Hirdetés
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Kb semmiben. Nem adják vissza a Spectre státuszod, de a játékmenet nem változik semmit.
Szerintem azért érdemes megmenteni a tanácsot, mert egy nagyon menő csatának lehetsz a szemtanúja, amelyben az érzelmekre is tudnak hatni. Én legalábbis megkönnyeztem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem mented őket meg, akkor a csata ugyanúgy lezajlik, de a könnyezés elmarad.

-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy egyszerű. Ahogy az egész lojalitás rendszer is elég egyszerű összehasonlítva például a Dragon Age-ben használt rendszerrel. Ott nagyon sok beszélgetésnek, cselekménynek volt hatása valamilyen irányba az egyes csapattagokra és nem is egyformán hatottak. Itt megcsinálod a az adott karakterhez kötött küldit oszt máris "jófej" vagy. Én legtöbbször a paragon opciókat választom magamtól, de néha gondolkodás nélkül tolom a renegade választ, mert azt érzem helyesnek és előfordul, hogy semleges vagyok. Ezért én első végigjátszásra nem is tudtam kibékíteni a két csajt. Pedig ha lett volna opció, akkor leüvöltöm mindkettő haját

-
Capricornus
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Menni megyünk, de nem olyan ütemben hogy ott belátható időn belül milliárdok éljenek. Sajnos jelenlegi körülmények között nem nagyon terem meg a búza meg a krumpli a Marson:-)
Már az kihívás lesz hogy az a pár űrhajós ne haljon éhen 1-2 hónap alatt akit a következő 10 évben odaküldenek. Bár tény hogy a kínai űrhajósok elélnek egy marék rizsen egy hétig, de talán nem ez a kajamennyiség lenne a cél.
A növénytermesztés jelenleg csak zárt térben (kupolák, zárt marsbázis) lenne megoldható, de egy távoli bolygón felépíteni egy ilyen farmot nem két fillér. Úgy érzem a technológiánk meglenne hozzá, de iszonyatos erőforrásokat kellene megmozgatni ehhez, és jelenleg vannak "fontosabb" projektek is kicsiny bolygónkon amire kell a pénz:-)A terraformálás meg még csak álom szinten létezik, egyelőre a saját bolygónk légköret se értjük teljesen, és beleszólni egy másik bolygó természetes fejlődésébe nem kis tudást és előrelátást igényelne.
-
-
lumpen_stex
aktív tag
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Az EA új DLC stratégiája miatt nincs többé így. Valahol olvastam is, hogy egyáltalán nem terveznek efféle Gold vagy GotY kiadásokat se a ME2-re, se a DAO-ra. Az alapjátékok árával is azért akcióznak ennyire, hogy aki kiadta ezt a tényleg csekély összeget (nálunk most 2000 Ft) az nagyobb eséllyel veszi meg a relatíve drága DLC-ket.
Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy közvetlen a 3. rész kiadása előtt/után lesz valami efféle, amikor már úgysem tudnak több DLC-t eladni a 2. részhez, de ez közel sem biztos. -
Derrewyn
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Erről egyelőre nem hinném, hogy túl sokat lehet tudni, szóval innentől csak pusztán spekuláció az egész...
Nem hinném, hogy a nehézséget lényegesen befolyásolná az, hogy milyen döntéseket hoztál az előző két részben. Persze a történet itt-ott biztosan másképp fog alakulni, de hasonló (vagy akár ugyanolyan) végkifejletet biztos el lehet érni majd minden esetben.
-
Воланд
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Elméletileg lesz ilyen csak most erre meg azt tudom mondani, hogy vegyem meg még egyszer?
-
G4ga
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Gondolom, kapok pár jutalmat is...
pl pénzt, tárgyat stb...
ez csak feltevésem. elgondolkozok akkor. föszáll mellék küldik nélkül szvsz nem lehet olyan vészesen hosszu.Vannak ezek a teljesitmények ( mint az achievementek ) pl. hajts végre 75 emelést, dobást, ölj meg 150 tagot pisztollyal, puskával, gépityuval.
Ezek nagy része bonusz képességet add. a profilban lévö köv karakter birtokolja majd ezen képeségeket hogy tudom elühivni? kell csinálnom egy j karakter? 0rol kell mindent kezdenem? -
Derrewyn
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Egyébként igen, a Dragon Age-ben némileg kifinomultabb a lojalitási rendszer és emiatt sokkal jobban számít, hogy mit válaszolsz a párbeszédekben, ki van épp veled akkor, stb.
A Mass Effect annak ellenére, hogy igen terjedelmes párbeszédes résszel bír, aránylag súlytalanná teszi annak nagyját azzal, hogy többnyire a paragon és renegát opciók csak eltérő utat jelentenek ugyanahhoz a célhoz. Nagyon ritkán lesz más a vége, vagy a ha mégis, akkor sem változik a többi karakter hozzád való viszonya hiába ítélik el vagy helyeslik, amit tettél (márha egyáltalán reagálnak valamit). -
L3zl13
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
Miután beszervezted:
Joker: "Hey, we got Garrus back! That's great, because he was totally my favorite… with that pole up his ass."Küldetések után, ahol Garrus a csapatodban volt, és megkérdezed Joker véleményét a csapatról:
Joker: "It seems like Garrus has finally worked that stick out of his butt, but now he's trying to beat guys to death with it. I can't believe I like the old Garrus better." -
jahrn
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Mindeggyik konnyen megtalalhato (van 1 eldugva a persidium-wards atkoto folyoson, es a persidium financial districtben a hanar shopjanak hatso reszen is), de vegulis nem veszitesz semmit. Keves EXP jar azert a kuldiert, es lvl56-60 ugyanannyi exp mint lvl1-55. Igyis-ugyis 2 vegigjatszas kell a lvl60 kariert es azert h lvl5on kezdj a masodik reszben.
Ugyan van 2 hely az elso reszben ahol vegtelen exp-t es lootot lehet szerezni egy glitch-nek koszonhetoen, de annyira lassu a folyamat h nem eri meg...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
Van egy pár eldugott őrző az első részben, de azért meg lehet csinálni a küldit.
Azt tapasztaltam kicsit bugos a küldi. Néha az őrzők eltűnnek a helyükről. Ugyanakkor ha odamész, akkor tudod szkennelni a helyüket.
Pl a Volus/Elcor követségen lévő őrző szokta ezt csinálni.
Eldugott örzők pl: a követségi kávézó erkélyén lévő, a Wards átjáróban lévő (ahol Talival találkozol), a Normandy dokkjában lévő...
-
Kidus
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ne tudd meg, en hogy szivtam a fogam.
A masik xbox-on volt a ME1 karakterem, kimaxolva, ezerszer vegigtolva.
Termeszetesen most a sajatomon akartam jatszani, ezert neki kellett kezdenem egy uj karakternek az elso resszel, es csak valami lvl56 korulig jutottam.
Ja es nem is tetszett az abrazata annyira, valahogy nem sikerult olyan jol, meg is valtoztattam a masodik resz elejen. -
WonderCSabo
félisten
A beszélgetésekben paragon opcióra kattintasz mindig (kedves, rendes, segítőkész vagy), és amikor lehetőséged van paragon módon beavatkozni, akkor tedd meg jobb gombbal. Ugyanez lehetséges, csak fordítva, ha renegadere gyúrsz. Viszont a kettőt ne keverd, mert úgy sosem éred el a kellő pontot. Vagy egyik, vagy másik. (Sztem mondjuk ez baromság, a helyes döntések sosem lehetnek ilyen egydimenziósak, én a fejlesztők részéről pont a középutasokat jutalmaznám a legjobban, csak akkor picit bonyibb rendszert kellett volna hegeszteni.)
-
Derrewyn
senior tag
Igen, 50.000 platinumért.
Skilleket abszolút nem kell normál nehézségen használni, még az ammoval sem kell foglalkozni, mész, lősz és meghal minden.
A magasabb nehézségek igazából arra jók, hogy ott már tényleg meg kell ismerned a játékot és minden lehetőséget kihasználni, a különféle pajzsok és páncélok szisztematikus lebontása nélkül esélyed nincs. -
dunc
nagyúr
Nem szeretem a Star warsot a meleg Jedik hiteltelenek az egész kultura ,világ annyira idegen számomra,na meg az a zöld ,nagy fülű izé...mindig okoskodik,de soha nem mond semmit,mindig ködös a jövő olyan mint egy betépett sámán....
de más persze szereti Ok,Viszont a Mass Effect kissé sötét világa nagyon bejött ebből lehetne egy nagyon jó Trilogiát írni...#828) infectedmann : elírtam bocs cimbora remélem azért értetted ?!

-
Vistaboy
veterán
Ami tetszik, azt megveszem, és még megvannak a mai napig is. Pl. Megvan a World of Warcraft doboza és lemezei is, és a Burning Crusade is, de említhetném a Gears of War-t, vagy az Oblivion-t, ezek mind megvannak.

Meg egyéb más is, melyeket újság- és videó kártya mellékletként szereztem meg.
-
Xelo
addikt
gyakorlatilag abban különbözik hogy mivel éred el a sikereidet. jó tettekkel avagy megfélemlítéssel. híres vagy hírhedt leszel. stb. mindkettőt érdemes kipróbálni, de először én azt ajánlom úgy játssz mint ahogy te cselekednél shepard helyében. a szerepjáték lényege legalábbis ez lenne.
-
Szasinka
tag
Technikailag mindegy, hogy melyik felé indulsz el, de amit választasz azt erőltetni kell, hogy kellően magas legyen. Én pl. renegátra álltam rá és mikor Jack meg Miranda összekap elég pontom volt, hogy megkapjam a renegát opciót a beszélgetésben ezzel megoldva, hogy mind a kettő hűséges maradjon. Egyik kollégának a fentiekben az volt a problémája, hogy nem tudta kibékíteni őket, mert nem tudott egyik opcionális válasszal sem élni ami megoldja a helyzetet. Nem volt elég paragon v. renegat pontja. Szal csak szorgalmasan gyűjteni az adott oldal pontjait!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de más persze szereti Ok,Viszont a Mass Effect kissé sötét világa nagyon bejött ebből lehetne egy nagyon jó Trilogiát írni...