Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Én is újrakezdtem most a játékot, mert az utóbbi pár DLC-t még nem próbáltam ki, gondoltam, majd elölről elkezdem, úgy hátha szórakoztatóbb.

A Firewalker tényleg nem nagy szám, de változatosságnak elmegy. A Kasumi DLC-re sajnos nincs pénzem, így az kimarad, de annyira nem hiányzik. Viszont most először kezdtem el komolyabban fűzni a csapatom hölgytagjait - eddig ugye a Liará-val való viszony miatt nem mertem másik nővel kikezdeni, hátha kirúg a harmadik részben
-, és nagyon tetszett az a beszólás, amit Shepard eleresztett Mirandának. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Ki beszél itt szerelemről? Csak le akarlak fektetni."
Hát ez LOL.Mindenesetre jó játék, na. Már párszor végigvittem, mégis tegnap egész nap azzal játszottam, annyira beleéltem magam.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát ez LOL.