Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Igen, terv hétfőn az OBI és ott is van valami fólia ragasztó ami víz alatt is működik, addig úgy is 18 fokos a víz, szétfagynak benne a gyerekek, úgyhogy legalább minimalizáltuk az eresztést, így tud melegedni.
Csak frusztráló, mert vigyáztunk rá, és érthetetlen 1-2mm-es lyukból van rajta jó pár, mi okozhatta?
-
hcol7
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
intexnek van medenceragaszto negyzet alaku "tapasza", ami feloras szaradast ir. multheten szedtem elo a pihafalu medencet, es a b*zi patkany kiragta az aljanal(szerencsere "jo" helyen"), felallitas kozben letisztitottam a luk korul, napon megszaradt 5p alatt, aztan leragasztottam vele, eas 30p utan mar ment bele a viz. azota sem ereszt. de fentebb olvastam, h vannak vizalatt mukodo tapaszok is, ha jolremlik steinbach, v intex. probald meg.
-
BullZeye
veterán
Előszedtem a tavalyi szezont kihagyó Lidl medencét, eddig 6 lyukat vettünk észre
amit adnak hozzá javítót meg rá van írva, hogy eresszem le a medencét és ragasztás után 12 órával töltsem újra..
Úgyhogy amíg nem jutok el Obiba vagy praktikerbe, raktam rá ilyen zselés 2mm vastag ragacsot, addig is melegszik a medence.Végül nem találtam környéken mást, csak 3cm 300KPA lépcsős XPS került alá, az alá meg homok, hogy aránylag szintbe legyen.
Bestway 8m3-es szűrőt átraktam 24 órás működésre, és rátettem egy okoskapcsolót.
Most 8-12-16-20 órakor indul el 30 percre. Szerencsére pont úgy el tudtuk tenni, hogy kábele elért egy FI relés konnektorhoz.Labdát tettem bele, biztam benne, hogy elég lesz 500g (1 csomag) de meg kellett bontanom a másikat is, mert minimumot se érte el, úgyhogy 700g került bele kb.
-
FőDudu
veterán
Mar 32 fokos a vizem a medenceben. Es a jovo hetre 37 fokot josolnak mint homersekleti rekordot. Szoval megy ez meg feljebb is.
-
kory24
őstag
Értem.
Akkor szerintem veszek egy ilyen 32/38 toldót.Ugyanis a szivattyú előszűrő csatlakozó csonkjának 32es vége letört, de a 38as még használható.
Működhet ha erre a csonk rá teszek 1 méter 38as tömlő aztán egy ilyen toldóval újabb 1 méter tömlő 32est ami megy medence szívó ágra.
Szíváson ez a 1 méter életerő tömlő átmérő befolyásol? Ha igen sokat?
-
nessh
tag
Sós vizesektől kérdezném, ki milyen létrát használ? Illetve attól mennyire kell félni hogy a létra lába elcseszi a medence alját?
-
FőDudu
veterán
Semmikeppen. Az az adapter bilincses megoldasu.
Ha szerzel egy menetes kozdarabot ami 1,5" (azaz 38mm), akkor talan annak a csonknak helyere becsavarva a kozdarabot ra tudod csavarozni ezt a csovet.
Vidd magaddal a pumpabol kiallo reszt, aztan keress bele megoldast - de ne OBI-ba menj, hanem csoszerelokhoz amelyik vizzel foglelkozik es tele van KPE idommal. Ott lesz megoldas.
Szerintem sok huho semmiert. Venni kell jo minosegu szilikon csovet, rozsdamentes csobilinccsel - aztan azt idomitani a medence oldalabol kilogo megoldashoz. Orok elet.
Az ilyen menetes faszkodas kb mindig csopog (vagy epp falsot sziv es levegos minden) - a rendesen meghuzott bilincs meg kb. sosem. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom. (elhagyod a tomitest, megserul a tomites, folyik a menetnel, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amit adnak hozzá javítót meg rá van írva, hogy eresszem le a medencét és ragasztás után 12 órával töltsem újra..
Vesa