Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Persze, szép volt akkor, csak amikor a 3. rész előtt újra elővettem, akkor az átvezetőkön látszódott észrevehetően, hogy benne jár a korban.
Én is kíváncsian várom őket, bár nekem addigra már majd kelleni fog alájuk egy új gép is.
Igen, manapság remek ár/érték arányban vannak, főleg 1-1 leárazás alkalmával, aztán óriási mennyiségű időt lehet eltölteni bennük!
Persze, az első sok dologban kiforratlan volt, de ahogyan írtam, a fejlődésrendszere nekem jobban tetszett, az inventory viszont kaotikus volt.
A második rész meg tényleg minden téren változott, összességében előnyére, a 3. meg ennek tovább csiszolt változata lett. Mondjuk a mindent space-szel való csinálás tudott érdekes dolgokat produkálni, ami egy komoly tűzharcban nem a legjobb, ezt manapság is átkozom néha, amikor multizok.
Aztán persze itt is várom az új részt, bár itt komolyabb kétségeim és félelmeim vannak, mint a Witcher esetében, sajnos az EA és a BioWare is bőven tett ezért, de persze a legjobbakat remélem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest