Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Mi történik ha a Samara-Morinth párharcnál Samarát ölöm meg?
-
jahrn
senior tag
-
simron
tag
válasz
dokee78
üzenetére
SPOILER
Ha Tali ment a csőben és Miranda vitte a másik csapatot, akkot Talinak túl kellene élnie a küldetést. Bár lehet, hogy ha esetleg nem biztosítottad az öngyilkos küldetés előtt Tali hűségét, akkor függetlenül a másik csapat vezetőjétől, illetve a jó technikus képességeitől meg fog halni. Ezt nem tudom biztosan, mert nálam Légió ment a csőben, hűséges volt, a másik csapatot viszont úgyanúgy Miranda vezette, Légió pedig túlélte.
-
simron
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Még annyit, hogy az 1. szakasznál nemcsak az számít, hogy kit küldesz a csőbe, hanem az is, hogy a másik csapatot ki vezeti. Tali jó a csőbe, mert jó technikus képzettsége van, de a másik csapatot olyan vezesse, aki jó vezetői képességekkel rendelkezik (mint a 2. szakasznál Garrus, vagy Miranda,vagy Jacob, minden olyan karakter jó, aki a sztori során elhintette, hogy vezető volt), különben hiába a csőben lévő tag jó technikus képzettsége, a szakasz végén meg fog halni, mivel nem tudják megfelelően fedezni.
-
dokee78
félisten
SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Melyikre mit ajánltok a végén?A csőbe Talit küldöm.
A végén Biotikus a kutászrajok ellen Samara lesz. Bevált,túlélte!
A legénységet Baka-val kisértetem vissza. Bevált,túlélte!
Az ajtót Garrus-sal tartatom. Bevált,túlélte!Valami feladat kimaradt?
-
simron
tag
válasz
fpeter07
üzenetére
SPOILER!!!
Az öngyilkos küldetés egyes szakaszai előtt választhatsz, hogy az adott feladatra melyik csapattagodat küldöd, ott minden feladatra, csak néhány csapattag felel meg, ha nem jól választasz, akkor a feladatot elvégző tag meghal.
1. szakasz: a csőbe csak tecnikus képzettséggel rendelkező menjen be, a csőben haladót fedező csapatot megfelelő vezetői képességekkel rendelkező tag vezesse,
2. szakasz: erős biotikus menjen veled, a másik csapatot jó vezetői képességű vezesse, a túlélőket csak olyan tag kísérje vissza, akinek a hűségét megszerezted
végső csata: ha a nem hűséges tagot viszel magaddal, ő a végén meghal, a hátramaradók (akik úgymond fedeznek, amíg te a végén harcolsz), ha nem elég erős védekezéssel rendelkeznek, akkor a leggyengébb tagot elveszítik.
Ezenkívül, ahogy mások is írták, a hajó fejlesztéseinek (páncél, pajzs, lőveg) elmulasztásával is tagokat veszíthetsz, amikor útban vagy a begyűjtők bázisához.A végén ahogy mások is írták az is előfordulhat, hogy nem maradsz életben, hiába győzted le a kaszást, mivel nem lesz csapattagod, aki felhúzzon a hajóra a végső menekülésnél.
-
dokee78
félisten
Elkezdtem 3-djára is,úgy,hogy jófiú vagyok,de jobba bejött a rosszfiu dolog.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Mindenki meghal van olyan is?
Azt vajon,hogy lehet elérni?Van. Ha nem csinálod meg a hajó fejlesztéseit valamint a személyes küldetéseit az embereidnek, akkor bizony otthagyják a fogukat. Extrém esetben te sem éled túl.
Mordint nem sajnáltam,így járt.
Pedig ő a legjobb arc:-) Hatalmas szövegei vannak.
-
fpeter07
veterán
-
dokee78
félisten
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
SPOILER!
Nem a csőben halt meg hanem amikor az ajtót zárják befele akkor kap egy fejest.

Vagy úgy érted,hogy ha jó hackelő az gyorsabban bezárja az ajtót és nem kap fejest? -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
SPOILER
Mordin elég rossz választás volt. olyat kell küldened, aki ért a hackeléshez mivel ajtókat, zárakat kell feltörnie. Tali vagy Legion jó választás.
Az is számít, hogy kit választasz a másik csapat élére. Valaki olyat kell, aki jó vezető, képes irányítani egy csapatot. Nálam Garrus vitte a másik csapatot. -
dokee78
félisten
SPOILER!!
Mindig 1 karakter hal meg a végén?
Nekem másodjára is az halt meg aki a csőben mászkált.
Mordint küldtem oda,mert nem használtam,viszont a ME3-ban remélem kapok helyette valakit.Szerk.
Jacob utána megdöfte a karakterem.[ Módosította: KrAt ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Akkor sztem a folytatást válaszd, mert a fene se tudja, hogy újrakezdésnél mi lesz a mentésekkel ráadásul még lesz legalább egy DLC, ami fontos lehet a story (és a karaktered) szempontjából.
Az első rész mentéseire van egy menü a konfigurátorban. Ott kellet nyomkodni vmit hogy azokat feldolgozza. Utána pedig a játékon belül volt lehetőség importálni ezekből a mentésekből karaktereket.
-
dokee78
félisten
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Az a lényeg,hogy a 3 részben ezt akarom folytatni.
Pl az első részt,hogyan lehetett betenni a 2-dik részbe?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Öööö...
Nem tudom. Ahogy gondolod.
Ha az elsőt választod, akkor tolhatod tovább a játékot és megcsinálhatsz kimaradt mellékküldiket és a következő DLC-t ha kijön végre. A másodiknak nem tudom mi értelme. Full táposan újrakezdheted a játékot ha jól értem. Mintha egyszer már megcsináltam volna így is.
Döntsd el te
. -
dokee78
félisten
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
SPOILER
Amikor rákattintasz, hogy átmenj a relén, akkor jön egy bejátszás: Joker beszól hogy mindent előkészítenek és kb asszem 2 óra múlva értek a reléhez, addig búcsúzz el anyádtól és foglald el magad amivel tudod. Ha eleget udvaroltál a játék közben, akkor jön a társ, hogy ne unatkozz.
-
Doki16
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Pontosan nem emlékszem rá régebben vittem végig, de kb. úgy mint az első részben volt, hogy pont indulnál a fő küldetésre és akkor fog jelentkezni. Ha esetleg nem jól emlékszem valaki cáfoljon meg.
Pont most játszom végig az elejétől másodszorra, én most nem fogom megcsalni Liarát

-
dokee78
félisten
Megvolt az első csók Jacobbal,most hova menjek,hogy másszon a bulára?
-
KubanitoS
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Kb semmiben. Nem adják vissza a Spectre státuszod, de a játékmenet nem változik semmit.
Szerintem azért érdemes megmenteni a tanácsot, mert egy nagyon menő csatának lehetsz a szemtanúja, amelyben az érzelmekre is tudnak hatni. Én legalábbis megkönnyeztem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem mented őket meg, akkor a csata ugyanúgy lezajlik, de a könnyezés elmarad.

-
SzalaiG
addikt
Mi lett volna ha az első részben nem mentem meg a tanácsot? Miben változik a játék?
-
amdkiller
aktív tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
-
amdkiller
aktív tag
Végig vittem már egy párszor, most láttam az Illiumon, h telós asari még ott van, azzal mit is kellett csinálni?
-
-
szitt
csendes tag
wow ... ezt nem is tudtam, akárhányszor feljövök ide mindig rájövök, hogy tényleg karcsú az egyszeri kijátszása a játéknak
mindig találni valami pluszt, köszi az infokat -
Doki16
addikt
Itt kérdezem meg mert ez a topik pörgősebbnek tűnik.
Első rész Spoiler.
Wrex-nek a családi páncélját, hogyan lehet megszerezni az első részben. Elmentem a megfelelő helyre, de nem tudom kinyitni a páncélszekrényt sehogyan. Azt írja hogy től alacsony az képzettségem. Ez most egy bug vagy beleraktak egy olyan küldit amit nem lehet megcsinálni Soldierrel?
-
KubanitoS
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy lehet az utólagos magyar felirat miatt akadt ki neked a játék. Mi van, ha nem fordították le a számítógép üzenetét magyarra, amelyen keresztül a Shadowbroker DLC után is meg lehet keresni Samarát/Thanet? Lehet ott akad ki a program, amikor nem tudja, milyen szöveget kell megjelenítenie a gépen.
-
Vistaboy
veterán
Végre én is bepótoltam az elmulasztott dolgokat, és megvettem a három nagyobb DLC pakkot a Mass Effect 2-höz: a Kasumi's Lost Memory-t, az Overlord-ot és a Shadow Brokert.
Újra elkezdtem a játékot, mondván így jobb, mint csak külön végigvinni mindegyiket. A tapasztalataim és véleményem a következő:
SPOILER!
Szerintem Kasumi nagyon jó karakter, és bár a küldetése nem tartott hosszú ideig, őt magát nagyon hasznosnak találtam a csaták során. Érdemes mindjárt az elején letudni a küldetését, és utána egy remek társsal gazdagodhatunk. Csak azt sajnáltam, hogy nem lehetett neki udvarolni - vagy csak én nem találtam -, ugyanis Zaeed-hez hasonlóan csak gubbasztott a hajón, és nem lehetett vele beszélgetni.
A Shadow Broker már egy jóval összetettebb DLC, a történethez tényleg jócskán hozzátesz, nem is értem, miért nem lehetett ezt mindjárt beletenni a fő játékba. Habár ez sem tartott nagyon sokáig, de a végén akadnak meglepetések, és egy rakás információt tudhatunk meg a játék szereplőiről, ami nagyban hozzájárul a Mass Effect széria megértéséhez. Kis csalódásra ad okot, hogy bár kifejlesztett kapcsolatom volt Liarával az első részben, és bár sikerült őt áthívni a Normandia fedélzetére egy kis etyepetyére, végül még sem lett a csapat tagja.
Ezt én nagyon sajnáltam, mivel - lehet hogy csak az én elfogultságom miatt -, de nekem úgy tűnt, hogy a játékban szereplő összes Aszári közül őt sikerült a legcsinosabbra megalkotni.
Bár az tényleg valószínű, hogy egy öngyilkos küldetésre az ember nem szívesen viszi a szerelmét. 
Az Overlordot még nem fejeztem be, de az már most látszik, hogy ez is egy jól sikerült DLC lesz. Jelenleg az adótorony felrobbantása után vagyok, a Hammerhead-del mászkálok a lenyűgöző külső helyszíneken, amik összekötik az állomásokat. Egyelőre nem tudok többet mondani, majd kiderül, meddig tart a dolog.
Kérdés: A csapat összeállításnál egy hely üresen maradt. Mivel minden szereplő - Liara kivételével - megvan, és nincs semmi olyan küldetés, amiben csatlakoznának új tagok, valakinek van valami ötlete, hogy kinek van az a hely fenntartva?

-
Archanon
őstag
Heavy Rain konzol gamma.
-
Archanon
őstag
Ez ütött.

-
dokee78
félisten
Csak Jacob halt meg.(Kapott egy fejlövést)

Samarát gondolom bug miatt nem találtam.Gond!
Légiót meg nem találtam a hajón.Átadtam a Cerberusnak.
Gond!Amikor végigvittem kérdezte,hogy importálom-e a mentést,de én azt választottam,hogy folytatom és befejezem a meg nem oldott feladatokat.
Így,hogy tudom importálni a mentésem,ha ott nem tettem meg? -
-
dokee78
félisten
Csak nincs meg Samara.
Mivel kész az Árnyékbróker küldi,így nincs az irodájában Liara aki segítene.
Terminálján meg rámegyek,hogy információ Samaráról és semmi.
Az illuminon sehol nem találom,a taxit meg nem hívhatok,mert inaktíva konzolja. -
KubanitoS
veterán
Kisebb SPOILER
A Shadowbrokerben olvastátok a felhasználói információkat? Ott van az összes karakter és az aktivitásuk az az interneten. El lehet olvasni az üzenetváltásaikat és a folyamatnaplót is. Vannak benne életszerű dolgok, amelyek sokat dobnak a történeten pl Miranda és Oriana (a megmentett hugica) levelezését, de vannak benne vicces dolgok is, mint pl EDI és Legion beszélegtése, ami alapból vicces, de kiderül az is, hogy Legiont csalás miatt bannolták valami online játékból, mert egyidőben 72 pet-et irányított vagy mi.

Vannak mini videók is megfigyelt személyekről, ott is vannak érdekes dolkog, például az egyik kamerát észreveszi egy keeper és gyorsan kiiktatja, de az egyik filmen egy keeper megöl egy embert.
-
dokee78
félisten
Szerintem a Shadowbroker a legnagyobb karakter.

-
Capricornus
aktív tag
válasz
csoli31
üzenetére
Először én is azt akartam megvenni, 9900 pénz volt megjelenés után, mondom rohadjak meg, egyszer élünk. Bementem a boltba, mondom a srácnak az kell, erre ő, ja, azok a ME2 CE-k nem eladók, mert az a sok doboz mind az előrendelőké, és pont annyi van mint amit előrendeltek és így nem tud nekem adni belőle. Örültem ám nagyon...Úgyhogy utána lett sima.
Szerintem nem baj az ha van ultimate, legalább egyben megkapsz mindent lemezen és nem kell DLC-ket vadászni a neten meg online boltokban.
-
csoli31
aktív tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Én a játék CE kiadását is (kb. fél évre rá) 5600-ért vettem (postaköltséggel együtt).

Én nem szeretnék olyan kiadást, mivel az minden féle tartalmat csak letölthető (gondolom korongon van külön) formátumban van meg. Én inkább egy CE kiadást szeretnék (ami a második részből is van), esetleg pluszban a játék zenéjével. Lehet azért mert 80%-ban doboz párti vagyok.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
csoli31
üzenetére
Ja lehet. Lényeg a lényeg, szemfülesnek kell lenni:-) Meg türelmesnek. Ha annak idején várok 1 hónapot a ME2-t is féláron megvehettem volna.
Mondjuk most arra leszek kíváncsi, hogy a ME2-ből is lesz-e ultimate, mint a Dragon Age-ből. Ha igen, és jó árban lesz akkor arra lehet beruházok mint előkarácsonyi ajándék:-D
-
csoli31
aktív tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Nem csak ott volt akciós. A CD Galaxis-ban is kb. fele annyi volt. Én akkor vettem pontokat az öcsém által (mert ő pesti, és így nem kellet még pluszba a postaköltségért is fizetnem). Nem használtam fel az összeset, ezáltal még van pontom (ezt az új DLC-kre tartogatom). Ha már tényleg csak ez az egy lesz, akkor majd elköltöm a megmaradt pontokat a kacat (felesleges) DLC-kre.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Capricornus
üzenetére
Ha lenne valamilyen akció ismét, akkor én tutira beruháznék egy pár ezer pontra, gondolván az elkövetkezendő harmadik rész kiegészítőire.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Capricornus
üzenetére
Szerintem neki inkább az a baja, hogy ami még pluszban befolyásolni fogja a történetet elég erősen az DLC-ként van jelen, tehát ha nem veszed meg, kimaradhatsz fontos dolgokból.
Igen, leírtad a lényeget, de a lehúzással is egyet kell értenem, hiszen a most megvásárolt három küldetéses DLC többe került, mint maga az alapjáték, persze a jelenlegi árához képest.
Nem mintha lenne okom a panaszra, csak megjegyeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Assetto Corsa EVO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hol lehet begyűjteni ? 

![[link] [link]](http://img819.imageshack.us/img819/6361/10953504343593686.th.jpg)