Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Na én most fejeztem be, hát a veszteségek nem éppen jól alakultak. Miranda utál és nem lojális, Zaed szintén nem lojális egyiknek se lett semmi baja lol. Talival már összejöttem erre kipusztult, a végén megsimogattam a sírját egy videóban na bazz, meg Legion is kimúlt az is lojális volt. A komplett legénységet is elvesztettem csak a dokinő maradt életben úgyhogy az se volt valami nagy siker
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.Újrakezdeni nekem semmi kedvem én nem is értem hogy annak mi értelme, minden fegyverrel mégegyszer ugyanazok a küldetések és mindig tudom mi fog történni az nekem dög unalmas lenne.
Mery95: Nézd a küldetéslistát, vagy a térkép is mutatja a feladatokat, nem neked kell kitalálni hogy hova kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.