Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Az összes nyűgöm ellenére, ma másfél órát engedélyeztem, ami elsőre ment is, de leültem 8kor is és 11 után hagytam abba. Annyira gyűlölöm az rpg-ket
Ez meg még pörgős is...spoiler Mikor megtudtam, hogy Garrus az Akrangyal, hát azt hittem kiugrom az ablakon a boldogásgtól
És mekkora forma volt, jááj. Ez a Jack meg pont ennyire ellenszenves. Fujj... kíváncsi vagyok milyen balhé sül ki belőle. Már a hajón van, szóval mindegy 
Ja igen, Jacob az király arc, igazi rendes feka, jófej, a hangját is eltalálták, ő már span. Na igen, és Kelly-t is sunáznám, már dolgozom rajta
végeJacob lehet azért jó alternatíva, mert én is feka vagyok. Babaarcú, sebhelyes feka, ott van a szerem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a nyafihoz visszatérve, szebb grafika, és szvsz. krv* jó sztori, és piszkosul élvezem, de egye jobban érzem, hogy hiányzik az egy, azt jobban megszerettem. Az a Mékós szopás minden egyes bolygón, már a könyökömön jött ki, de mégis csináltam, de ez a szkennelősdi olyan megszar, hogy hagyom is a fenébe. Meg fejlődési rendszer böki a csőröm. Ez a kettő nagyon, ja és az utazósdi része is rosszabb lett. Azért szeretem
A harc része nem lett butább, bár az előző kedvemre valóbb volt. És még ennyi nyavalya ellenére is odaszögez. Tud valamit ez a BW...
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez meg még pörgős is...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)