Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Időközben megoldódott a gond, kiderült hogy a vga driver nem rakta fel a Microsoft Visual C++ 2010-et, vagy mi lenne az !
-
cyberkind
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha azt mondom hogy nem crackoltam, akkor segített volna valaki ?
Különben is, most rakom újra a játékot, és no crack !
Tudom hogy tiltott, csak ez nem warez, hanem egyszerűség nekem, hogy ne keljen bepakolni mindig a lemezt ! -
cyberkind
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen a gépem, pedig egyszer már végig vittem !
Mivel nem szeretem ha egy játék-hoz kell a cd hogy játszhassak, ezért crackoltam ! -
SzalaiG
addikt
Újra végigjátszottam.

-
Grifid
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát, esetleg próbálj meg egy kicsit régebbi mentéstől menni. Nekem az összes problémám az volt amikor egyszer olyan gyönyörűen felmásztam Kasumi helyére hogy öröm volt nézni, kár hogy beragadt fent a karakter és nem tudott lejönni.

Én a digital deluxe verziót használom ez a collectors editionom digitális verziója (eredeti) és minden kiegészítő telepítve van. A 2 patch pedig be van építve némelyik dlc-be is, de az nem zavarhat be elméletileg. Mindenesetre én kiadási sorrendben tettem fel őket. -
cyberkind
félisten
Az mitől lehet, hogy a Kasumi dlc felrakása után, mikor Fellegvárba megyünk, a legelső hologramtáblánál, mikor beszélni akarok Kasumi-val, a gép mindig újraindul !
Ez mi lehet ? -
Grifid
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem kell letölteni az angol verziót hozzá.
start menü - futtatás/run - beirod regedit, majd enter - megkeresed a "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\BioWare\\Mass Effect 2"-öt - jobb oldalon "Language REG_SZ hu" itt a hu-t átirod en-re - bezárod a programot - dlc telepítés - regedit - en visszaír hu-ra.Van már hozzá teljes magyarítás is.
-
csoli31
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Úgy látszik nem érted. Oda csak az után mehetsz be, ha a másik két helyet már teljesítetted. A nyíl mind a három helyet mutatja a szerint, hogy melyikhez vagy közelebb. A másik meg felszedhető kutatás (ha jól rémlik), amit ha mindet megtalálod kapsz egy acsit, na meg xp-t is kapsz utánuk.
-
dokee78
félisten
Sziasztok valaki help.
Nem nyílik a kapu ami a videó legelején van.Videó
-
Воланд
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vagy végigjátsszuk az első két részt még egy párszor.

-
Воланд
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szerintem már nem lesz, én legalábbis jobban örülnék neki, ha minden erőforrással a harmadik része koncentrálnának.
-
WonderCSabo
félisten
Új DLCről van hír?
A ME3 trailere nagyon ütős, és magyar csapat csinálta! Csak ne kéne 1 évet várni a játékra.
-
SzalaiG
addikt
Karácsonykor újrajátszom az első résztől. Már várom. Két nap ME.

-
gambler
tag
Tegnap éjfélkor írtam az angol supportnak, hogy nem volt cerberus kód kártya a dobozban. Reggel 6-kor már jött is a válasz, hogy elnézést kérnek a kényelmetlenségért, aktiválták nekem. A játékba belépve el is értem a cerberus hálózatot!

Szóval érdemes nekik írni!
-
-KP-
veterán
Na megtörtént a bejelentés. Még körülbelül 1 évet kell várni...
Mass Effect 3 Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=qZGFjBmD41Q
-
gambler
tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Köszi szépen a választ és a linket!
Írok az EA supportnak és remélem, hogy szerencsével járok! 
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
gambler
üzenetére
Szia!
A CE verzióban egy kártyán volt a kód. DAO-ban egy külön lapon volt a Stone prisoner DLC kód. Ha nem találod, akkor vhogy lépj kapcsolatba az EA supporttal és jelezd nekik a hiányt! Most gyorsan rákerestem google-ban és nem te vagy az egyetlen, akinek hiányzik: [link]
-
gambler
tag
Sziasztok!
A cerberus kóddal kapcsolatban lenne kérdésem. Én a Media Marktban vettem az EA classics változatot, a boritóján az áll, hogy a csomag tartalmaz cerberus kódót, de sehol nem találom.
Hol kell keresni? Külön kártyán van?Köszi a válaszokat előre is!
-
Doki16
addikt
Előrendelhető az első Mass Effect könyv magyarul, ha valakit érdekel itt lehet megvenni.
-
Fényhozó
tag
A galaxis legyen veletek.
Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet letölteni a Blood Dragon páncélzatot?
Nagyon szeretnék már feszíteni benne, de nem jövök rá hogyan kell.Előre is köszönöm.

-
zolo96
tag
Hali.
A dlcket honnan lehet letölteni?
-
fpeter07
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én életemben nem tanultam angolt, de azon évek alatt mikor még intenzívebben játszottam, megtanultam fordítani.
A mondat szerkesztés persze nem menne. -
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Van valami hír arról, hogy lesz a Liara Tsoni dlc-hez magyar verzió ?
mert így játszhatatlan, hogy angolul megy a játék.
Amúgy iszonyat jó játék. Egyszerűen nem tudom megunni. Már 5-jére viszem végig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
Capricornus
üzenetére
Igen !

Köszönöm !
-
cyberkind
félisten
Üdv !
Betudja valaki linkelni a Mass Effect 1-2 melléküldetéseit ?
Köszönöm ! -
-KP-
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
most olvastam bw fórumon, ps3 verzióba bennelesz kasumi, overlord shadow broker dlc alapba és valami állítólag 6óra hossz körüli új küldetés...
-
csoli31
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bocsánat!
Dupla (a vacak egér miatt). -
csoli31
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Semmi más infó nincsen róluk (sajna).
-
csoli31
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De igen. Még lesz minimum két összekötő DLC (mármint ami ami összeköti a második, és a harmadik részt).
-
WonderCSabo
félisten
Szóval már nem lesz több DLC?
-
Kidus
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Tudom kicsit megkesve, de probalj meg ott maradni, ahol kezdtel, oda nem megy foled, es eleg hosszu is a fedezek, hogy mozogni tudj mogotte.
Legalabbis nekem sosem jott kozel, lehet hogy mert elobb lottem szarra, es olyankor elmaszkal, de meglepo, hogy nem tudod legyurni, nyomjad ra Thane-Garrus kombot mondjuk, es sniper vagy nehezpisztoly, ahogy irtak elottem.
Esetleg hogyha kimesz a terem vegeben levo fedezek mogul, akkor mozogj, szepen kerulgesd a kisebb fedezekeket, nem mindig tolja rad a csovat, meg ha kicsit oldalazgatsz, akkor probal o is, lehet huzogatni jobbra-balra kedvedre a masik oldalon, kozben meg a tarsaid lovoldoznek ra. -
Archanon
őstag
Mass Effect 1... kivégezve. Mass Effect 2, karakter importálással, kivégezve... Végjáték: OMG. [paragon,
nem 100%-os túlélési arány] Nem semmi, jól elintézték a fejlesztők, hogy még legalább 3x végigvigyem a játékot.
Persze erre nem mostanában kerül sor, a ~80 óra ME most "kicsit" sok volt 1 hét alatt... 2012-ig meg még van időm, addig intézek magamnak egy jó kis történetet ME3 elejére. 
Most már tudom, miért is áradozik erről a játékról majd' mindenki. Ennyire jól összerakott játékot... talán még a Neverwinter 1 volt, ami hasonló volt [állítólag a KOTOR1-2 is jó, azokat sajna kihagytam] élményben. Eh, imádom.
-
fpeter07
veterán
Omega-köd felfedezve, meg is kaptam az achievementet.
Szétnézve a térképen, még elég sok helyre el kell látogatnom. -
csoli31
aktív tag
Csináltam egy képet neked, hogy tud miről is van szó. Ezen a képen láthatod Jakob mellet a képességeket (nálad még csak 1 van a vonzás, ami épp zöld színű mert kiválasztottam). ha épp kiválasztottad az ellenfélt arra az ikonra rányomsz egy bal klikket (egéren) már használni is fogja. Remélem így már észreveszed.

-
Visormail
addikt
Ha valaki még nem tudott róla és érdekli
http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker -
tomekt
tag
Segítsen valaki!!

Elakadtam az elején,egy jakob nevű úriemberrel beszélgetek egy átjárón az átjáró mindkét ajtaja be van csukva oldalról lőnek a robotok.Egy ajtón jönnek ki és hiába lőjük őket csak jönnek és nem fogynak el.Merre hogyan tovább?
-
fpeter07
veterán
A végjáték hatalmasat ütött! Libabőrös lettem.
Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.Képeket majd összeszedegetem, jól mutatnának egymás mellett.
Assassin's Creed II vs Mass Effect II párbajban nem lehet győztest kihozni. Amilyen "rossz" játékok voltak tavaly, az idei mindent űberel.

-
fpeter07
veterán
SPOILER!
Megtaláltam a legújabb csapattagom, nem számítottam rá hogy Geth lesz. Érdekes egy faj. Tali és "Légió" bonyodalma koránt sem volt olyan "véres" mint Jack és Mirandáé.
Pár kép a mostani és ezelőtti küldiről:
Energia
Null gravitáció.
És a Geth vírus.A másodikra büszke vagyok.

Legközelebb ne nekem kelljen spoiler feliratott tennem a hsz-edbe! Amit leírtál, nagy mértékben ronthatja a játékélményét annak, aki még nem tart ott.
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)