- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
King Unique #31088 üzenetére
Szerintem nyugodtan próbáld ki, semmit nem veszíthetsz vele, hiszen van belőle egy ingyenes, 30 napos próbaverzió. Ha úgy döntesz, teszel vele egy kört, ne feledd velünk megosztani a tapasztalataidat róla!
-
tpeter77
addikt
válasz
King Unique #30483 üzenetére
egy hasonló laptopon szenved a munkatársam, baromi lassú.
inkább xp, nem ajánlom az 1GB ramhoz a win7et. -
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #30478 üzenetére
Miért nem menne rajta újabb windows? 1GB ram meg 64 bites proci elég neki még 8.1 nek is. Egyetelne kérdés az intel vga driver szokott lenni, de arra is van megoldás már.
Egyébként szeritem adatbázis frissítés lesz, de funkcionális már nem. Illetve, ha valami bugba szaladsz akkor azzal már nem foglalkoznak.
-
L7wy
őstag
válasz
King Unique #30476 üzenetére
Erre nem lehet egységes választ adni. Biztos lesz még amelyik támogatja.
-
kivlov
aktív tag
válasz
King Unique #30361 üzenetére
Mivel ez vállati verzió így átlag userek nem használják ettől függetlenül mindenre van megoldás...
Nálunk a cégnél fejlesztések miatt vannak ilyenek...
Nem próbáltam sima 8.1 kulcsal de szerintem nem jó hozzá de meg lehet próbálni...
Egyébként vicc hogy mennyivel stabilabb mint a 8.1 pro igaz ez nincs tele felesleges dolgokkal de nem is játszani van viszont aki nem játszik hanem dolgozik a gépen annak ez sokkal jobb... -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #30019 üzenetére
Lényeg ,hogy Viktória megmondta a tutit .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #29077 üzenetére
Ha felmész a fórumra meglátod a háborgást .
Felraksz vele egy másik op rendszert ,eredeti mellé .Viszont az AV valamelyik komponense nem engedi ,hogy futtasd a rendszert .00:07:41.733409 main ERROR [COM]: aRC=VBOX_E_OBJECT_IN_USE (0x80bb000c) aIID={05f2bbb6-a3a6-4fb9-9b49-6d0dda7142ac} aComponent={Medium} aText={Medium 'D:\VM\Virtualbox\machines\Windows 7 x64 Pro MASTER\Windows x64 Pro MASTER.vdi' cannot be closed because it is still attached to 1 virtual machines}, preserve=false
00:07:41.735409 Watcher ERROR [COM]: aRC=E_ACCESSDENIED (0x80070005) aIID={fafa4e17-1ee2-4905-a10e-fe7c18bf5554} aComponent={VirtualBox} aText={The object is not ready}, preserve=false -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #29074 üzenetére
Virtualbox-al most gondok vannak .
Result Code: E_FAIL (0x80004005)
Component: Machine
Interface: IMachine {480cf695-2d8d-4256-9c7c-cce4184fa048}Egyes termékek mellett nem enged vírtuális rendszert telepíteni .
Addig használd a VMware-t ha sürgős .
-
CJ4567
nagyúr
válasz
King Unique #29074 üzenetére
Pont ma raktam fel Virtualboxot, igaz 360 TS mellett, amiben BD motor is van, nem volt probléma.
-
Qasam
aktív tag
válasz
King Unique #28963 üzenetére
Hát én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy amelyik rendszer megfertőzhető arra kell a megelőzés. Meg amúgy is ajánlom mindenkinek a védelmi progikat oprendszertől függetlenül, mivel az AV-k a kedvenc alkalmazásaim.
-
HZoli87
veterán
válasz
King Unique #28942 üzenetére
1GB körül foglal, amit előttem linkeltek az csak a telepítési mappája.
-
jani04
aktív tag
válasz
King Unique #28942 üzenetére
Hülye dolgai még nem jöttel elő eddig.2 hete használom kb.
-
pruzsi
őstag
válasz
King Unique #28858 üzenetére
Felajánlotta,de akkor olvastam fórumon hogy lassabb mint 6 és hogy egyenlőre ne váltsak rá,azóta(október-november) várok csak most erre tévedtem így írtam,de akkor megpróbálkozom vele.
köszi! -
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #28851 üzenetére
Kevesebbet fogyaszt, másrészt, ami nekem fontosabb nem lassítja az oldalak betöltését. Például nekem a http://torokgaborelemez.blog.hu/ legalább 1 perc alatt töltődik be Adblock Plus és Adblock Edge -vel. Viszont pillanatok alatt az Adguard Adblocker-el.
-
Kékes525
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz
King Unique #28820 üzenetére
Én lecseréltem az Adblock Plust az Adblockra, és gyorsabb lett a böngésző, és a kezdőlap végre azonnal bejön
-
idegen lény
addikt
válasz
King Unique #28820 üzenetére
Nekem megfelel, de lehet, hogy ez is zabál.
-
törölt tag
válasz
King Unique #28755 üzenetére
Vannak programok amik képesek a teljes ,c' lemezt virtualizálni pl Acronis True Image is tudja.De mi van ha vírusos a pen és a d-re vágyik?
Nem kell ezt túllihegni egy normális vírusirtó legyen fönt és azzal átnézetni.Avast,Comodo sandboxa csak a böngészőt virtualizálja vagy a teljes rendszert képes?
-
daimonion
senior tag
válasz
King Unique #28758 üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
King Unique #28758 üzenetére
Nem zárja el szerintem se, olyanról nem tudok. Ha nem elég akkor live linux/kaspersky rescue disk alól vírusirtás, más ötletem nincs.
-
daimonion
senior tag
válasz
pl a 360 IS ben a jobb klikkes menüben van olyan lehetőség hogy futtatás sandboxban
de szerintem van több ilyen AV amiben van ilyen lehetőségApropó tud valaki valamit a returnil nevű progiról? Régebben abban is volt ilyen lehetőség hogy teljesen virtuálisan indítsa az ember a komplett rendszert
-
Visormail
addikt
válasz
Erről tudok MCShield
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28655 üzenetére
Amit már sokszor írtam, amit egyáltalán érdemes nézni: avc, mert használható méretű a mintaszám és friss csúnyaságokkal is tesztelnek,, avtest.org, mint az előbbi, csak kevesebb mintával tesztelnek, ezért annyira nem releváns, de legalább ér valamit és a shadowserver, ami a 0. napi tesztek miatt érdekes, illetve azért, mert sok mintával tesztelnek.
Egyébként meg használni kell őket, mert a tesztlaborok jelenlegi módszerei nem alkalmasak arra, hogy a mostani komplex védelmeket és azok valós képességeit ténylegesen felmérjék.
Ám ez hamarosan meg fog változni, mert a gyártók is látják, hogy az eddigi tesztek kevesek ahhoz, hogy valódi sorrendet lehessen velük, általuk felállítani és például a wsa miatt is szükség van más, fejlettebb tesztmódszerekre.A comodo esetében tanácsos tanuló módra állítania defense +-t, így nagyrészt elkerülhetőek ezen problémák.
Az ötös sorozatnál fordult elő olyasmi, hogy elég furcsán tudott viselkedni a defense+, de annak alapvetően az volt az oka, hogy nagyon érzékeny volt a registry állapotára és egy nem teljesen tiszta op. rendszer képes volt bizonyos helyzetekben "meghülyíteni", nálam is előfordult ilyen gond, amit egy takarítás megoldott. -
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28606 üzenetére
A zemana is egy tradicionális hips, ezért olyan mellé van értelme fölrakni, amiben nincs teljes értékű hips, így az általad említettek mellé nyugodtan fölmehet.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28604 üzenetére
WSA használ saját technologiát.
.
Itt egy link a banktól:
[link] -
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28600 üzenetére
Gyors leszek, mert meccs van
Identity Shieldnek része egy a Zamana anti keyloggerhez hasonló technologia. Gyakorlatilag, ismeretlen folyamatot nem enged másikhoz hozzáférni. Jelszavak így védve vannak. Van olyan bank ami csak ezt veszi, és adja az ügyfeleinek, olyan erős védelmet jelent. -
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28598 üzenetére
Nem azért van így, mert én mondom.
Nézd, az adatlopás esetén meg kell különböztetni egymástól, hogy arról van e szó, hogy hamis oldalon keresztül manuálisan adja meg a kedves felhasználó az adatait, ez ellen tényleg jó az identity shield, mivel ténylegesen ki lehet szűrni a nem valós, nem hitelesített oldalakat és erre az ő megoldásuk is képes, vagy pedig a már gépen lévő loggolást végző valamilyen backdoor vagy trójai tevékenységéről beszélünk, ez utóbbi esetben, ha ismert káros alkalmazás, akkor automatikusan blokkolásra kerül, ha pedig nem ismeri, akkor monitorozza a tevékenységét és ha olyan szinten próbál tevékenykedni az adott alkalmazás, ami a biztonsági házirendjébe ütközik, azt akkor is automatikusan blokkolja. Ha ezeken a védvonalakon is átjut a kicsike és a tevékenysége, akkor marad a rollback, ami valóban nem hozza vissza az ellopott adatokat, viszont a monitorozás miatt a gyanús és/vagy nem engedélyezett tevékenységet végző alkalmazás mindenképp blokkolásra kerül, azaz a gépről, elvileg, nem kerülhet ki semmilyen személyes adat, az identity shield miatt pedig nem lehet hamis oldalon személyes adatokat megadni, elvileg a kör bezárul...
Erről azonban többet tudna mesélni szaki kolléga.
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28592 üzenetére
Az adatbázis alapú teszteken a wsa nem szerepelhet jól, mivel az adatbázisa messze nem a legnagyobb és ez a relatíve alacsony felismerésében és magas fals pozitív találataiban is meglátszik, az adott on demand teszteken..
A webroot ereje az esetleges kártevő futtatása utáni rollback-ben, azaz visszaállításban leledzik, amiben nagyon hathatós segítséget ad neki a saját felhő rendszerük. -
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #28561 üzenetére
ESET SS 7 nekem is nagyon bevált.
-
blattida
nagyúr
válasz
Az, hogy egy ezres, amúgy valójában nem ismert mintán melyik találta meg a legtöbbet, igazából semmit sem jelent, ebben teljesen egyetértek szakival.
Ekkora minta nem releváns, semmilyen szempontból, főleg nem ilyen eredet esetén.
Éppen ezért sem az eset, sem pedig az mbam vagy akár a többiek eredménye nem jelent valójában semmit.kivlov
A 360 IS-re vonatkozó kijelentéseddel is illene csínján bánni, már csak azért is, mert tényszerűen ilyet nem lehet kijelenteni, főleg nem annak függvényében, hogy ezen kijelentésed alapjául szolgáló tesztben a védelmi programok alapbeállításokkal kerülnek tesztelésre, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy koránt sem a valós képességeikre derül fény ezzel a módszerrel... -
kivlov
aktív tag
válasz
MBAM premium licencem van nem a free, egyébként nincs különbség teljesítményben csak az hogy az egyik tud realtime lenni a másik nem a tudás ugyanaz...
majd ránézek ha lesz idő az MSE-re is
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28466 üzenetére
Igen, a legtöbb csak viselkedés elemző és nem gyakorol teljes kontrollt az egyes folyamatok között, pontosan a gyakori kérdések és a felhasználókra küldött döntéskényszer miatt nem terjednek el annyira a teljes értékű hips-ek, bár az automatizálás terén is vannak azért előrelépések és olyan megoldások, melyek az átlagos felhasználók esetében kellően pontosak és megbízhatóak, például az outpost smart decision megoldása ilyen, azt is mondhatom, hogy ebből a szempontból a legjobb megvalósítás az övék...
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28456 üzenetére
Minden hips-re épülő termék képes sok kérdés feltevésére, viszont beállítás kérdése, hogy mennyire használhatják a saját fehér listájukat arra, hogy automatikusan engedélyező szabályokat hozzanak létre a szerintük biztonságos alkalmazásokhoz.
Az online armor és a comodo (és természetesen más hips-re épülő programok) is csöndessé tehető(ek).
A 360 is csak viselkedés elemzőt tartalmaz, aminek a viselkedése nem szabályozható, ezért van az, hogy az alacsony prioritású biztonsági események esetén nem kérdez, csak a fehér listája alapján működik.
-
törölt tag
válasz
King Unique #28462 üzenetére
oké.köszönöm a segitséget
-
törölt tag
válasz
King Unique #28456 üzenetére
fúú,. akkor nekem kell döntenem. de sebaj. valamelyiket, megprobalom,. de asszem a bitdefender nemfogta a gépem, habár nememléxem rá tisztán mer már pár ével ezelőtt próbáltam, ki, de most újabban azt irják, hogy nem zabál sok memót, vagyis minimális a rencerigénye, de hát majd sztem kiderül,ha netán kipróbálom. de azér köszönöm neked a segitséget és kivlov nekedis a plusz megerősítő infót
Ja és amúgy a shareware mit is jelent,hogy?
-
törölt tag
válasz
King Unique #28450 üzenetére
és erről vélemény? [link]
-
törölt tag
válasz
King Unique #28450 üzenetére
akkor így, ami nemfogja le,az ijen gépet [link] és ami persze,nagy biztonnságot ad virusok és más egyebek ellen, és ami védi a pc-n lévő összes dolgodat. Hátha eszerint letudnád kicsit szűkiteni a kört abból a sok felsorolásból. És ám most 360 Total Security van a gépemen, kinai cucc, de nekem valamiér furán viselkedik,. pl. 6 nappal ezelőtt frisitette az adatbázisát, vagyis ugymond én tettem manuálisan,mer neki, hiába bevan kapcsolva, hogy autón csinaja, csak látom kicsit lusta ahhoz. Ésha frisitene is, nem dob semi értesítést,semmit. És ez kicsit / nagyon zavar, mer azér szeretem tudni, mit ügyködnek a virusirtók a háttérben a gépemen,. de ez, ez nem,. ez a 360 Total security kussba van, és valahogy nemis tudom, nemtul bizalom gerjesztő. És jah, egyszer csak azt veszem észre, hogy kivan kapcsolva a védelme,
de ,hogy mikor én hozzá se nyultam??és ezt megcsinalta már pár nappal ezelőtt párszor, és most mais nemrég, pár órája. Na ere adj valami magyarázatot, és észszerűt
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28295 üzenetére
Bitlocker tpm csippel szintén FBI problémát okoz. TPM et kell törni ami időigényes (sokat kell várni míg az ecet leoldja a burkolatot) Kina googlet, microsoftot sem a kémkedés miatt akarja kitenni.
Igen browser-re tér ki, de ami lényeg úgy tűnik a szándék megvan a kémkedésre. Hogy mit tesz az AV illetve mit tehet nem tudjuk, de mivel tartalmaz egy saját motort is ezért innentől, csak szándék kérdése. (Vírusirtó motort úgy kell elképzelni, mint a gépen bármit végrehajtani képes szabadon programozható motort, amit az adatbázisban található kódok futtatására használnak.)
Ezért nagyon erősen bizalmi kérdés, mit teszel fel. -
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28293 üzenetére
Sok gyártó küldi el automatikusan a gyanús ismeretlen fileokat, de nem mindegyik, vagy opcionálisan ki be kapcsolható ez a funkció. Webroot nem küld el egyetlen filet sem, elemzés a gépeden történik md5 hash és a file viselkedésére vonatkozó kódok amiket felhő kap. Nézz bele scan log -ba ott látod mit kap felhő.
kb ezt fogod látni, ha ismeretlen fileról van szó:
[U.]c:\program files\whocrashed\whocrashed32.dll [MD5: 8B901026D48B931ADB230105B9161948] [Flags: 00001000.13412]Állami kémkedés ellen értelmetlen védekezni, ha nem vagy célpont. Személyes adatokkal viszont egy cég is tud mit kezdeni, én például nem szeretem se google, se Facebook adatvédelmi szabályzatát. Gyakorlatilag minden adatod az övék, szabadon felhasználhatják, tárolhatják, feldolgozhatják. Microsoft a kivétel, mert ezzel akarja megkülönböztetni magát. lásd [link]
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28271 üzenetére
Webroot 2014 es otthoni verzióból kivették, a cpu és io throttle beállíthatóságot, gyengébb gépen két dolgot lehet tenni, scan settingsnél kikapcsolod a tömörített fájlok ellenőrzését (teljesen felesleges, semmilyen biztonsági előnye nincsen), és vagy sheduled scant beállítod hetente valami értelmes időpontban scaneljen, vagy kikapcsolod ezt a scant ahogy van, teljesen felesleges alapon. (Realtime shiled úgy is el fogja kapni az aktív malware-t, a nem aktív meg csak a gyűjtőket érdekeli
Ui.: Qihoo -val óvatosan, a linkelt cikket komolyabban kellene venni, nem egy névtelen senki mondta gond van vele és igen részletesen dokumentálta is minden állítását.
-
L7wy
őstag
válasz
King Unique #28276 üzenetére
De hogy a fenébe lehet ez? 8.1 x64 update 1? Már más is mondta h neki jó, aztán meg arra jött válasz mástól, hogy nála se működik.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
King Unique #28271 üzenetére
A 360 fokos védelem jobb mint egy Emese
-
netpeti98
addikt
válasz
King Unique #28268 üzenetére
illetve Webroot
Mi történt? Fél éve még a legkisebb gépigényű megoldásként volt hirdetve a Webroot.
-
válasz
King Unique #28266 üzenetére
Kurva Kaspersky-t.
Nem tudom mire érdemes.
-
kivlov
aktív tag
válasz
King Unique #28206 üzenetére
Igen most nyúzom a Gdata-t és kezdem érezni az akadásokat sajnos tömörített fájloknál szinte megáll a gép is és ha jól látom sandbox sincs benne
szűkül a kör... -
motacilo
aktív tag
válasz
King Unique #28196 üzenetére
Üdv!
Ha számodra felesleges az optimalizáló része, kár erőltetni. Én is feltettem próbaképpen, de gyorsan áttértem az IS-re. Most 32 és 64 bites rendszeren (Win 8.1 alatt) is fut. Nagyon szimpatikus kis program. A tűzfal nem hiányzik, teljesen jó az oprendszer sajátja. Paranoiásoknak meg semmi sem lehet elég jó (talán a CFW). Egy BDIS-t és egy KIS 2013-at cseréltem le. Pedig a BDIS-nek még sok ideje volt hátra, de pár hete lassan, de biztosan elkezdte lassítani a rendszert (valamelyik update után lett feltűnő). Leginkább a böngészést. letöltéseket akadoztatta egy kissé valamint a fájlműveleteket. Pedig nagyon jó programnak tartom és nálam ez húzta eddig a legtovább.
A KIS alapból terhelte a rendszert, főleg a boot idő volt förtelmesen lassú.Egyébként a kínaiak másik termékét a 360 browsert is feltettem a chrome kiváltására. Most tesztelem: a könyvjelzőimet importálta, a lastpass jól működik alatta. Még 1-2 kiegészítőt tesztelek és ha minden ok, marad ez az IE mellett.
-
mrszitya
senior tag
válasz
King Unique #28156 üzenetére
Sucuri kifejezetten weboldalak elemzésére készült. Egyszer én is linkeltem egy olyan magyar oldalt, amire csak nagyon-nagyon kevés AV jelzett be - még hetek múltán is. (Az oldal karbantartói csesztek javítani a problémát...
) Sucuri felismerte a problémát, ami egy szépen elrejtett átirányítós script volt ebben az esetben.
Ettől függetlenül persze ez is tévedhet.
#Kolty
Maga a letöltés egyáltalán nem biztos, hogy vírusos. Az oldal kódja a gyanús.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
King Unique #28111 üzenetére
Securityvel elkaptam, avasttal be
Win32/Sality, csak a gyorsaságomon múlt hogy nem tiltott le mindent.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
King Unique #28109 üzenetére
Lehet erre cserélem le a Security Essentialst akkor, igaz még egyszer se kaptam el vele vírust, míg az Avasttal igen.
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #28106 üzenetére
Be lehet úgy is állítani, viszont alapbeállítások mellett nem kérdez sokat.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
King Unique #28106 üzenetére
Gépigénye mekkora, játékteljesítménybe mennyire szól bele, védelem mennyire jó?
-
kgpassat
csendes tag
válasz
King Unique #28055 üzenetére
Köszönöm, az Avast mellett döntöttem.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28034 üzenetére
Hát ha teljesen kuka a témához akkor WSA jó lesz neki.
Meg neked is ha rá akarsz nézni ha gond van. -
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #28031 üzenetére
Csökkentett mód hálózattal. Ha szerencséje van akkor nem indul el a vírus.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #27923 üzenetére
Hello
Rég válaszoltam itt. Opencandy ügyben lenne mondandóm. Elméletileg ha nem teszel fel az ajánlatokból semmit akkor törli magát telepítés végén. Ha igen akkor örül magának pár napig és jelzi, hogy az ajánlatot használod is vagy egyből törlöd aztán törli magát.Ami nálad látszik az a temp mapaban visszamaradt installercsomag darabja, teljesen ártalmatlan. Nincsen mit tenni vele. Ccleaner ha zavar megoldja. -
stingy2
senior tag
válasz
Standard Edition portable verziót használom, az tiszta MBAM szerint.
-
anorche1
őstag
válasz
Eset letöltésnél egyből szól érte.
-
zoli62
addikt
válasz
King Unique #27843 üzenetére
Mondjuk akkor a Baqnkguardot ki lehet kapcsolni benne, plusz az egyik motort. Most ismerkedem vele, németnek német, de nem egy Avira. Plusz a vállalati nem webes menedzsment alapú, mint egy egy McAfee, mert azt sokkal egyszerűbb kezelni, frissíteni, hanem szerver-kliens alapú. Egyelőre Magyarországon még alig ismert, pedig az egyik legrégivv vírusirtó cégről van szó.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #27843 üzenetére
Sőt erőforrásigényben a sokak által favorizált Webrootot sem tenném akármilyen régi XP-s gépre, mert ha régi IDE vinyó + 1 magos proci van + be van lakva a rendszer és amúgy is lassú, akkor WSA a kereséseivel nagyon be tud akasztani.
-
kispx
addikt
válasz
King Unique #27713 üzenetére
Aha. Egyébként van a Firefoxnak ESR kiadása. Az még őszig nem fogja megkapni az új felületet és eközben a biztonsági frissítéseket megkapja.
-
Qasam
aktív tag
válasz
King Unique #26301 üzenetére
A nagyok ismét taroltak: Kaspersky, Bitdefender, F-secure, GData, Titanium.
Meglepetés (pozitív): Avira.
Fura, hogy az élbolyban végzett: Panda, Norton. -
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #26301 üzenetére
Nem gyér, hanem Baseline, vagyis ahhoz hasonlították a többit
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #25764 üzenetére
Az ilyen ransomware-eknél általában hiába fizet az ember. A hacker miután megkapta a pénzét pont letojja, hogy mi lesz a gépeddel.
-
janes1976
őstag
válasz
King Unique #25634 üzenetére
Az ESET amúgy sztem is feljavult mostanában.
A Kaspersky meg mindig is jó volt, csak ez a gépfogása ne lenne.
-
Dhampir
félisten
válasz
King Unique #25427 üzenetére
Avirával?
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
King Unique #25427 üzenetére
Hát igen, sajnos én is hallgattam az ismerőseimre, akik váltig állították, hogy az MSE bőven elég és mindent megfog, stb. Most már lesz 2 gépen KIS, a harmadikra meg vagy Avast fog menni vagy AVG (Comodo-t nem ismerem, illetve az MBAM-ot ahogy nézem az önmagában kevésnek tűnik)
(Tudom hogy nem ide tartozik, de ha már reinstall lesz, mit ajánlotok ezekre: Win (7/8), Böngésző, DVD-író, lejátszóprogram, fájlkezelő?)
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #25396 üzenetére
TOP3-ban mindenképp ott van . Én minden terméket kipróbáltam s ha összegezném a tapsztalataimat akkor az abszolút befutó :
Fizetős -> F-Secure
Ingyenes->Avast,COMODOLegnagyobb csalódást okozó termékek : Panda ,McAfee .
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #25087 üzenetére
Fórumtársakra való tekintettel Itt válaszoltam.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #25037 üzenetére
A lakat ikon az Identity Shield müködését jelzi csak. A védett programból nem tudsz adatokat kiszedni, ismeretlen vagy rosszindulatúnak jelölt programként. Semmi köze webfilterhez. Sajnos régi webfiltere webrootnak nem épp csúcs kategóriás, inkább átlagos szintet hozza, de túl sok fpvel, az új verzió viszont a tesztek szerint már az. Brightcloud adatbázisra épül már ami sokkal nagyobb és gyorsabban reagál mint régi. http://brightcloud.com/
-
rayoliviero
veterán
válasz
Ezt a virtualboxot nem ismerem. Azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá.
Leszedem ezt a virtualboxot és felteszem a Win 7-et. És úgy tudom tesztelni a vírusokat? -
blattida
nagyúr
válasz
Az mbae egyelőre nem védi a dragont, csak ha a sárkányt átnevezed chrome-ra, magad is ellenőrizheted, ha megnézed a védett alkalmazásokat az mbae-ben, amikor fut a cd (nullát fogsz látni).
Amúgy a kérdéses tevékenység nem exploité, ezért elvileg nem is blokkolná... -
rayoliviero
veterán
válasz
King Unique #25032 üzenetére
Múltkor, amikor egy rakat vírust engedtem a gépemre, a WSA-t visszakapcsolva, az csak néhányat talált meg közülök, abból van amit el sem tudott távolítani. A Norton még ezután talált. Közben futattam a Hitmant és Mbamot is. Mind közül a Hitman talált nagy meglepetésemre a legtöbbet, csak törölni nem tudott párat. Akkor feltetem a Bitdefenedert, az elintézte a mardékot is. De a Win újrarakást nem úszatm meg, mert több program el sem indult, kitörlődtek fájlok is. És néhány program kilépett hibával, indítás után.
netpeti98: Igen, ezt már megírták nekem.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
King Unique #25028 üzenetére
Mert nincsen mit találni. Nem egy vírus, nem tesz semmit a gépedre, csak egy trükkös weblap.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
King Unique #24942 üzenetére
Üdv!
-Szerintem minden gépen külön indul a 30 nap miután aktiválod a próba licenc-t.
-MBAM nem tud hasonlót.
-"rescue disk-ek (Kaspersky) jobbak fenti megoldásnál?" igen! Egy független op rendszer alól futtatott vírusirtás hatásosabb. A rescue disk után már csak a format van mint lehetőség. -
válasz
King Unique #24794 üzenetére
Szia!
A totál kifagyást hogy érted?
Azért kérdezem, mert egy ideje szenvedek a gépemmel, hogy ad-hoc jelleggel terheletlen állapotban lemerevedik az egész (és általában újra is indul).
Már az összes lehetséges alkatrészt kiteszteltem, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond. Viszont azóta vannak ezek az anomáliák, amióta Bitdefendert TS-t felraktam. Lehet, hogy az a ludas és nem is hardveres a gond? -
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #24794 üzenetére
Értem, akkor szerintem tedd el a spájzba..
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #24791 üzenetére
Sajnos nem egészen egyértelmü, hogy hol kell kikapcsolni, én sem találtam először. "Antivirus" aztán "Shield" fül "ON" ra katt az On-access scanning-nél. Ez kikapcsolja az AV részét. [link]
Viszont ez elég nagy probléma szerintem, irni kéne nekik erről. Bár már lehet tudnak róla.
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #24734 üzenetére
Ransomware ellen eleg a WSA. A nagy részüket megfogja, ha meg valami olyannal találkozol amit nem fog meg és le tud futni, akkor rollback. Kettő esetről tudok, amikor meg tudta fertözni a gépet rendőrségi virus, de mindkettő esetben gyors volt a válasz és jött felhöböl rollback parancs. Mindkettő új variáns volt, új trükkökkel próbálkozott. Exploit védelemmel nem tudom mi a helyzet. Mindenesetre MBAE és WSA kompatibilis, és az is lesz mert wildersen pár felhasználó használja a kettőt és egyből szolnak ha valami gond van, és a fejlesztők is aktivak ott ugyhogy hamar megoldodik a gond
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #24734 üzenetére
Ha a cd-t átnevezed chrome-ra, akkor támogatja...tényleg.
-
törölt tag
válasz
King Unique #24708 üzenetére
Sok minden lehetett, például egy előre nem látható végzetes Arrhythmia (szívritmuszavar)...
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #24708 üzenetére
Indulnak majd a találgatások de sajnos a tényeken nem változtat semmi
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #23090 üzenetére
,,Értem, akkor tehát nem árt más módon is védekezni" Azt még hozzátenném, hogy ha sandboxba futtatod a dragont, lehet, hogy pl hitmanpro alert nem fogja tudni védeni a sandbox miatt.
,,Még annyit, h ha az elszeparált környezetben bekap vmi vírust, akkor az kioskot, dragont bezárva törlődik, v benne marad, gépen program files mappába tárolja karanténban?" van egy olyan opció, hogy "Reset Sandbox" (magyarul nem tudom minek van fordítva, itt van rola kép). A "Reset Sandbox" fogja törölni a sandboxban lévő adatokat. Tehát amíg nem mész arra hogy reset, akkor addig ott marad.
(#23091) Orlin
itt vagy?
(#23094) Fluke ha folytatod a játékot, a szaggatás elmúlik? Egyáltalán nem biztos, hogy vírus, nekem legalábbis először az jutott eszembe, hogy valamiért a proci lejjebb veszi a fordulatszámot amikor afk vagy és ezért laggol. Viszont az gyanús, hogy eddig nem volt. És a krékelt dolgok veszélyesek lehetnek. Ha mindenképp játszani akarsz krékelt dolgokkal, én a helyedbe biztonsági mentést csinálnék a gépről vagy legalább a fontos adatokról, rendszeresen, hogy ha bejön egy vírus, akkor gyorsan ujra lehessen tenni a gépet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #23082 üzenetére
,,Ez a fajta használat adatlopás, pl. banki trójaiak ellen mennyire véd?" Szerintem nem véd különösebben, nem erre találták ki. A sandboxot úgy kell elképzelni, mint egy elszigetelt tesztlabort. A lényege, hogy a sandboxban futtatott dolgok, így a fertőzés is, nem tudnak hozzáférni a gép többi részéhez. Ez hatékony megoldás az olyan fertőzések ellen, amiknek szükséges hozzáférniük a gép többi részéhez. Viszont, ha amit féltesz, az a laborban van (a böngészőbe beírt adatok) akkor a gép többi részének elszigetelése nem nyújt védelmet. Ha nincs igazam, akkor blattida majd kijavít, ő itt a comodo szakértő
(#23086) szaki26a : vannak erre más programok is, pl a panda terméke, de szerintem a webroot rollback megoldása hatékonyabb lehet.
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #23080 üzenetére
Nem, az nem érinti a valós rendszert.
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #23058 üzenetére
Nekem msdn (tehát végleges) 8.1 van, azon próbáltam. De ne várjuk el egy béta programtól, hogy fusson egy még kereskedelmi forgalomban meg sem jelent op rendszeren
viszont a hitman egy pár napja már gond nélkül megy
(#23057) blattida erről még nem hallottam
mbae is régóta bétában van már, szerintem már nincs messze a végleges verzió
tudtok egyébként olyan vírusírtót, amibe be van építve az mbae-hez hasonló exploit védelem?
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #23046 üzenetére
nemtudom, próbáld ki ezt: http://www.webinspector.com/
észrevettétek egyébként, ha elkezdtek szerkeszteni hszt, most már nem gond ha letelik közben az 5 perc, ha leokézod, akkor elmenti a szerkesztést?
még az elözövel kapcsolatban, MAE nekem win 8.1en nem akar futni, azt mondja, nem tudja elindítani a szolgáltatást. HPA gond nélkül megy. (vagy legalábbis nem látni semmi problémát)
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #23044 üzenetére
Olyat nagyon merész dolog állítani, hogy minden ellen védenek. A Hitman pro alert és a malwarebytes anti exploit nem teljesen ugyanazok:
Ez alapján: a HitmanPro.Alert minden (ismert és új) bankolós trójai 99%-át felismeri. A HPA böngészőket támogat, azokat védi, hasznos mindenkinek, különösen online bankolásnál.
A Malwarebytes anti exploit egy kicsit más oldalról közelíti meg a porblémát: programok gyengeségeit védi, ezért nem csak böngészőket támogat, hanem pl: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Acrobat Reader, Adobe Acrobat PRO, Foxit Reader, Windows Media Player (wmplayer), Windows Media Player (wmplayer2), VLC Player, Apple QuickTime, Winamp.
A HPA egyébként több böngészőt támogat, és ha fut mindkettő, Firefox indulásánál beriaszt a MAE a HPA-ra. Ismert a bug, dolgoznak már rajta.
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
King Unique #22995 üzenetére
Értem,.köszi.és vagyis november végén,valszeg akkor adják ki? De és akkor meglesz magyarul is?
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
King Unique #22993 üzenetére
Igen, megvan,lett. és már jó,ahogy fenteb emlitettem,. ugyhogy addigis maradok a sima Defendernél,. Ám ha valakinek,valahogy,megvan a végleges 8.1.es Oprendszer,akkor kérhetnék linket, egy 32,és egy 64 bitesről,de a végleges 8.1.esről? És az ESS 7-es,az mikor lesz meg,? és az kompatibilis lesz a win 8.1.-el? ésha igen,akkor mikor? Előre is köszi a válaszokat,mindenkinek.
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
King Unique #22985 üzenetére
Jajj,nembirom eltávolítani
ezt irja,mikor beirom a márka nevét,hogy mivan fent,és hibát,ír,. azt ,hogy nemtalálja,.
[link] valami ötlet,hogy,mit,hogy kell csinalni?
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
King Unique #22985 üzenetére
Köszönöm
és,,hogy mivel okosan?
és,hogy érted,hogy összekutyulja a rendszert?
-
válasz
King Unique #22659 üzenetére
Ha lehetne akkor Te ne osszál ki engem!
A hsz-em egyik fele a vírussírtokról szólt összefüggésben a 8-al. A másik fel egyéni véleményem volt, amit meg tarts tiszteletben! Nem személyeskedtem senki felé. Te se tedd.Azért, mert neked bejön a csempe mizéria, nem biztos, hogy a másiknak is. Ezért, meg ne szólj le senkit. Mindenkinek, ahogy neked is és nekem is megvan a saját véleménye. De sem veled sem mással nem ércelődtem. Lehet, hogy a hsz-em másik fele nem ide volt való, de ettől független ennyi még elfér.
Az meg, hogy egy AV vagy IS elmegy a 8.1-en még nem jelenti azt, hogy normálisan is működik, vagy 100%-on kompatibilis.
Köszönöm.
-
Orlin
addikt
válasz
+1 7-ben én is nagy aero buzi voltam,de 8 teljesen megtetszett és már nem mennék vissza 7-re.
Remélem az MSE-re is rágyúrnak idővel és lesz egy teljesen jó vírusirtó is a gépen minden sallang nélkül
-
lck
senior tag
válasz
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #22602 üzenetére
Ha állandóan win7 módban dolgozol a gépen, és mindig kattingatni kell, akkor kicsit bosszantó lesz egy idő után. De sokaknál meg szerintem csak az a gond, hogy ha meglátják a csempéket megilyednek
Webrootban lehet rollbackelni olyan alkalmazást, ami nem fut, és nem is akarom futtatni? (ami fut azt mutatja a system tools/system control/control active processes alatt, és ott lehet blockolni, aztán takarítással megy a rollback, de mi van ha az ember nem akarja futtatni)
-
@matthew@
őstag
válasz
King Unique #22566 üzenetére
Na ez így jól hangzik
-
g.gergo
senior tag
válasz
King Unique #22558 üzenetére
-
@matthew@
őstag
válasz
King Unique #22556 üzenetére
Az nem nagy érvágás sztem
bár a 8.1-ben lévő metro felületre dobó gomb nem lenne számomra megoldás, mivel nekem igazából a leállítás, alvó állapot gomb a lényegesebb utóbbit meg gyorsgombként/ikonként nem tudtam működésre bírni pedig azzal kibékültem volna
-
@matthew@
őstag
válasz
King Unique #22541 üzenetére
Köszi, úgy néz ki h megvan a progim
a StartIsBack lesz
Mikulásbá: az a baj h nem csak én használom a gépet itthon hanem a családban mindenki ezt használja és ők pl mindig eltévedtek a Win8-ban amikor még a Beta-t feltettem próbálgatni, és strat menüt hiányoltak mindenhol, így meg elvagyok vele engem nem zavarna annyira, de miattuk mindenképpen kell vmi tiszta és teljes megoldás.
-
válasz
King Unique #22541 üzenetére
Pontosan ezt akartam írni,megelőztél.Minek külön program??Megnyomod a Windows billentyűt és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest