- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
hevepapa #2960 üzenetére
Olyasmire gondoltam, ami esetleg hozzátesz a játékhoz (plusz mission-ök), esetleg (néztem, mindhárom részhez van) unofficial patch.
Páncél modok, meg kinézet módosítók nem érdekelnek.
Múltkor egy Youtube videó alatt felsorolt egy kommentelő legalább 6-7 modot a második és harmadik részhez. Picit bonyolít a dolgon, hogy kijött a Legendary, ami meg ugye nem kompatibilis mindennel.
Második végigjátszásomat nyomom tizenév után a Legendary-val. Ha még valamikor nekiállok újra, lehet hogy PS3-on játszom ki. (Így lesz 1 kijátszásom orig. PC, PC Legendary és PS3 verzióból.) -
-
Fitzgerald
veterán
válasz
hevepapa #2941 üzenetére
Talán ezért is jó hogy régen játszottam már a trilógiával; sosem tűnnének fel a kivágott dolgok (Pinnacle Station az azért nyilván igen). Ami meg nem került be hivatalosan a játékokba (és nem is szerepelt megjelenés előtt gameplay videókban), az számomra nem kánon, szóval megvagyok ezen tartalmak nélkül.
Viszont az nem lenne rossz, ha valaki portolná UE5-re a játékokat."...Miranda fenekének a mutatása premier plánban..."
Szemét, woke világ
Ezt nem is értem, manapság szinte minden női videójáték karakter brutálisan túlszexualizált, egy ízlésesen prezentált valag miért borítja ki a bilit?
De ha már itt tartunk, szerintem Ashley inkább volt túlszexualizálva, mint Miranda. -
Fitzgerald
veterán
válasz
hevepapa #2939 üzenetére
Van egy kis mod fóbiám is sajnos single player játékok kapcsán, általában nem használok olyan modokat amelyek a jatékmenetre is hatással vannak.
Komolyan mindig irigyeltem azokat, akiknek nincs ilyen problémájuk.
Multiplayer az más, pl. Squad, Arma sorozat modok nélkül elképzelhetetlenek lennének, illetve ezek egyébként is abban a szellemben készültek, hogy a community kezdjen velük amit akar.Amúgy meg kíméletlenül gyorsan repül az idő, ME2-t játszva komolyan hihetetlen, hogy már 14 éve jelent meg a játék...szépen jönnek vissza a dolgok ahogy haladok, és érzésre olyan, mintha max. 5-6 éve lett volna az egész.
Az óriási hájp még nagyon élesen él bennem, már csak azért is, mert akkoriban több nagy játéksorozatnak is jelent meg igen jól sikerült folytatása, emlékszem hogy nem győztem kapkodni a fejemet, hogy jönnek a 10/10-es folytatások zsinórban... -
Fitzgerald
veterán
válasz
hevepapa #2936 üzenetére
Én igazából a sztori és a lore, a hangulat miatt játszottam mindig a Mass Effectet, és bár az első rész játékmenete, kezelése már megjelenéskor is kifejezetten döcögős volt (mai szemmel nézve pedig borzasztóan elavult, unintuitív, kényelmetlen, még a Legendary kiadásban is), a második résztől még mindig megáll a dolog, nem érzem úgy, hogy modokra lenne szükségem.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2920 üzenetére
Tessék őket használni.
Nekem Miranda az egyik kedvencem mint társ,vagy Grunt/Wrex,néha hülyeséget dumálnak.Bár lényegesen kevesebb a szöveg mint dragon age-ben,de akkor is van néha olyan hüyle szövegük hogy amiatt birom őket.
Miranda meg azért mert hát ő Miranda.
Ezért tettem fel háromhoz is,azt hittem majd jön velem újra és olyan lesz mint kettőben.
Na és ott van Mordin meg a süket szövegei.Olyan kár hogy a háromban nem lehet meg menteni.vagyis ha meg akarnám menteni egy csomó rossz dolgot kéne elkövetnem.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2917 üzenetére
Én csak Miranda mod miatt tettem fel.
Ahhoz kellett,bát őszintén szólva a Miranda mod nem váltotta be a reményeimet.
Azt hittem többet lehet Mirandával mászkálni küldetésre,de a legtöbbre nem is lehet elvinni.#2918hevepapa
Hát én szerintem nem találtam,vagy nem vettem észre.
Max akkor van gond ha mod bekavar és angol a játék.
De az nem a magyarosítás hibája. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2867 üzenetére
Nos nem akarok csúnyát mondani,de jó nagy fafej lehet.
#2868hevepapa
Nem tudom,ha az összes rész ki van pipálva akkor is csak öt mod látszik,expanded galaxy nem,pedig bent van,miranda sem,pedig az is aktív,látszik az a mod amitől femshep be csajozhat a második harmadik részben,plusz egy ruha és még valami.Inkább csinálok képet mert elfelejtem.
De játékban meg minden modom működik.
Jó valószínű én toltam el valamit,mert mindig parázok a modolástól. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2859 üzenetére
Jelenleg 222 óránál tartok és nem igazán találtam benne hibát.
Sokadik végig játszást csinálom,bár ez most felületes mert a pasi Shepard unalmas.
Egyedül ott van gond ahol mod bekavar.
Mikor Jane be csajozik ott szokott megzavarodni és vált át angolra.Vagy az expanded galaxy mod dolgai angolok még.No meg Miranda mod.De a küldetések,levelek párbeszédek ahol nem kavar be mod teljesen jók. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2847 üzenetére
Persze.
Csak az ágyú lassan forog a kamera meg gyorsan.
És ez nem a saját verdánk,hanem valami talált verda aminek a fegyerét lehet használni.
Már egyébként a második rész elején tartok.
De John egyáltalán nem olyan jó mint Jane.
Ha végig viszem John-al azt hiszem újra kezdem egy újabb Jane-el.
Lehet ezúttal rossz kislányt faragok belőle. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2840 üzenetére
A meglévő és telepített modjaimat ha frissíteni akarom akkor törölni kell és az új verziót fel telepíteni?
Magyarítást is töröljem és ezt az új változatot rakjam fel?
Nem nagyon szoktam modolni és nem si igazán értek hozzá.
Csak a Wow-hoz van addonom,de az automatikusan frissíti magát. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2836 üzenetére
Köszi,majd le töltöm és felrakom.
Feltételezem te nem használtál még EGM modot.
Bár hátha tudja valaki a választ,mi a fenére való az a gomb ami a parancsnoki szoba falán van és aktiválható?
Vagy szokás szerint vak vagyok,vagy tényleg nem csinál semmit.
Feltettem EGM-et és Miranda mod-ot,bár Miranda-val még nem találkoztam de EGM újdonságait meg találtam.
Az viszont nagyon jó hogy ezentúl nem kell ruha váltáshoz el menni egy panelhez,bárhol lehet módosítani a páncélt ha találunk egy új darabot hozzá.Plusz van gomb a sisak levetésére.
Egyszerre két karakterrel is újra tolom a harmadik részt,ami már tényleg tiszta dili,Mass effect 3 kari importálásával egy katona karakter,csak katonát enged ha Mas effect 3 karit importálok,pedig a kari mérnök,na mindegy.
És Mass effect 2 kari importálásával,adept vagy mi a szösz a neve.
Itt szabadon választható a karakter kasztja.Bár úgy érzem a katona sokkal erősebb,mivel ME3 importált kari,neki már 10-es fegyverei is vannak,ME2 importált karinak meg nem,mivel a játáékot már egyszer végig vittem így már neki is lehet upgradelni fegyvert 10-es szintre,csak sok pénzért.Importált ME3 karakter meg ha megtalálja az adott fegyvert a pályán akkor mivel már megvan neki,a játék upgradeli max szintre. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2833 üzenetére
Végig vittem a játékot.
Jó volt a vége.
Vissza rakott a normandiára és tudok utazni is.
Újra ott vagyok hogy a rejtőző fickó bázisára kellene be törni.
Gondolom ez normális.
Rá jöttem egy érdekességre.
Az apartmanban a buliról készült képen a ruha változik.
Eredetileg így nézett ki.
De néha megváltozik.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2829 üzenetére
Köszönöm,akkor ki hagyom.
Ha végeztem hárommal újra kezdem,lehet csak a hármat,de van tervben egy teljes végigjátszás is.
A háromhoz fel akarok tenni még két modot és úgy végig vinni,Miranda mod érdekel,nagyon hiányzott a csajszi a háromból.De kell hozzá expanded galaxy mod is.
Na és mivel első végig játszás volt sok dolgot elrontottam.Például tudom hogy a saját lakás küldit a végére kell hagyni különben a csapat egy része kiesik a buliból.
Plusz a köv végigjátszásnál jobban odafigyelek hogy Shepard ne minden szembejövő dögösebb csajt elcsábítson.
Még egy kérdés,most vagyok a játék végén,a földön harcolok,vagyis,most nem mert tegnap késő éjjel hagytam abba valamikor kettő óra körül és nem akartam folytatni mert úgy láttam kemény harc és olyan álmosan csak eltolnám.
De ha fent van happy ending mod és vége a játéknak lehet még valamit csinálni vagy új játék? -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2813 üzenetére
Egyébként nagyon meglepett hogy a hajó belsejét ennyire átszabták megint.
A második résznél érthető volt mert új hajó,de most ugyanaz a hajó és több szint lett rajta és a belseje is más.
Jah és Ashley is rém fura lett.Olyan mintha eddig nem háborúban lett volna hanem valami szépségfarmon töltötte az elmúlt éveket. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2813 üzenetére
De úgy nézem itt nagyon sok hiba lehetőség van,szeretném nem nagyon elcseszni.
Mérnök lettem,egész jó ez a torony.
Mivel importált ME2 kari így egyből azt hiszem 31-es szintű vagyok,voltam.
Biztos hogy többször végig viszem mert nagyon tetszik,jobb mint a kettő egyszerűsített játékmenete,végre lehet menedzselni fegyvereket páncélokat.
Az is muris hogy van súly,nem lehet Shepard hátsójára felpakolni egy tonna fegyvert,mert akkor hanyatt esik.
A DLC-kből csak a citadella izgat,ha igaz hogy lehet lazulni ott csapattársakkal. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2797 üzenetére
Észrevettem egy dolgot,az árnyékbróker bázisán a személyes dossziékban van pár ami nincs le fordítva magyarra.
Csak pár dosszié,például Miranda csetelései közül az egyik,vagy Mordin egyik dossziéja,de Cerberus és Anderson részben is van angol.Lehet hogy hülyeség,de én végig olvasgattam mindenkiét.
Találtam még egy kis angol részt.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2797 üzenetére
Ó emiatt nem aggódom,tervezem végig vinni még vagy két karival minimum.
De nem második részből importált karival hanem elsőrészből importáltal,hogy változtathassak az osztályán.Valami harcos félével meg valami tech mániákussal is tervezem végig vinni.
Sőt talán az első részt is,mert abban jobb volt a csapat felszerelés.Ott még volt rengeteg féle fegyver és armor a vendoroknál és a pályákon is elrejtve.Második részben ugyan azzal a fegyverrel mész végig és még modolni sem lehet.
A harmadik rész nem tudom milyen,még arra is kíváncsi vagyok.
Mert azt sosem játszottam ki.
De előbb befejezem ezt a végigjátszást és ezt a karit importálom háromba,ha meg tudom menteni Kelly-t és utána a csapatot.
Ha nem akkor frászt kapok úgy is.
Egyébként az első részben még a karakter fejlesztés is érdekesebb volt. -
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2776 üzenetére
Ok,az nem gond.
Ma tettem fel pár modot a játékhoz,mármint másodikhoz.Skip minigames,meg Shepard-nek pár ruha,amit már egyszer említettem.Abban is van egy két ruha ami angol,de nem gond.Jah és feltettem az unofficial patch-et.
Ugyanis már az első pályán kfagyott a játék.
Amikor felébredün a laborba és Miranda beszél hozzánk,mivel importált ME2 karakter,így egyből 30-as szintű és a képesség pontjait ki kell osztani,amit megtettem,de a játék összevissza rakta ki skilleket nekem a menüben,próbáltam a saját sorrendemet összerakni,de ahogy az egyik skillt próbáltam mozgatni a játék kilépett.
Így aztán úgy véltem itt az ideje peccselni.#2777hevepapa
Ó értem,akkor már a háromban nem ő fog nekem dumcsizni a hídon?
Kedvelem mert a halaimat eteti meg mindig sokat dumál. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2768 üzenetére
Nem inkább újra tolom.
Szerettem volna hárommal játszani,főleg happy end moddal.
Sosem toltam a játékot csak kipróbáltam másét,mivel mondták vacak a vége nem játszzottam vele.
De nekem kell Kelly így újra kezdem kettőt,kár hogy nem tudok váltani osztályt.Adeptus nem nagyon jött be -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2746 üzenetére
A Happy endinget lehet le fogom szedni és a többire is rá keresek.
Viszont néztem nexuson ezt a ruha modot,azt hiszem ki hagyom kell hozzá egy tonna másik mod is.
Expanded Shepard armory.
Ennyi modot ha felpakolok tuti valamit eltolok.
Ui:A LE3 Community peccset és a happy ending modot töltöm. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2736 üzenetére
Hát elsőre az ötlet nagyon nem tetszett a mod neve miatt,de ránéztem a nexuson és látom csak csajok vannak benne,úgy már rendben van.Le szedtem ezt a mod managert is.Meg a modot is,sikerült is be üzemelni,hogy meglévő játékkal működik-e még nem tudom.Épp ott tartok a sztoriban hogy még vagy egy óra mire vissza mehetek Normandiára kipróbálni,mert egy süket sznob buliban vedelem a piát.
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2732 üzenetére
Még annyit tennék hozzá hogy nem mertem modolni a játékot.
Megvan nekem Steam-en a Dragon Age Inquisition,tettem fel magyarítás modot.
Sajnos ott mod van nem olyan egyszerű magyarítani mint a Mass Effectet.
Rengeteg bajom lett a magyarítás modtól,töbször újra kellett rakni a játékot végül a második végigjátszásnál 80 valahány órás karakteremmnél egy pár kb-os frissítés után végleg játszhatatlan lett a játék.Mass Effect-et nem merem modolni nehogy így járjak ezzel is.
Viszont azt hiszem a következő végigjátszásnál nem adeptus leszek.
Azt hiszem ez a magyar neve,az első részben beszivárgó voltam,sokkal könnyebb volt. -
Plata
félisten
válasz
hevepapa #2732 üzenetére
Tegnap volt egy vicces bug.
Az árnyékbróker hajójának a külsején amikor harcolunk,futottam fal felé hogy fedezékbe vonuljak és a karim nem fedezékbe bújt hanem felugrott a fal tetejére.
Nem is olyan fal volt amit át lehetne ugrani.
Nem tudtam vele mozogni csak forogni meg lőni,amíg ki nem fogytam,az ellenség meg lőtt de nem tudott eltalálni.Mivel sehogy sem tudtam le jönni betöltöttem az utolsó mentést,szerencsére 5 méterenként mentek amúgy is.
Jól sejtem hogy női Shepard karival nem folytathatok viszonyt Mirandával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest