- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
-
janati
őstag
PeliScan!
Vélemény a fentiekről? -
janati
őstag
Süllyedünk...
-
janati
őstag
Jó estét mindenkinek!
Örömmel jelentem, hogy megvan a Coolink T1B hűtőm és itt duruzsol a gépemben!!!
De amit szívtam vele....
Hazajövök, szerelek, bekapcsolok, pörgés, semmi...
Szóval sikerült jó szokásomhoz híven egy selejtes darabot kifognom. Bekapcsoláskor kicsit pörgött aztán leállt, az alaplap pedig kikapcsolt mindent rögtön biztonsági okokból... Másik lapon is ugyanezt produkálta. Valszeg a szabályzó volt benne sz@r.
Vissza a boltba, csere. (Szerencsére 2db-ot hoztak Pestről.)
Szerelés, bekapcs, pörgés, kikapcs.... Arcomon fagyott mosoly...Most meg mi a f.sz van?? Bárhová dugtam a csatiját ugyanaz.
Szerelés, vissza a Spire hűtő, minden tökéletes.
Rájöttem a hiba okára, de még mindig nem egészen tiszta. Az alaplapon engedélyezve volt az összes biztonsági funkció a proci kikapcsolására vonatkozólag. Miután ezeket letiltottam, vissza a Coolink (mit összekínlódtam a le-fel rakásával...) a gép gyönyörűen bootolt. SZÉLES MOSOLY.
Mi lehet a konkrét probléma? Olyan lassan pörög a venti bekapcsoláskor, hogy a lap azt hiszi megállt??? Ezért lövi le a procit?? Andorpapa?
Most csak a riasztás van engedélyezve 70 foknál.
Az eredmények:
- ultra csöndes (még 2800-on is!)
- piszok jól hűt (1 órás Prime95 után 50-51 fok, 2,8Ghz, alapfesz.)
- Nem gyilkos alkalmazáskor, mint pl most, szinte csak a tápot hallani.
Szóval megszenvedtem vele, de megérte. Mostmár tuti jól érzi magát a Cerka...
Még 1 érdekesség:
A Spire hűtő levételekor (kb 3 alkalommal) a proci kijött a lezárt foglalatból a hűtővel együtt, annyira rátapadt a bordára a szilikon... Képzelhetitek az arcom amikor Spire le, proci meg nincs a socket-ban... Hanem rajta masszívan a borda alján! Hát majdnem szívrohamot kaptam.
De hál' túlélte a Cerka 3x is. Valszeg sz@r a lapon a leszorító.
A topic-indító kérdésemre tehát bárkinek nyugodtan a válaszom: Coolink T1B -
janati
őstag
Na kérem!
Nálam a Prime 1 órás futás után nem hibázott. (TADADAM!!)
Már kb 5 teljes filmet átalakítottam SVCD-be, azok is hibátlanok.
A procim alapfeszen megy 2,8-on, szóval tuti jó kis darab, pedig nem válogattam, véletlenül ezt hoztam el egy tálcáról...Mákom volt.
Egyébként nem adtam fel és megrendeltem a T1B-t, ami már otthon csücsül az asztalomon. Pénteken go home és jönnek a tapasztalatok...
A Spire EasyStream-mel a Prime95 alatt max.58 fokig melegedik a proci (alapfesz-2,8Ghz)
Ha nekem is 51 fok lesz az érték, akkor megérte a T1B.
Pénteken kiderül... -
janati
őstag
Egy picit tévedtem, korrigálok.
Az előbbi érték(3Ghz) 1,55V-on született!!
DE! Videókonvertálás közben futtattam az Aida hőfigyelőjet, ami 59-61 fokon ingadozott. Egyébként stabilan ment.
Ez viszont sztem qrva magas hőmérséklet, szóval visszavettem a gyári értékre (1,5V) a procit, és így is kiválóan fut 2,8Ghz-en!!! (Azért ez tényleg jó kis 2-es cerka sztem...)
Most 40-45fok, szóval valszeg így fogom használni.
Ha így is felmegy 60-ig SVCD készítés közben, akkor csak megveszem a T1B-t, ha nem marad a Spire.
Másnak csak akkor ajánlom tehát a Spire EasyStream-et, ha hasonlóan kiváló tuninghajlamú procija van... -
janati
őstag
Hello PeliScan!
Királyság van!!
Most tesztelem a procit kb fél órája:
3,0 Ghz
1,60 V
ééééés: 50fok!!!
Megy minden stabilan, gyorsan a kis Spire tehát marad. Jó, csöndes és tényleg olcsón megúsztam. A procival meg sztem mákom volt, mert válogatás nélkül vettem és nem kell 1,65 a 3ghz-hez.
Most a 3DM03: 1315 volt default-on. -
janati
őstag
Na lehet mégse szívtam meg...
A Spire EasyStream-ről való benyomásaim:
- Csöndes.
- A proci 1,6V-on üzemel stabil 2,66Ghz-en, így max 45fok!!
Még 3Ghz-en nem lőttem 1,65-el, mert amióta itthon vagyok dolgozom, de ami késik nem múlik...
Írok egy 3DMark03 pontot: 1292 (sztem nem rossz)
(Cel.2,66 + BE7-Raid + Radeon8500LE + 256/333DDR + Catalyst 3.2 + DX9) -
janati
őstag
Megszívtam.
Nem hoztak nekem semmilyen hűtőt, mivel nem voltak Pesten... Szóval meg kellett vennem a Spire EasyStream-et. Meglátjuk mire lesz képes.
De nem adom fel, előbb-utóbb lesz egy Tank vagy egy Diamond.
Este leírom mit tud a Spire. A gyári Inteltől ránézésre is jobb... -
janati
őstag
Ja, és van Spire EasyStream is. Elég nagy jószág. Mit tud a fent említett kettőhöz képest??
-
janati
őstag
Na...
Lehet hogy GlacialTech Diamond 4100 lesz, mivel azt tudnak nekem hozni. Holnap kiderül...
Andorpapa!
Melyik a jobb: a T1B vagy GT D4100?? Mert ha lesz mindkettő, egy árban, akkor holnap reggel döntenem kell.
Köszi! -
-
janati
őstag
A TT Spark 7 tűnik a net alapján a legprofibbnak. Kijön 5000 pengőből??
-
janati
őstag
Akkor:
Coolink T1B
v.
GT Diamond 4100
v.
TT Spark 7
Hűtési szint/ zajszint/ ár ---- Melyiket is? -
janati
őstag
Kérem segítsetek dönteni!
A legjobb p4 hűtő kellene max. 5000ft bruttóig.
2 Ghz-es Celeron lesz húzva 3Ghz-en 1,65V-on. (A gyári Intel ehhez gyenge.)
Fontos, hogy csöndes legyen.
Melyik az én hűtőm??
Tapasztalatok, javaslatok...
Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest