Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a játék eleje közepe mit jelent?
jelenleg a loyalis küldik és az IFF küldi van meg...
Mivel választanom kell a két nö között gondolom Jack "megcsinálásárol" lecsusztam?
Következö végigjátszásnál viszont kihasználnám a lehetöséget...Olvastam továbbá Wikin, hogy van lehetöség Kelly lánnyal is romancolni...
Öt hogylehet elcsábitani?Az ö esete is vagy-vagy? mintha azt olvastam volna hogy ö amolyan féltékenységi jelenet rendezö...
( gondolom a vele való románc alap feltétele hogy ne vigyék el a begyüjtök )
köszi a gyors választ!
Ebben a játékban akkor Tali melett döntünk, a kövibe pedig mirandát választom, Jack gyors kamatyolásával, ha elmondod mikor és hogy kell...Plusz kérdés akkor Kelly esete!

(Bundás): a való életben inkább maradok a barátnömnél, de azért kösz a tippet!

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest