Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Valóban nem túl felhasználóbarát húzás, de az EA mossa kezeit, a steam-es vásárlásnál sehol nem írta senki, hogy a DLC-ket külön tudod venni ehhez a steam-es kiadáshoz is. Az alapjátékot mindenképpen meg kell vedd origin-en is, ha legálisan akarsz játszani a DLC-kel. Mondjuk rohadt drágák, és van pofájuk nem is akciózni őket, úgyhogy szerintem nem szégyen lewarezolni őket a brébe, aztán dugja fel a seggébe az EA magának az üzletpolitikáját.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Két külön kliens, külön telepítési útvonal meg minden. Origin "nézőpontjából" az hogy megvan steam-en nem jelent semmit. Szóval így nem fog menni.
Amúgy anno én mintha olvastam volna olyat valahol, hogy a DLC-k mennek akkor is ha nem vetted meg őket, ha bemásolod a fájljaikat megfelelő helyekre. Persze a netes adatforgalmat tiltani kell a játék kapcsán.
-
Grifid
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát, esetleg próbálj meg egy kicsit régebbi mentéstől menni. Nekem az összes problémám az volt amikor egyszer olyan gyönyörűen felmásztam Kasumi helyére hogy öröm volt nézni, kár hogy beragadt fent a karakter és nem tudott lejönni.

Én a digital deluxe verziót használom ez a collectors editionom digitális verziója (eredeti) és minden kiegészítő telepítve van. A 2 patch pedig be van építve némelyik dlc-be is, de az nem zavarhat be elméletileg. Mindenesetre én kiadási sorrendben tettem fel őket. -
Grifid
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem kell letölteni az angol verziót hozzá.
start menü - futtatás/run - beirod regedit, majd enter - megkeresed a "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\BioWare\\Mass Effect 2"-öt - jobb oldalon "Language REG_SZ hu" itt a hu-t átirod en-re - bezárod a programot - dlc telepítés - regedit - en visszaír hu-ra.Van már hozzá teljes magyarítás is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nade én is be is fogom, warez tilos meg minden.