Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
up
senior tag
válasz
andorpapa
üzenetére
Sziasztok!
andorpapa: a pöcköket, ahogy már korábban is írtam, kioperáltam, tehát szerintem az nem lehet gond. No és mit lehet akkor tenni, ha tényleg a szenzor nem pörgeti fel eléggé a ventit? Vissza gariba? Mondjuk ha tudom, hogy ilyen gebasz lehet a szenzorral, t1b-t veszek... :((( Node megpróbálom még majd másképp is, akkor asszem le volt véve a ház egyik oldala.
De a másik kérdésre nem válaszoltál: nem lehet, hogy a proci nem annyi feszt kap, amennyit adok neki, és esetleg amiatt hibázik, ha húzom? Mert nekem elég bizarr, hogy 2.66-on még +15%-kal is hibázik! Lehet, hogy valahogy a táp van emögött, nem látja el kellőképpen?
köszi! -
up
senior tag
válasz
andorpapa
üzenetére
andorpapa: A 4100 se látja, hogy mi van alatta! (vagy szerinted ez belejátszik abba, hogy mennyire hajlandó pörögni? ha igen, akkor nem szóltam...) A kérdésem az, hogy miért nem indul rá igazán 68 fokra, s ha ez a helyzet, mit lehet tenni. Erre szerintem önmagában is lehet válaszolni, de azért ha érdekel, leírom a többit.
Codegen 6061L ház, szerintem elég jól hajtogatott kábelek, tehát a szellőzéssel talán nincs különösebb gond. A 6061 amúgy is tartalmaz alapból 2 ventit: egyet elöl lent, és egyet középen fent, talán ez is segít valamit. Paszta Coolink-féle ezüsttartalmú, egy gyufafejnyi, ahogy ajánlott. Az előző paszta réteget amennyire tudtam, az új felvitele előtt eltávolítottam - igaz, nem acetonnal. Egyéb fűtőtest egy barracudaIV, bár ez elég távol van a procitól, meg egy inno3d gf3ti200, ami szerintem nem nagyon fűt. Ja és cd író, dvd olvasó, amiket természetesen ilyenkor nem használok. A proci 2.0 nw Celeron még mindig, különböző +fesz értékekkel próbálom 2.66-on járatni, de furcsa módon még +15%-kal is hibázik primetestben. Ahogy írtam is valahol, talán rossz példány. Bár arra is gyanakszom, hogy esetleg nem érintkezik a legjobban a bordával. Lehet, hogy a paszta totális eltávolítása segítene, erre vonatkozóan van tanácsod? De ez egyébként is gyanús nekem. Nem lehet táp-probléma? Hogyan tudnám ezt ellenőrizni csere nélkül? Ha nem nagy hülyeség, melyik előállított feszültséget használja a proci? -
Atlantis
veterán
-
-
PeliScan
addikt
válasz
andorpapa
üzenetére
Köszi a választ! :) De a ''bukást'' úgy értettem, hogy nekem már VAN Titan W4TBm, és hogy érdemes-e lecserélni! Mert sajnos nem hiszem, hogy 2-3e fölött el tudnám adni (ha egyáltalán sikerül) a hűtőt, az új meg 5e.
Szóval, ezt figyelembevéve, tanácsolod-é hogy kb 3000 ft beleölésével lecseréljem a W4TBt egy T1Bre? Ér annyit?
Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Flint 2 OFF topik
- VR topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Bizonytalan időre elhalasztották a Deus Ex Remasteredet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest