- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor rendelek kaját, felmosok aztán intézkedek. Reményekedek.
Addig más:
Mass Effect 3 Alliance Edition Unboxing Video
(#2491) tiv83us
Nem nagyon vágom mi a gondja. Mi az a BDTS?
szerk:
Bring Down the Sky. Ok az első rész dlc-je. Hát passz, első résszel nagyon nagyon régen játszottam.
-
L4mie
veterán
naja emlékszem,
de ott CDgalaxisban rendeltem,
meg Bf3-at engedélyezték a hivatalos indítás előtt ugye, az iponosok meg nagyon szidták a valakinek a valakiét, csorgathatták szegények a nyálukat míg mi vígan lőttük az ellent, remélem ezt nem fogják hivatalos előtt elengedni,
Plussz holnap már fixen fent lesz törten azt figyeld meg itt fognak fórumon sírni, hogy jajj elakadtam itt meg itt...BAN IT! -
tiv83us
veterán
A multkor meg te buszkelkedtel, hogy te mar reg jatszani fogsz vele, mikor en meg a sorban allok erte. Amugy a flipper is izgi, de tudok adomanyozni nehany igen komoly kvarc jatekot is (nemelyik valoszniluleg idosebb, mint te)
Amugy nem ertek hozza, de nem epp most beszeltetek rola, hogy amerikai proxy-val valahogy meg lehet bolonditani az Origin-t, hogy engedje EU-ban is futtatni mar 6.-an? -
Malachi
veterán
miért írna mást?
trükkösen azonosít akkor, vagy nem tudom, hogy megy - vettem már külföldről játékot, ukrán IP-vel fel is ment, de az Steam alatt volt. ha tényleg péntek éjjel kezdhetjük csak, az gigantikus szívás mert éppen aznap le kell mennem vidékre egy napra.
tiv83us-t meg kitiltjuk jövő hétre.
-
-
Chabe89
addikt
Ha tisztában lennél a történettel és játszottál volna a többi részel tudnád hogy milyen nagy szám az a csapattárs. Direkt kiemeltem mi a fontos az angol részből, miszerint többet fogunk megtudni a protheanokról. Nem kötelező megvenni, de aki igazi fan és érdekli a történet annak kötelező darab szerintem.
KubanitoS : "Megpróbáltam csukva tartani a szemem a sok spoiler szavacska miatt, de ez a From Ashes akkor a már most bejelentett Day-One DLC, ami mi att már most megy keményen (jogosan) a sírás?"
Igen ez az a DLC amire gondolsz.
-
sherlock1
tag
De fontos dlc, a protheanok a legfontosabb, legtitokzatosabb faj már az első rész óta és mivel lesz egy élő tag, ezért valószínüleg sok fontos dolgot megtudhatunk majd. Ezért ment a sírás amúgy, ez nem egyenértékű mondjuk egy Zaeed dlc-vel. Igazából csúnya dolog, hogy nem az alapjátékban van benne.
-
Chabe89
addikt
"a dlc-t miért akarod ennyire megvenni? tudtommal túl nagy jelentősége nem lesz"
Azért azt nem mondanám.
From Ashes Spoiler!!
An ancient race long thought to be extinct holds the key that could turn the tide in the war to take Earth back from the vicious alien race known as the Reapers. As Commander Shepard, a war-torn veteran that you can shape in your own image, you must travel to a remote colony and obtain this ancient weapon before the pro-human extremist group, Cerberus, captures it for their own plans of domination.
- Obtain a powerful new permanent squad member - the last surviving Prothean
- Launch a mission to the remote colony of Eden Prime and stop Cerberus at all costs
- Uncover more history and lore of this ancient alien race known as the Protheans
- Unleash a precision beam of continuous and deadly energy with the powerful new Particle Rifle
- Outfit your entire squad with a new appearance for every memberAkit érdekel a story annak szerintem érdekes dolgokat fog tartalmazni. Biztos megtudhatunk ezt azt a Protheanokról a DLC-s karakter jóvoltából.
-
tiv83us
veterán
Bocsanat, akkor korsó!
Egyebkent a spoiler lesz a legenyhebb amit emberek lefognak muvelni, lesznek itt spoiler kepek, videok, torrent file linkek, "honnan lehet cracket leszedni?" szovegek....minden ami szem-szajnak ingere. Mint ahogy a joslataim mindig bejonnek, adok neki ket napot es ide is eler a fel SG forum. Csoditem is ide a fel moderator bandat -
GeneraL_XTX
veterán
Hát én nem tudom, most szemezgetek a CE-vel mert hát csak a kedvenc sorozatom meg a kettő is abban van meg(igaz Xboxra) Az viszont máshol meglenne tán olcsóbban is úgy 3ezressel....Ha sima verzió, akkor mondjuk tuti a CD Galaxys csak vissza kéne mihamarabb jelezni a DLC-k miatt.....Viszont az is probléma hogy mindek CE ha mint a BF3-nál az Originen kívül a lemezhez se fogok érni
Nem tudok dönteni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, na akkor váltanom kell soldieremet úgy érzem.
Más:
-
tiv83us
veterán
Szerintem lassan ki is vehetnek a tobbi kasztot a multibol, mert ugyis mindenki a vanguard-ra veri (a nyalat). Tegnap lattam, Facebook-on mar kulon - tobb ezer tagot szamlalo - rajongoi csoportja alakult. Sajnos igazi verpistike kaszt lett, abszolut nem balanszoltak ki. Igy szokott az megtortenni, hogy egy enginernek vagy egy inflitratornek harmad annyi killje szokott lenni a vegere. Viszont a valtozatossag miatt 5x annyi badge-e, mert nem csak a "charge-nova"-bol all egy menetuk.
-
Chabe89
addikt
Azért láttad csak náluk mert azzal a legkönnyebb. Cloack-al odamész a fedezék másik oldalára és átrántod. Más kasztal nehezebb, mert ha látják hogy közelítesz akkor inkább keresnek másik fedezéket vagy neked ugranak. Van mikor még Cloackkal is kiszurnak, hogy elsuhanok mellette.
-
FehérHolló
veterán
A grab az, amikor a fedezék mögé berántod az előtte lévő ellent, azt megpusztul. Nem csak infiltrator tud ilyet, egy ököl ikon jelzi, amikor használhatod.
tiv83us: A Capital Ship-eknek nem olyan/hasonló alakjuk van, mint a fajnak, amiből készültek? Ebben az esetben elég változatos lehet a ME3 reaper történelme.
Tehát igazat adok neked. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Jah, a Vanguard kemeny, csak en elb@sztam az enyemet, mert a Nova helyett a Shockwave-et fejlesztettem ki es az meg gyengyusz, mint a harmat. Charge es Nova comboval lehet kemenyen apritani, most varom, hogy megnyiljon mar vegre egy Male Vanguard vagy esetleg egy Drell...Dehat csak nem jon.
Kemenyebb fokozaton meg nem probaltam, nem tudom silveren, vagy goldon mennyire lehet vele kemenykedni
orichalcos: Az alairasodban el van irva Shepard neve
-
tiv83us
veterán
Te mondtad, hogy azert tolja itt mindenki PC-n, mert sokkal konnyebb az iranyitas, hat akkor varom a videot, ahogy izekre szeded a goldot
Amugy nincs autoaim boxon sem, nem tudom mirol beszeltel a multkor -
Tibicsucsu
aktív tag
Megvolt az első két silverem egy egész fasza kis csapattal. Mindkettő sikerrel, sőt a jobbak közé tartoztam az engineerrel. Utána goldot nyomta be a leader srác, de szerintem velem együtt a többiek sem tudták így az első körben a nagy meglepetésre majdnem elpusztultunk. Végül a hetedik körben tette a két phantom a dolgát. A goldban két krogan is volt így szerintem nem volt túl ideális. Volt egy kis szétszéledés is. Nagy hátrány volt még, hogy csak egy srác tolta mikrofonnal és az kevés volt, amit ő látott és kommentált. Néha üvöltöttem volna hogy PHANTOOOOOOM (illetve 2 phantom). Engineer nem arra van, hogy goldon 1-1-ezzen egy phantommal. Azért büszke vagyok magamra, mert ott nekem sikerült a legtöbb pontot begyűjteni.
Tanulság, hogy goldot csak mikrofonnal szabad tolni. Mondjuk nekem elég lett volna a silver -
FehérHolló
veterán
előtte néhány hónappal pék volt, az jobb?
Mondjuk zéróval silver duóban tovább jutottunk, mint ma négyesben, de nem baj, a szórakozás megvolt és megérte.
Most mindenesetre goldra fáj a fogam a fő karakteremmel (adept). Ha legalább 2 embernek van ingere rá innét, akkor szívesen belevágnék.tiv83us: Ha a coop-ot nem fogják a teljes játékban multiplatformosítani, akkor csesszék meg.
mrhitoshi aka Nyúl: A fenti gold felhívás rád is vonatkozik.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Krogan nem letszukseg, nalunk goldon egy vanguard no volt, egy asari adept, en a salarian infimmel meg egy sima human soldier, aki szora a granatokat a 3-4 egymas utan menetelo Atlasra.
A Krogan mar ilyen szinten nem tul nyero, mert eleg lomha es ha nem talalod el elsore a taslival az ellenfelet /marpedig en sokszor melle utok.../ akkor nagy bajban vagy. Sot goldon eselyed sincs kozel kerulni senkihez szinte, ahol a palya hemzseg Phantomoktol, Nemesisektol, lotornyoktol es a jo oreg Atlasoktol. -
Tibicsucsu
aktív tag
Úgy látom mindenkiben mély nyomokat hagy egy phantom gyors likvidálása. Én egy krogannel szétütöttem, de a távolságtartó engineerem után furcsa volt a közelharc ráadásul, akkor kezdődött ez a nem működik a melee. Először azt hittem én vagyok a béna, de kiderült, hogy bug. Utána egy másik alkalommal kiderült, hogy béna is vagyok
Én egyébként M-5 Phalanx-szal nyomulok. Elég nagy a sebzése és pontos is. Guardianoknak fél méterről benézek néha a kukucskájukon és agyonlövöm őket.
-
tiv83us
veterán
En, semmi warez temat nem engedunk, nem is tamogatunk szorri
Widow az mar van mindkettonknek Kidussal /bar en nem hasznalom, mert mocskosul nehez es nagyon lassan toltodnek vissza vele a power-ek/. Egyebkent van Black Widow is, na azt viszont megneznem.
Helyette Mantis-t hasznalok, mar olyan szinte fel van tunkolva, hogy majdnem ugyanannyit sebez, mint a Widow es 2/3 annyi sincs a sulya. -
Malachi
veterán
friss az infóm, mert 2 hete vettem meg a számomra normális tartalommal bíró DLC-ket a 2-höz, ezek a - kasumi, overlord, shadow broker, arrival - ez 2480 bioware pont volt, és ha jól számolom aktuális árfolyamon ez közel 7k. úgy, hogy a Cerberus Network már járt a játékhoz. az külön még 1200 bioware pont lett volna.
1600 bioware pont 20USD.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért van egy két érdekes ember.
Egy másik fórumon van egy ilyen hsz azután hogy belinkeltem a trailert:
"Szétvágott, ráadásul ha tovább erőltetik a zombis témát (nem jut eszembe e nevük), marha ideges leszek.
Lehet a népnek tetszik, de komolyan. Értem én, hogy Walking Dead közben adják le, de ez marhára nem a játéknak a lényege.
Tökéletesen el tudják adni értelmetlenül zombikat öldöső játéknak. Gratulálok megint.
Launch trailert aminek van hangulata, van zenéje és NINCSENEK ZOMBIK hanem gethek, vagy valami normális ellenfél. Kevesebb lövöldözés, több hangulat."
Zombik, walking dead kapcsolat??? MIvan??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest