Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Jaaj, lehet eltoltam valamit. spoiler Én hülye nem kérdeztem meg Tali-t, hogy csatlakozik-e hozzánk, rögtön az első küldetés végén. Ezek után lesz még egyáltalán rá lehetőség?
vége -
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Csak túlélte a teljes csapat. Ráakadtam kettő mellékküldetésre, ahol megtaláltam a hiányzó 50%-os csapat páncélfejlesztést. Ezért kellett meghalnia a technikusomnak minden egyes alkalommal a szellőző csatorna akció végén.
Tanulság: Hajó és csapat páncélfejlesztés nélkül nincs teljes túlélés.
A harcirányítási rendszer áramvonalasabb lett, mint az első részben, viszont az igazi szerepjáték elemek hiánya csalódás. Miért kellett kivenni a csapatagok páncéljának és teljes felszerelésének kiválasztása lehetőségét? -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
lejárt a modidő, hibajavítás:
ott van a szeren, olyan megaszarÉs egy kérdés, hány űrjánykát lehet ágybavinni? Befolyásolják egymást? Mert van egy lista, amit végigpipálnék, de ebben súghatna valaki, akár szpojlerrel is, nem akarom a végén fogni a fejem, egy rossz kattintás miatt.

-
hoffman_
nagyúr
Az összes nyűgöm ellenére, ma másfél órát engedélyeztem, ami elsőre ment is, de leültem 8kor is és 11 után hagytam abba. Annyira gyűlölöm az rpg-ket
Ez meg még pörgős is...spoiler Mikor megtudtam, hogy Garrus az Akrangyal, hát azt hittem kiugrom az ablakon a boldogásgtól
És mekkora forma volt, jááj. Ez a Jack meg pont ennyire ellenszenves. Fujj... kíváncsi vagyok milyen balhé sül ki belőle. Már a hajón van, szóval mindegy 
Ja igen, Jacob az király arc, igazi rendes feka, jófej, a hangját is eltalálták, ő már span. Na igen, és Kelly-t is sunáznám, már dolgozom rajta
végeJacob lehet azért jó alternatíva, mert én is feka vagyok. Babaarcú, sebhelyes feka, ott van a szerem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a nyafihoz visszatérve, szebb grafika, és szvsz. krv* jó sztori, és piszkosul élvezem, de egye jobban érzem, hogy hiányzik az egy, azt jobban megszerettem. Az a Mékós szopás minden egyes bolygón, már a könyökömön jött ki, de mégis csináltam, de ez a szkennelősdi olyan megszar, hogy hagyom is a fenébe. Meg fejlődési rendszer böki a csőröm. Ez a kettő nagyon, ja és az utazósdi része is rosszabb lett. Azért szeretem
A harc része nem lett butább, bár az előző kedvemre valóbb volt. És még ennyi nyavalya ellenére is odaszögez. Tud valamit ez a BW... -
hoffman_
nagyúr
No, hát csatlakozom a klubhoz. A héten a gépre került a cucc, és ez lökést is adott, hogy végre végigjátszam az elsőt
(olyan imádatos game, hogy röpke 4-5 nap alatt megvolt, szóbelire tanulás közben
)A kettő elején az intro annyira megfogott, hogy emiatt toltam ki az egyet, mert ugye kellett a karakter. Most viszont picit csalódott vagyok
Most kedztem, ott tartok, hogy spoiler megkapták az új Normandiát, és bejött a képbe Joker vége, és a sztori eddig nagyon bejön, most is. Az irányítás, kezelőfelület váltás, és butított rendszer miatt viszont nagyon fáj a szívem, annyira szerettem az egyet. No meg az új brancs is elég idegen, hiányoznak a régiek 
De grafban látványos a különbség, bár az egyel is bőven ki voltam békülve, jobb lett volna, ha graf gyúrás helyett az említett dolgokba nem piszkálnak bele

-
SzalaiG
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Fehérváron nem.

-
olanor
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
És tényleg. Bár ha nem tudom hol kell keresni tuti nem veszem észre. Ilyen pici ikonokat feltenni a bal sarokba....
De a lényeg hogy megoldódott , köszi a segítséget
-
Lui04
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
Sziasztok!
TESCO alkalmazottak ne olvassák tovább...
A kazincbarcikai TESCO polcán 3990.- forintért láttam kb. 6-7 példány Mass Effect 2-őt (PC verzió), és mivel a legtöbb helyen még akciósan is 9990.- a játék, így ez meglehetősen gazdaságos, használjátok ki míg észbe nem kapnak (bár nem tudom hogy országosan cseszték-e el az árazást, vagy csak barcikán...)
De ha valami kampósorrú sutyerák paraszt összevásárolja őket és elkezdi hirdetni itt hétezer forintért, akkor esküszöm hogy tojásba forgatom és kirántom... szóval csak egyet vegyetek, hadd jusson másnak is a levesből...
Üdv!
-
Lui04
aktív tag
Hali!
Próbáld meg ezt. Szerintem HUN-t, vagy HU-t kéne oda írni. -
olanor
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy Mass Effect 2 CE-m. Beteszem és cseh a telepítő. Mondom sebaj majd utána megváltoztatom a nyelvet. Oké de hol ? Nem látok ilyen beállítást.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megpróbálom, ezt a variációt. A teljes túlélésig nem nyugodhatok.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Erről egyelőre nem hinném, hogy túl sokat lehet tudni, szóval innentől csak pusztán spekuláció az egész...
Nem hinném, hogy a nehézséget lényegesen befolyásolná az, hogy milyen döntéseket hoztál az előző két részben. Persze a történet itt-ott biztosan másképp fog alakulni, de hasonló (vagy akár ugyanolyan) végkifejletet biztos el lehet érni majd minden esetben.
-
G4ga
őstag
Nem tudtok valamit az uj DLC-röl...
June 05-re irták az oldalon viszont még cooming soon, és hirt se láttam, hogy csuszna...
eltelt 2 nap... -
Derrewyn
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az utóiratos kérdésedre igen a válasz.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
SPOILER!
Ezt az Okeer nevű fazont meg lehet valahogy menteni vagy mindenképp meghal?
Üdv.
-
Darth_Revan
veterán
Nah nem rég értem végig a játékon, kíváncsi voltam több variációra is ezért visszatöltve a mentést 2x is végigvittem

-Mindkét alkalommal Legion ment a csőbe
-Első alkalommal 1. csapatot Miranda, 2. csapatot Garrus vezette, Zaeed-et küldtem vissza, Samara volt aki a pajzsot csinálta, végső csatába pedig Talit és Garrust vittem -> Miranda nem élte túl a tűzharcot
-Második alkalommal minden csapatot Miranda vezetett, Jacob ment vissza, Jack csinálta a pajzsot és végső harcra Talit+Kasumit vittem -> mindenki túlélte

Mind két alkalommal jó voltam és nem hallgattam az Illusive Man-re, 3.jára gonosz leszek és hallgatok rá

Le vagyok nyűgözve mennyi döntést megjegyzett az előző rész mentéseiből. Kicsit hezitáltam az elején, mert "csak" singlerplayer meg, hogy sokszor a 2. része valaminek gyengébb mint az 1. rész...viszont most hogy végigértem mondhatom, hogy simán megéri azt a 7 990 Ft-ot. Voltak benne apróságok amik nem tetszettek, pl Meko-val nem lehet rohangálni a bolygó felszínén, a bányászat is picit unalmas lett a vége felé meg az se tetszett, hogy a Citadellt ennyire leegyszerűsítették...de ezeket beleszámolva is bőven túlszárnyalta az 1. részt nálam! Volt benne sok akció, remek átvezetők, kitűnő story és jó poénok, Joker megmosolyogtatott néha meg az is vicces volt amikor Garrus megjegyezte a Citadellen, hogy hiányoznak neki a liftek, mert jókat beszélgettünk benne
Ráadásul szinkronszínészekből is sikerült jó pár nagy nevet leszerződtetni.Remélem kitalálnak jó pár DLC-t, mert 2012 messze van a következő részig

Remélem a következő részben
-(ha tényleg igaz a) multiplayer miatt nem lesz rövidebb a singler player rész
-az ME2-vel ellentétben akivel összejöttem ME2-ben azzal a 3-ban tudom folytatni jó kis story mellett (jelen esetben Tali-val)
-nem kell a 0ról összeszedni a csapatot...1x még oké, de kicsit gáz lenne ha megint eljátszanák, hogy szétmegy a csapat
-remélem végre 2 év alatt kitalálják hogy nézzen ki Tali és nem csak a sisakja hátulját mutatják
Nehéz lesz a 3. részt kivárni, de megint azt fogom csinálni mint a 2. rész előtt, nem nézek meg 1 trailert sem, most megnézve őket rengeteg poént lelőnek

u.i.: a Rachni királynő azt üzente, hogy mellettem lesznek majd a nagy harcban hálából, hogy megmentettem őket ME1-ben...már a ME3-ra gondoltak itt?
-
Kidus
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ha Tali loyal, akkor tedd be a szellozobe, csapatot meg vezesse loyal Miranda/Garrus.
Masodik korben sajat csapatba beteheted, vagy sehovase, vezetonek Mirandat javasolnam, o meg ugy is tulelheti, ha nem loyal.
Utana meg nyugodtan vidd magaddal a vegere Talit.
Ha imigyen vagyon, tul kell elnie elvileg.Esetleg tech-nek Legion-t tedd be a szellozobe helyette, ot meg magad melle.
Vezetokon ne valtoztass
Ha igy se, akkor passzolom a kerdest, nekem nem volt ra pelda, hogy elhalalozott volna.
-
CriticalHit
addikt
Érdekes, hogy a végső csata legelső feladat végén a cutscene-ben fejbelövik bármelyik technikust is viszem.
Miért hal meg Tali? Mindenki hűséges, a hajó is teljesen korszerűsített, Tali pontjai-t is kiosztottam. Tali-t nem küldöm egyik feladatra sem, mégis halottként jelenik meg a legvégén. Nem is tudom hol halálozik el. Tipp?
-
cyberkind
félisten
Köszönöm a segítséget mindenkitől !!!!!!!!!!! Majd valahogy megoldom !
-
cyberkind
félisten
Az eddig kiadott DLC-k közül, csak a Firewalker DLC nem működik !!!!!!!!!!!

-
cyberkind
félisten
Megpróbáltam úgy hogy csak a Firewalker DLC-t rakom fel, hátha úgy lesz benne tank, de így se !!!!!!!!
Valami tipp ? -
cyberkind
félisten
Levettem a játékot, újra felraktam a DLC-kel együtt, és ugyanaz a probléma nincs hammerhead tank !!!!!!!!!!!!!!! Ez mitől van ?
-
Rebell
senior tag
Amúgy a karakterek akik túlélik a Mass2-t azok ott lesznek velem a Mass3-ban is???
Vagy csak Örüljünk hogy kapunk a DLC-ben plusz karikat?? -
vitaro
senior tag
Nem tudom volt-e már ez, de nagyon kész.

-
cyberkind
félisten
Hali !
Felraktam a Firewalker DLC-t (ha jól tudom ebben van a Hammerhead tank) és nem kaptam meg még a tankot !!!!!!!
Ez miért van ? -
Visormail
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Coming Soon

-
WonderCSabo
félisten
Mikor jön az Overlord DLC?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy ezek spoiler-ek:
Végre kezd egy kicsit élvezetes lenni nekem is a játék így az első rész után közvetlenül. Kezdek megbarátkozni a helyzettel, amiben Shepard van, meg minden. Csak azt szeretném kérdezni, hogy Mirandát hogy lehet lojálissá tenni? Mert küldije az nincs.
Most ott vagyok, hogy Zaeed és Kasumi hűséges, meg megcsináltam még pár mellékküldit. Ja, és újra fantom lettem, bár ennek eddig sok értelmét nem látom.
Az a hülye turián tanácsnok meg, amilyen meghatódott volt, mikor megmentettem a sz*ros s*ggét, olyan paraszt lett megint. Hálátlan dög...
Üdv.
-
Visormail
addikt
válasz
Killer01
üzenetére
Minden fejlesztés megvan, mivel minden küldetést megcsináltam beleértve az összes eddig kijött dlc-t és csak utána mentem át a relén. Miranda és Jack vitájánál pedig nem volt semmilyen középút választási lehetőség mert akkor azt választottam volna egyértelmű, az a 2 volt hogy kuss Jack vagy kuss Miranda.
Spoiler féle
A csapattagokat úgy választottam hogy a szellőzőbe Legion menjen, a másik csapatot pedig Garrus vezesse, eddig minden rendben volt. Utána a 2. szétválásnál Talira bíztam a másik csapatot és ebbe belehalt. Legion meg mellettem volt de egy videóbevágásban elragadták a kutászrajok, mondjuk ez biztos azért volt mert Mirandára bíztam a biotikus védelmet aki nem volt lojális szóval ja ez az én hibám (bár ha nem lenne teljesen irreális az egész akkor a "jajj jajj már nem sokáig bírom visszatartani őket" résznél simán átvette volna tőle Samara aki szintén ott állt melletünk egész végig mint csapattag lol).
De hogy Talinál mi volt a baj azt nem értem, azt hittem ő alkalmas vezetésre is és lojális is volt. -
Derrewyn
senior tag
Én nem is értem miért nézik mindig annyian a focimeccseket a tévében. Minden egyes alkalommal ugyanaz van: 22 játékos kerget egy labdát, hogy az ellenfél kapujába szenvedjék.
-
G4ga
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
butaságot irsz.
HA egy másik karakterrel kezded ujra egy teljesen máés tulajdonsággal miért lenne ugyan az.Ha van mentésed az elsö részböl akkor is tudsz más kasztott választani, igy nem veszik el az 1ben elért szinted.
Ha Talival összejöttél ne is várd hogy Miranda szoba áljon veled. Ö kijelentette vagy ö és senki más, vagy semmi.
-
Visormail
addikt
Na én most fejeztem be, hát a veszteségek nem éppen jól alakultak. Miranda utál és nem lojális, Zaed szintén nem lojális egyiknek se lett semmi baja lol. Talival már összejöttem erre kipusztult, a végén megsimogattam a sírját egy videóban na bazz, meg Legion is kimúlt az is lojális volt. A komplett legénységet is elvesztettem csak a dokinő maradt életben úgyhogy az se volt valami nagy siker
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.Újrakezdeni nekem semmi kedvem én nem is értem hogy annak mi értelme, minden fegyverrel mégegyszer ugyanazok a küldetések és mindig tudom mi fog történni az nekem dög unalmas lenne.
Mery95: Nézd a küldetéslistát, vagy a térkép is mutatja a feladatokat, nem neked kell kitalálni hogy hova kell menni.
-
Mery95
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Elakadtam, azután hogy kiengedtem "Baka"-t.
Utána hol kell keresni a következő tagot a csapatomban?
Tudom hogy elég változatos game, de nekem már megvannak:Miranda,Jacob,Garrus és Mordin.
Hogy ha esetleg valaki is hasonló játékmenettel van az letudná írni pls?
Előre is köszi! -
Killer01
őstag
Ezt láttátok már? [link] Beszarás

-
Vistaboy
veterán
Kijött egy új Patch a Mass Effect 2 XBOX360-as verziójához.
Mass Effect 2 Xbox 360 patch changelog:
* Scanning for minerals has been optimized
* Fixed an issue with marking all entries as viewed in the Journal
* Fixed an issue relating to text and the menu screen
* Fixed an issue relating to players starting a new game and loading a save
* Fixed multiple issues when loading a save containing DLC when DLC isn't present
* Fixed an issue with ammo flashing when it can't be picked up
* Fixed an issue with crosshairs
* Fixed an issue with Grunt's Fortification power
* Fixed an issue with enemies and cover
* Fixed an issue where players could receive additional talent points
* Fixed an issue where squad members would overwrite ammo powers the player had assigned them -
Vistaboy
veterán
Én is újrakezdtem most a játékot, mert az utóbbi pár DLC-t még nem próbáltam ki, gondoltam, majd elölről elkezdem, úgy hátha szórakoztatóbb.

A Firewalker tényleg nem nagy szám, de változatosságnak elmegy. A Kasumi DLC-re sajnos nincs pénzem, így az kimarad, de annyira nem hiányzik. Viszont most először kezdtem el komolyabban fűzni a csapatom hölgytagjait - eddig ugye a Liará-val való viszony miatt nem mertem másik nővel kikezdeni, hátha kirúg a harmadik részben
-, és nagyon tetszett az a beszólás, amit Shepard eleresztett Mirandának. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Ki beszél itt szerelemről? Csak le akarlak fektetni."
Hát ez LOL.Mindenesetre jó játék, na. Már párszor végigvittem, mégis tegnap egész nap azzal játszottam, annyira beleéltem magam.

-
G4ga
őstag
Megált a topik...
Ennyire belevagyunk mélyülve a játékba... vagy tán az éretségi stoppolta a hszeket?

Pedig uj DLC is bejelentettek!
-
tiv83us
veterán
"Overlord features Commander Shepard and crew fighting off a super-intelligent VI Overlord accross 5 new level ares"
-
G4ga
őstag
megtaláltam... sry.
A haladó képesség fejlesztés a neve. Rányomtam, de nincs közötte az AI HAckelés.
Ahogy néztem csak a loyalis küldikért kapott képességeket választhatom.
Érdekes, választottam egyet és nem keptam meg. Ez normális?
Ti találkoztatok már ilyennel?
Pajzstörö löszert választottam, a nulladik elemet levonta, de a képességet nem kaptam meg. -
G4ga
őstag
Sziasztok!
Kérdés:
Minek kell ahhoz teljesülnie hogy felodlam a loyalis tagok képességeinek választását?
Jelenleg csak az ujra osztót tudom kifejleszteni!
Szükségem lenne az AI Hackelésre, de nekem nincs, és nincs még olyan fejlesztés amivel választani tudok!Választ elöre is köszonöm!
-
Sanastus
csendes tag
Köszönöm a segítséget, most már megy a játék

-
G4ga
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a játék eleje közepe mit jelent?
jelenleg a loyalis küldik és az IFF küldi van meg...
Mivel választanom kell a két nö között gondolom Jack "megcsinálásárol" lecsusztam?
Következö végigjátszásnál viszont kihasználnám a lehetöséget...Olvastam továbbá Wikin, hogy van lehetöség Kelly lánnyal is romancolni...
Öt hogylehet elcsábitani?Az ö esete is vagy-vagy? mintha azt olvastam volna hogy ö amolyan féltékenységi jelenet rendezö...
( gondolom a vele való románc alap feltétele hogy ne vigyék el a begyüjtök )
köszi a gyors választ!
Ebben a játékban akkor Tali melett döntünk, a kövibe pedig mirandát választom, Jack gyors kamatyolásával, ha elmondod mikor és hogy kell...Plusz kérdés akkor Kelly esete!

(Bundás): a való életben inkább maradok a barátnömnél, de azért kösz a tippet!

-
G4ga
őstag
Most én kérnék segitséget...
Megszereztem mindenki Loyalitását... döntenem kellene kivel keveredek komolyabb kapcsolatba...
Hasonloan van itt is mint az elsö részben, csak egy valaki mellett dönthetek vagy van lehetöség több mindenkivel kavarni mint a DAO-ba...Igazából Miranda és Tali között kell döntenem, de én mindketöjüket akarom...
Mit tegyek?
Játszam végig kétszer válaszam A esetben Talit, B esetben Mirandát vagy itt van lehetöség Hárem kialakitására. -
G4ga
őstag
válasz
Sanastus
üzenetére
én csak az általámos dolgokat tudom ajánlani:
- legfrissebb video kártya driver
- játékot peccseld fel!mondjuk érdekes mert a menüt akkor látod!
igy hirtelen beirtam googleba a következöt:
Mass effect 2 black screen fix - külföldi forumokon a eme két dll hibája miatt fordulhat elö:- OpenAL32.dll
- wrap_oal.dll
Tölsd le öket ( googlebe beirod és letöltöd ) WIN32 mappába másold be öket.
Elvileg ez segithet! -
Sanastus
csendes tag
Üdv, nekem lenne egy olyan problémám, hogy elindítom a Mass Effect 2-tőt, új játékot szeretnék indítani beállítom, hogy milyen legyen a nehézség, legyen-e felirat stb. és utána csak egy fekete kép vár, amikor kattintok egyet az egeremmel azt hallom, hogy lő csak nem láttok semmit. Esetleg nem tudja valaki mi lehet a probléma ? (egyszer már végigvittem és gondoltam megint végigviszem csak most emiatt a probléma miatt nem tudom megint kijátszani).
-
echterion
nagyúr
válasz
Szasinka
üzenetére
Hm, ezek jó hírek, köszi. Akkor elkezdem a hódító hadműveletet a kicsikével.

Bár sajnálom, hogy Liara nem játszható, tetszett őkéksége, igencsak brutálisokat tudott a biotikájával művelni az első részben.
Bár sokan azt mondták, hogy az első részben taktikázni kellett a többiekkel, nekem semmit nem kellett nekik mondani, mentünk át hármasban mindenen, mint kés a vajon. Feltűnően könnyű volt. Remélem, ez a rész nehezebb lesz. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Most kezdtem neki a 2. résznek. Így, nemrég befejezve az elsőt, eléggé furcsa. Van két kérdésem hozzátok:
1. Liara benne lesz a játékban?
2. Miranda igencsak fagyos kisasszonynak tűnik így elsőre. Később meg lehet puhítani egy kósza numera erejéig?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv.
-
L3zl13
nagyúr
Hmm... Inferno armort adták eddig ajándékba a Gamestop-os előrendelésekhez.
Úgyhogy még annyira sem erőltették meg magukat, hogy teljesen új cuccokat rakjanak a csomagba.
Kíváncsi vagyok a többi exkluzív dolgot is szépen kiadogatják-e fizetős DLC-ben.
-
G4ga
őstag
Kint van a hir Biowaren a DLCröl:
Equalizer Pack DLC
2010.05.03 | Posted by Evil Chris PriestlyNew Mass Effect 2 DLC goes on sale Tuesday May 4, the Equalizer Pack. The Equalizer Pack contains the Archon Visor, the Capacitor Helmet and the Inferno Armor. You can read more about the Equalizer Pack here: Equalizer Pack and see new screenshots of the items in action in the gallery Screenshots.
Nem kapjuk meg Liarat, szvsz hasonlo börlehuzás mint a DAO-nál az ajándék és tréfa pakk!
Ha ez A NAGY bejelentés elég karcsu!
-
G4ga
őstag
SPOILER
Tehát, csak akkor jönnek a begyüjtök a hajora ha megcsinálom az IFF küldit?
Vagy müködik ugy is a dolog,ha megkapom és nem csinálom meg, hanem minden egyébb más küldit csinálok, majd ha megvan minden megcsinálom, és megmentek mindenkit
Mert akkor inkább ujra kezdem és nem csinálom meg addig ming nem végzek mindennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- VoIP telefonálás
- World of Tanks - MMO
- RAID
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Legszebb autók képekben!
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vége

Ez meg még pörgős is...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(olyan imádatos game, hogy röpke 4-5 nap alatt megvolt, szóbelire tanulás közben
Most kedztem, ott tartok, hogy spoiler megkapták az új Normandiát, és bejött a képbe Joker vége, és a sztori eddig nagyon bejön, most is. Az irányítás, kezelőfelület váltás, és butított rendszer miatt viszont nagyon fáj a szívem, annyira szerettem az egyet. No meg az új brancs is elég idegen, hiányoznak a régiek