- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
-
Skylark
tag
Hálisten a BD7-II-m nem variált a T1B-vel nálam.
Örülök, hogy neked is bejött ez a hűtő, kezdtem magam hülyén érezni, hogy más tiszta Cu csodák másnál kevésbé hűtenek.
Azóta bedobtam még egy nyolc centis ventit a házba - proci fölött szívja ki a levegőt-, még 1-2 fokkal csökkent a hőmérséklet. Most pl. CPU 40 °C , MoBo 38 °C.
Az előző hűtőborda levételekor szintúgy sikerült kitépnem a zárt socket-ből a CPU-t , mint neked. Csipáztam is hány lába hiányzik, de 1 sem...
Csak a GefTi4200 ventijét ne hallanám! -
-
up
senior tag
Nem, hanem saját tapasztalat, persze lehet, hogy én baltáztam el valamit... mindenesetre Abit BE-7-ben +5%-kal most 2.4-en megy a 2-es Celeronom. 2.66-on hibázott, kivéve, ha +15%-ot adtam neki, de azzal már kurvára melegszik, meg tönkre is vághatja. Lehet, hogy menne feljebb is, de most egyelőre jobb a békesség, a 2.4-gyel megelégszem. GT Igloo 4310Pro hűtő. Kicsit elszartam a pasztázást, de ha jól emlékszem, olyan 55 körül szokott lenni terhelve.
-
PeliScan
addikt
Örülök, hogy sikerált végülis szerezned egy jó kis hűtőt!! :) mennyire meleg, nyáron majd váltok. Talán előbb, ha lesz egy kis időm.
De nekem sajnos nem lenne jó megoldás a Spire, mert ugye a Tiéd @3Ghz 60fok, nekem @1.9Ghz 60fok, szóval a W4TB jobban hűt, igaz, drágább is volt:
Nortwood maximum power;
~88W (3 GHz 0.13 µm µPGA478 @ 1.525 V)
Willamette maximum power;
~92W (1.9 GHz 0.18 µm PGA423 @ 1.75 V) -
up
senior tag
Szívesen. Felrakod, elindítod, és OptionsTorture Test. Ez elkezd majd számolgatni, és kiabál, ha elront egy számolást (addig megy, amíg hagyod, érdemes legalább két órát, ha be akarod lőni, hogy abszolút stabil legyen). Sajnos az írtak alapján szerintem jó esélyed van arra, hogy hibázzon... :(
-
up
senior tag
Pont ezért kérdeztem, teszteld Prime95-tel (keress rá, ha nem ismered), mert egyrészt tartósan 100%-on használja (tudod, mennyi a max. hőmérséklet), másrészt olyan matematikai műveleteket végeztet a procival, aminek a végeredménye ismert, és ezért észreveszi, ha hibázik. Gyakran fagyás nélkül, szépen megyeget félóráig, és csak utána dobja az első hibát, tehát érdemes pár órát futtatni, ha kíváncsi vagy, meddig bírja. Van, akinek nem fontos, de file tömörítésnél vagy videotömörítésnél elég cinkes, ha elszámol valamit...
-
PeliScan
addikt
Mennyit kóstált?
Ha már huzamosabb ideje használod, és kitapasztaltad, ismét írd le a véleményt... :)
(andorpapa: hmm, ha már az irodalom fennkölt erdejébe tévedtünk a P4 hűtőkkel szegélyezett úton, figyelmezz, hadd mondom el néked; az érdemes Weöres azt találta írni a Merülő Saturnus című feledhetetlen versében (vala), hogy a fogyasztói társadalom olyan mint a moslékba dugott fejű gyesznók. Vala. :) ) -
andorpapa
őstag
T1P? Hallottad már élőben? Végülis nem annyira vészes, csak ha rendesen felpörög. Akkor viszont... Szóval szerintem a T1B is bőven elég a legtöbb rendszerhez, azért a zajtöbbletért kevés embernek éri meg a T1P-t választani. Eleve 3000 rpm-ről indul, ami már alapból hangosabb a tápegységednél, és ez még megy feljebb is, csak izzítsd a procit! Bár engem nem zavar a zaj, ettől függetlenül másnak nem ajánlom a T1P-t, csak ha a illető sem hatódik meg pár dB többlettől.
-
PeliScan
addikt
Mehetünk közösen megvenni, hátha adnak kedvezményt. :)
Megnéztem, utánajártam, stb: a 'P' min. fordulatszámon olyan hangos, és annyi levegőt szállít, mint a 'B' max.-on. Mivel én a csendre hajtok, nekem biztos ez lesz, Breeze.
(ahogy néztem, a ventik is ugyonolyanok, csak a 'P' huzalai többet bínak: 8.5W max. míg a 'B' csk 2.5W max)
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Filmvilág
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest