- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Örülök, hogy sikerált végülis szerezned egy jó kis hűtőt!! :) mennyire meleg, nyáron majd váltok. Talán előbb, ha lesz egy kis időm.
De nekem sajnos nem lenne jó megoldás a Spire, mert ugye a Tiéd @3Ghz 60fok, nekem @1.9Ghz 60fok, szóval a W4TB jobban hűt, igaz, drágább is volt:
Nortwood maximum power;
~88W (3 GHz 0.13 µm µPGA478 @ 1.525 V)
Willamette maximum power;
~92W (1.9 GHz 0.18 µm PGA423 @ 1.75 V) -
PeliScan
addikt
Mennyit kóstált?
Ha már huzamosabb ideje használod, és kitapasztaltad, ismét írd le a véleményt... :)
(andorpapa: hmm, ha már az irodalom fennkölt erdejébe tévedtünk a P4 hűtőkkel szegélyezett úton, figyelmezz, hadd mondom el néked; az érdemes Weöres azt találta írni a Merülő Saturnus című feledhetetlen versében (vala), hogy a fogyasztói társadalom olyan mint a moslékba dugott fejű gyesznók. Vala. :) ) -
PeliScan
addikt
Hát, azóta kissé meggondotam magam, lehet, hogy nem is olyan rossz hűtő ez a W4TB. Meg próbáltatok eladni hűtőt? Nehéz. :) És azért 5000 pénz meg nem szeretnék kidobni a T1Bért. Nem is biztos, hogy jobb...
Nézegettem teszteket, meg adatokat, és pl a W4TB 3Ghzig jó, a T1B pedig 'csak' 2,4Ghzig. Hm. Meg több levegőt is szállítít. Igaz, kicsit halkabb, de akkor meg visszaveszem a feszt... :) Asszem eldöntöttem; ha nem veszi meg senki a mostani kis Titánom, akkor asszem nem váltok.
Janati, természetesen, ha neked majd meglesz, és issszonyatjó tapasztalataid vannak, meg minden, akkor azért lehet, hogy újra átgondolom.
(andorpapa; esetleg vélemény? vagy nem változott, és csináljak, ahogy jólesik..?:DDD) -
PeliScan
addikt
Mehetünk közösen megvenni, hátha adnak kedvezményt. :)
Megnéztem, utánajártam, stb: a 'P' min. fordulatszámon olyan hangos, és annyi levegőt szállít, mint a 'B' max.-on. Mivel én a csendre hajtok, nekem biztos ez lesz, Breeze.
(ahogy néztem, a ventik is ugyonolyanok, csak a 'P' huzalai többet bínak: 8.5W max. míg a 'B' csk 2.5W max) -
PeliScan
addikt
válasz
andorpapa #10 üzenetére
Köszi a választ! :) De a ''bukást'' úgy értettem, hogy nekem már VAN Titan W4TBm, és hogy érdemes-e lecserélni! Mert sajnos nem hiszem, hogy 2-3e fölött el tudnám adni (ha egyáltalán sikerül) a hűtőt, az új meg 5e.
Szóval, ezt figyelembevéve, tanácsolod-é hogy kb 3000 ft beleölésével lecseréljem a W4TBt egy T1Bre? Ér annyit? -
PeliScan
addikt
Nah, elnézve a hozzászólásom, asszem egy kicsit újrafogalmazom. :)
Tehát, meg tudja nekem valaki mondani, hogy mennyivel nyújt nagyobb hűtési teljesítményt a Coolink T1B mint a Titan W4TB?
Mind csendességre, mind teljesítményre értendően. (persze ezek összefüggnek, gondolom) :)
Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest