- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
janati
őstag
Hello PeliScan!
Királyság van!!
Most tesztelem a procit kb fél órája:
3,0 Ghz
1,60 V
ééééés: 50fok!!!
Megy minden stabilan, gyorsan a kis Spire tehát marad. Jó, csöndes és tényleg olcsón megúsztam. A procival meg sztem mákom volt, mert válogatás nélkül vettem és nem kell 1,65 a 3ghz-hez.
Most a 3DM03: 1315 volt default-on. -
andorpapa
őstag
-
andorpapa
őstag
A tett halála az okoskodás! - mondta Lucifer, és jól átverte Ádámot és Ádámnét (leánykori neve: Éva) Madách művében. Szóval ne habozz, fogyasztói társadalomban élünk, ha nem felel meg a cucc, maximum egy nagyon dühöngesz itt a fórumon! Valamiből a boltosnak is el kell tartania a családját, ez a valami pedig pénz, méghozzá a te pénzed, vagyis visszajutottunk az első megállapításhoz: venni kell, és kész.
-
andorpapa
őstag
Áhh, az csak reklámszöveg, én például, ha hűtőről van szó, mindig átugrom a gyárilag maximálisan ajánlott CPU részt. Nem igazán hihető. A Mistralban láttam bruttó 6500-ért (vagy 6400, vagy hasonló, szóval nagyjából ennyiért), de még talán februárban, múltkor viszont nem volt se a váci úti, se a pécsi árlistán. Amúgy baromi jó cooler, nekem szimpatikus volt, egyike azon kevés coolereknek, melynél elégedettek voltunk a thermoszenzoros működéssel is.
-
andorpapa
őstag
-
-
andorpapa
őstag
Értem én a helyzetet, és amondó vagyok, hogy már csak az alacsonyabb zajszint miatt is megéri annyit beleölni, ahogy olvastam az Enermax vs. Chieftec topicban, jó halk tápod van, így itt az idő, hogy a CPU cooler se adjon ki túl sok hangot magából. Ehhez pedig baromira ideális a T1B. És ez csak az érem egyik oldala. A másik felén ott van az a tény, hogy a T1B simán veri hűtésben a W4TB-t, így a csere a zajszint mellett hűtéstechnikai szempontból is ajánlott. Egy jól szellőző házban olyan síri csend fog utána uralkodni, hogy öröm hallgatni (tudom, képzavar). Ha meg csak 3 rugót kell befektetned (jobb esetben), akkor jól jársz. Én a helyedben lecserélném. Amúgy meg kösz a választ a másik topicban!
-
andorpapa
őstag
Hát zajszint tekintetében mindenképpen nyer a Coolink T1B, elvégre szerintem csak maximum fordulatszámon érheti el a W4TB zajszintjét. Hűtésben a nagyobb venti és jobb bordakialakítás miatt hatásosabb a T1B. Szerintem nem bukhatsz rajta, jó cooler a T1B, csak a rögzítési rendszere nem a legjúzerfrendlibb.
-
PeliScan
addikt
Nah, elnézve a hozzászólásom, asszem egy kicsit újrafogalmazom. :)
Tehát, meg tudja nekem valaki mondani, hogy mennyivel nyújt nagyobb hűtési teljesítményt a Coolink T1B mint a Titan W4TB?
Mind csendességre, mind teljesítményre értendően. (persze ezek összefüggnek, gondolom) :)
Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest