- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
[Ezt] a videót küldték el. Ami alapján fel kellene tenni MacOS-re a SAFE-t. Arra hivatkozik a support, hogy Security & Privacy/General fül alatt engedélyezni kellett volna a SAFE bővítményét. Ugyanakkor ilyet soha nem is kért telepítéskor, ahogy a videóban sem látszik ilyen. Most képekkel és videóval igazoltam nekik, hogy nekem ilyet nem kér és továbbra is rossz a program. Most gondolkodási időt kértek, hogy szerezzenek egy MacOS 11.5.1-el rendelkező gépet a teszthez.
-
-
Pano
addikt
Akkor szerintem itt az m1-es architechtúrával lesznek problémák. Sajnos az AV-k jelentős többsége a mai napig nem csípi. Csak azt tudom mondani, hogy supporthoz kellene fordulnod. Valószínű ők hamar megoldják, mert nagyon jó az F-Secure support.
Sajnos mi itt nem igen használunk macbookot (legalábbis nagyon-nagyon ritka, hogy szóba kerül erre felé) és nem igen van vele tapasztalatunk. Az a kevés aki használ a topic olvasók között, meg szerintem ezen a rendszeren nem nagyon él AV-al. -
Piftuka
veterán
Esetleg maga a "Vivaldi"?
Vagy te nem telepítetted fel ~2 hete azt a frissítést, ami ezt az új, remek funkciót tartalmazza?
Nálam tökéletesen működik. "By Default" blokkol minden reklámot. Néhány oldalon (pl. itt) engedélyezem, de áldás, hogy úgy tudok a Youtube-on videoklipet nézni, hogy nem kell már foglalkoznom az állandóan felbukkanó reklámvideókkal...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest