- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Xelo
addikt
pár éve én is laptopra váltottam, hasonló tapasztalataim vannak.
defenderrel süvített a venti és érezhetően lassította bizonyos programok/mappák megnyitását. kaspersky-vel már csendesebb volt, de az meg szeret(ett?) random meghülyülni.. eset-tel a leghalkabb, ez nem eszi az akksit, nem tekeri a procit, nagyon minimális az erőforrásigénye, stabil és megbízható, viszont ahogy te is írtad az ára miatt nem feltétlenül ajánlható. védelemben a kaspersky-t tartom mai napig a legjobbnak, de nincs már türelmem ahhoz hogy az éppen aktuális bogaraival foglalkozzak. összegezve: ötletem nincs mit vennék akkor, ha lejárna az aktuális licenszem.
-
junior11
veterán
Nekem is szereti pörgetni a ventit valami, főleg mikor pár percre magára hagyom a laptopot, néha a Defender a ludas vagy a system nevű folyamat miatt süvít hosszú percekig. Ami még észrevehető, hogy eléggé leterheli a procit egyes programok indításakor a Defender, viszont a böngészés mellette a leggyorsabb.
-
törölt tag
Köszönöm az infot.
Akartam egy promóban felhasználni az e-mail címemet és akkor derült ki, hogy van Bitdefender Total Security licenszem 5 eszközre még majdnem fél évig.
Esetleg érdemesebb volna azt használnom?
Jelenleg desktop-on F-Secure Safe 18.1, laptopon AVG Free van használatban. -
balazs1956
senior tag
-
balazs1956
senior tag
Köszönöm ki fogom próbálni, de most a nagy ijedségemben visszatelepítettem a Comodo tűzfalat, amit mindig is használtam, és mellé a Comodo virusírtót. Sokat bankolok valamilyen biztonság kell, remélem a tűzfallal nem nagyon lőttem mellé.
Kifizetném bármelyiket, ha biztosan tudnám nem tesz keresztbe a vodafone tv-nek. -
-
Vasti74
senior tag
Nekem nincs hiányérzetem... Igaz, piszok régóta nem használtam Windows-t ;-)
Igazából nem is tudom, hogy mi az, aminek gyorsabbnak kellene lenni?!
Anyu pl. egy Q9400 procis gépet használ 4GB memóriával, és a legújabb Mint MATE rendszerrel: ha ott vagyok nála, és azt a gépet használom, nekem az is teljesen OK :-) -
Igazad van. Egyik teszt sem ér már semmit. El kell felejteni mindegyiket és felesleges figyelembe venni őket. Már nem az igazságot tükrözik. Sem felismerés, sem proaktív blokkolás, sem pedig teljesítmény terén.
Azt kell megnézni, hogy az ember saját környezetében hogy teljesít az adott termék és azt kell használni ami a legkevesebb vagy semmilyen gonddal nem jár. Nagyon lámának kell lenni ahhoz, hogy ma valaki vírust kapjon. Aki meg ész nélkül használja a gépét, annak az összes antivirus egyszerre feltelepítve sem ad 100%-os védelmet.
Antivirus= Nyugodt zavartalan munka -
csaba1203
addikt
Igazad van nekem jelen pillanatban a BTS adja ezen szempontok alapján a legtöbbet.
Kaspersky fanatikus vagyok és most is van KAV licenszem, amit hivatalos magyar disztribútortól vettem de annyira lelassítja a notim, hogy inkább nem használom...
A böngészést teljesen ellehetetleníti idővel ami a legnagyobb érvágás nálam. -
-
-
Nem olcsó az tény. De a legmagasabb licenszámot adja a Business kiadásokon kívül az otthoni usernek, plusz, benne a password manager, és a VPN. Az utóbbi két dologért ugye külön kell tejelni, ha nem jó a free verzió.
Amúgy egyik gyártó saját oldalán nem szabad licencet venni, mert el vannak szállva.
Az említett oldalon még az ESET is olcsóbb. -
milan26
senior tag
"-Pénz nélkül nem lehet.
Valóban nem. De az, hogy elkérsz a termékedért aránytalan díjazást és ennek ellenére még a fizető ügyfeledet tovább traktálod saját agresszív marketing anyagaiddal a szoftveren belül (is) és még brutális mennyiségű adatot is begyűjtesz róla, majd azokat tovább értékesíted: nonszensz."Nekem csak az ingyenes van, de kb két éve nem láttam egyetlen reklámot sem. Lehet be kellene állítani. Az adatgyűjtés nem nonszensz, hanem trendi 2021-ben. (sajnos)
"-Tényleg jó szakik dolgoznak ott.
Valószínű. A jó szakik minősítés számomra nem ilyen termékben testesülnek meg, mint amit általában kiadnak. DE! Ez nem feltétlen a szakik hibája. Ez lehet rossz belső politika vagy idióta vezető programozói réteg."Nem ilyen termékben, hanem milyenben? Épp csak az egyik leghatékonyabb a maga területén, még az ingyenes is.
"-Nem mondhatják, hogy a "második legjobbak tervezték"
Így igaz. Van az a népi bölcsesség, hogy sokszor jobb inkább nem mondani semmit (csendben maradni). Lehet nekem is ezt kellett volna, de ez van, nem bírtam magammal.
Én személyes véleményem, hogy a szakmai nagyképűség és annak hangoztatása nagyon gáz. Legyen bármilyen érv mögötte.
Inkább csúsztatunk, mint nyersen hazudjunk, mert az olyan hazugság, ami kimagyarázható szintén elárul valamit."Ezt nem is nagyon tudom mire véljem. A marketing nem úgy működik, hogy nem mondunk semmit, vagy nem azt mondjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.
-
Ezt én sem értem, hogy milyen megfontolás volt emögött, mert egy igen fontos védelmi réteg a LiveGuard. Értem én az anyagi részét, de itt ez olyan lenne, mintha a Kaspersky a KSN-t nem tenné bele csak a Total Securitybe, a többi terméke meg csupasz lenne e nélkül.
Az meg tényleg durva ami az IT piacon megy, mind szoftveres, mind hardveres fronton.
Nem lehet mindent a Covidra fogni. -
Az tény, hogy a ransomware témában a Kaspersky a legerősebb!!! A System Watcher funkciója egyedülálló! Több videó van, hogy nem ismeri a zsarolóvírust, de a System Watcher figyeli a tevékenységeket a gépen és amikor lefut a vírus, akkor feldobja a Kaspersky az üzenetet, hogy kártékony tevékenységet észlelt és a RollBack-hez indítsa újra a gépet. Újraindítás elött a videó készítője mutatja, hogy lekódolta a fájlokat, stb, majd a restart után visszaált minden a zsaroló vírus elötti állapotba. Azért ez nagyon durva.
Amúgy a cikk nem szakmai, inkább marketing.
-
Cs1csó
titán
Ez a cikk is arra világít rá, hogy ahelyett, hogy bízunk abban, hogy az épp használt védelmünk akárhány százalékban megvéd a zsarolóvírusoktól (jellemzően ugye a fájltitkosító variáns) helyette inkább vegyünk egy jó nagy HDD-t a fiókba és legyen meg rajta MINDEN - IS - és akkor 100%-os a biztonság (abba most ne menjünk bele, hogy jön valami olyan káresemény, hogy egy időben a gép és a fiókban tartott HDD is megsemmisül de ez ugye nem a zsarolóvírus hibája lenne)Amúgy a cikk tárgyát képező termékek üzleti felhasználásra használatosak, ott meg amúgy is ajánlott valamilyen szintű redundancia. Persze itt már nem a kimondott adatvesztés a gond, hanem egy ilyen sikeres támadás után lehet hogy az adott cég IT infrastruktúrája akár órákra vagy egy napra is kieshet ami ugye akár komoly pénzeket is jelenthet.
-
-
-
-
Semplar
őstag
Defender Control v2.0 jó ellene, ha van más védelem fent.
-
-
-
Nem ez a preferencia az MS-nél. Bár, ha lenne egy normális GUI a Defenderhez ahol mindezt be lehetne állítani, akkor azt hiszem odaverne rendesen a 3rd party cégeknek!!!
Az angol nem éppen szép a programban, de azoknak akik semmit nem tudnak angolul azoknak jól jöhet! A nyelvi hibáitól függetlenül értékelendő nagyon!
-
Itt szintén:
Viszont a Kaspersky leszerepelt. Bejelentettem a kérdéses oldalt tegnap előtt, plusz tegnap bejelentettem reggel a Vercomp-on keresztül és friss adatbázissal ugyan úgy engedi az oldalt.
Mennyi ideig tart egy szaros oldalt blokkolni, főleg úgy, hogy a magyar ügyfélszolgálat is elküldte nekik???
-
riki
senior tag
Hogy mit szabad,és mit nem az más kérdés.Itt szigorúan védelmi kérdések teszünk fel,mert szerintem itt mindenkinek a privát szféra az első ,legyen az fekete,szürke,vagy ...bármi ellen. . Akit érdekel a pegasus felépítése ,mely sérülékenységet használ ki, itt elemezve van, segítve a megtalálását. [link] Azért mégse annyira reménytelen a megtalálása, az érintetteknek . "Foltot varni rá" meg akarat kérdése.
-
riki
senior tag
Miért mutatna túl ? Amikor volt az NSA hacking,arra jött többféle javítás ,tapasz,tesztprogram. Akkor erre miért nem,végtére is, ez is a privát szféra megsértése,és komoly botrány van belőle nemzetközi szinten. A pro aktív védelemnek erre reagálni kéne ,végtére is, ez a feladata főleg androidos telón .Amikor a program root jogosultságot szerez. Ha már valaki fizet ,akkor min.elvárható ,hogy legalább ezt jelezze a készülék,vagy nem ?
-
-
-
-
-
-
Én meg optimista vagyok és szarok a múltra.
Majd meglátjuk mi lesz a végső megoldásuk. A KSC Free az a volt KAV Free. Az KSC Free sincs telepakolva semmi sallanggal, csak más a neve. Az sem biztos még, hogy sok gépes licencel fognak támadni. De majd meglátjuk mi lesz. Egyenlőre ez feltételezés. Az biztos, hogy a telepítők alapján változás lesz az elnevezésekben. Amúgy amit leszedtem stabil béta volt, nem volt vele gond, miután a debug meg a traces részt kikapcsoltam.
Amúgy meg azért sem reális a több gépes licencelés, mert aki 1 gépes KAV-ot vagy KIS-t vett, az akkor nem fogja tudni használni a 21.4-et. Ez meg ugye ütközik a Kaspersky licencfeltételeivel! -
-
Hmm... Olvastam és gusztustalan. Így például felvetődik az is, hogy az izraeliek lopták a KSN-en keresztül az adatokat, így nem is a Kasperksy volt a ludas( ahogy nem is találtak rá bizonyítékot), akkor még mit képesek felhasználni adatlopásra. Gusztustalanok, röviden ez a véleményem!Az összes ilyen szervezetre értem.
-
bajszatlan
tag
AVG-re kacsingatok, 2 évre 5 gép 24 euro. kérdés mennyire megbízható ez az oldal? meg itt gondolom csak kulcsot veszek amit kiküldenek emailben? ezt később nem tilthatják?
[link]
ahogy nézegettem teszteket hasonló mint a norton csak nem fogja annyia a gépet.
Vélemények ezzel kapcsolatban? -
-
-
-
-
-
-
-
Cs1csó
titán
A Defender-nek nemrég a Qbittorrent nem tetszett. A PUA védelem annyira képlékeny dolog, hogy igazán egyik biztonsági program sem boldogul, túl sok a téves riasztás, vagy blokkolás. A jó az ha ELŐBB értesít mi a gondja és azt te manuálisan tudod engedélyezni, vagy helybenhagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Star Trek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest