elérhető free-be! A licensz meg nem egy nagy kunszt! -
Evgenii
tag
-
-
-
polonic
félisten
válasz
#41133696 #356 üzenetére
Találó volt Fire hsz-e, tényleg olyan depressziós hangulatot áraszt.
A kellemes, világos színvilágú win7-hez ez hogy igazodik. Minden szép letisztult benne, ez meg egy nagy fekete paca. Ez valahogy inkompatibilis nekem.
Egyébként maga a menük, a kinézet rendben van, az jó, csak a szín nem.(#348) wwhy
Mi az oka az eladásnak? Meguntad, negatív tapasztalat? Vagy ez csak egy plusz licensz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest