Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darth_Revan

veterán

Nah nem rég értem végig a játékon, kíváncsi voltam több variációra is ezért visszatöltve a mentést 2x is végigvittem :)
    -Mindkét alkalommal Legion ment a csőbe
    -Első alkalommal 1. csapatot Miranda, 2. csapatot Garrus vezette, Zaeed-et küldtem vissza, Samara volt aki a pajzsot csinálta, végső csatába pedig Talit és Garrust vittem -> Miranda nem élte túl a tűzharcot :(

-Második alkalommal minden csapatot Miranda vezetett, Jacob ment vissza, Jack csinálta a pajzsot és végső harcra Talit+Kasumit vittem -> mindenki túlélte :)

Mind két alkalommal jó voltam és nem hallgattam az Illusive Man-re, 3.jára gonosz leszek és hallgatok rá :D

Le vagyok nyűgözve mennyi döntést megjegyzett az előző rész mentéseiből. Kicsit hezitáltam az elején, mert "csak" singlerplayer meg, hogy sokszor a 2. része valaminek gyengébb mint az 1. rész...viszont most hogy végigértem mondhatom, hogy simán megéri azt a 7 990 Ft-ot. Voltak benne apróságok amik nem tetszettek, pl Meko-val nem lehet rohangálni a bolygó felszínén, a bányászat is picit unalmas lett a vége felé meg az se tetszett, hogy a Citadellt ennyire leegyszerűsítették...de ezeket beleszámolva is bőven túlszárnyalta az 1. részt nálam! Volt benne sok akció, remek átvezetők, kitűnő story és jó poénok, Joker megmosolyogtatott néha meg az is vicces volt amikor Garrus megjegyezte a Citadellen, hogy hiányoznak neki a liftek, mert jókat beszélgettünk benne :) Ráadásul szinkronszínészekből is sikerült jó pár nagy nevet leszerződtetni.

Remélem kitalálnak jó pár DLC-t, mert 2012 messze van a következő részig :O

Remélem a következő részben
    -(ha tényleg igaz a) multiplayer miatt nem lesz rövidebb a singler player rész
    -az ME2-vel ellentétben akivel összejöttem ME2-ben azzal a 3-ban tudom folytatni jó kis story mellett (jelen esetben Tali-val)
    -nem kell a 0ról összeszedni a csapatot...1x még oké, de kicsit gáz lenne ha megint eljátszanák, hogy szétmegy a csapat :)
    -remélem végre 2 év alatt kitalálják hogy nézzen ki Tali és nem csak a sisakja hátulját mutatják :D

Nehéz lesz a 3. részt kivárni, de megint azt fogom csinálni mint a 2. rész előtt, nem nézek meg 1 trailert sem, most megnézve őket rengeteg poént lelőnek :U

u.i.: a Rachni királynő azt üzente, hogy mellettem lesznek majd a nagy harcban hálából, hogy megmentettem őket ME1-ben...már a ME3-ra gondoltak itt?

Új hozzászólás Aktív témák