Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
up
senior tag
válasz
andorpapa #93 üzenetére
Sziasztok!
andorpapa: a pöcköket, ahogy már korábban is írtam, kioperáltam, tehát szerintem az nem lehet gond. No és mit lehet akkor tenni, ha tényleg a szenzor nem pörgeti fel eléggé a ventit? Vissza gariba? Mondjuk ha tudom, hogy ilyen gebasz lehet a szenzorral, t1b-t veszek... :((( Node megpróbálom még majd másképp is, akkor asszem le volt véve a ház egyik oldala.
De a másik kérdésre nem válaszoltál: nem lehet, hogy a proci nem annyi feszt kap, amennyit adok neki, és esetleg amiatt hibázik, ha húzom? Mert nekem elég bizarr, hogy 2.66-on még +15%-kal is hibázik! Lehet, hogy valahogy a táp van emögött, nem látja el kellőképpen?
köszi! -
up
senior tag
válasz
andorpapa #88 üzenetére
andorpapa: A 4100 se látja, hogy mi van alatta! (vagy szerinted ez belejátszik abba, hogy mennyire hajlandó pörögni? ha igen, akkor nem szóltam...) A kérdésem az, hogy miért nem indul rá igazán 68 fokra, s ha ez a helyzet, mit lehet tenni. Erre szerintem önmagában is lehet válaszolni, de azért ha érdekel, leírom a többit.
Codegen 6061L ház, szerintem elég jól hajtogatott kábelek, tehát a szellőzéssel talán nincs különösebb gond. A 6061 amúgy is tartalmaz alapból 2 ventit: egyet elöl lent, és egyet középen fent, talán ez is segít valamit. Paszta Coolink-féle ezüsttartalmú, egy gyufafejnyi, ahogy ajánlott. Az előző paszta réteget amennyire tudtam, az új felvitele előtt eltávolítottam - igaz, nem acetonnal. Egyéb fűtőtest egy barracudaIV, bár ez elég távol van a procitól, meg egy inno3d gf3ti200, ami szerintem nem nagyon fűt. Ja és cd író, dvd olvasó, amiket természetesen ilyenkor nem használok. A proci 2.0 nw Celeron még mindig, különböző +fesz értékekkel próbálom 2.66-on járatni, de furcsa módon még +15%-kal is hibázik primetestben. Ahogy írtam is valahol, talán rossz példány. Bár arra is gyanakszom, hogy esetleg nem érintkezik a legjobban a bordával. Lehet, hogy a paszta totális eltávolítása segítene, erre vonatkozóan van tanácsod? De ez egyébként is gyanús nekem. Nem lehet táp-probléma? Hogyan tudnám ezt ellenőrizni csere nélkül? Ha nem nagy hülyeség, melyik előállított feszültséget használja a proci? -
Atlantis
veterán
-
-
PeliScan
addikt
válasz
andorpapa #10 üzenetére
Köszi a választ! :) De a ''bukást'' úgy értettem, hogy nekem már VAN Titan W4TBm, és hogy érdemes-e lecserélni! Mert sajnos nem hiszem, hogy 2-3e fölött el tudnám adni (ha egyáltalán sikerül) a hűtőt, az új meg 5e.
Szóval, ezt figyelembevéve, tanácsolod-é hogy kb 3000 ft beleölésével lecseréljem a W4TBt egy T1Bre? Ér annyit?
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...