Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Visormail

addikt

válasz Killer01 #2436 üzenetére

Minden fejlesztés megvan, mivel minden küldetést megcsináltam beleértve az összes eddig kijött dlc-t és csak utána mentem át a relén. Miranda és Jack vitájánál pedig nem volt semmilyen középút választási lehetőség mert akkor azt választottam volna egyértelmű, az a 2 volt hogy kuss Jack vagy kuss Miranda.

Spoiler féle
    A csapattagokat úgy választottam hogy a szellőzőbe Legion menjen, a másik csapatot pedig Garrus vezesse, eddig minden rendben volt. Utána a 2. szétválásnál Talira bíztam a másik csapatot és ebbe belehalt. Legion meg mellettem volt de egy videóbevágásban elragadták a kutászrajok, mondjuk ez biztos azért volt mert Mirandára bíztam a biotikus védelmet aki nem volt lojális szóval ja ez az én hibám (bár ha nem lenne teljesen irreális az egész akkor a "jajj jajj már nem sokáig bírom visszatartani őket" résznél simán átvette volna tőle Samara aki szintén ott állt melletünk egész végig mint csapattag lol).
    De hogy Talinál mi volt a baj azt nem értem, azt hittem ő alkalmas vezetésre is és lojális is volt.

Új hozzászólás Aktív témák