- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló #2094 üzenetére
Igen, rémlett a dolog, ezt kerestem én is, de nagyon nem akart meglenni. Tiszta hülyének érzem magam. Holnap otthon leszek, újult erővel nekiesek, hátha. Köszi
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló #2082 üzenetére
Főnökúr, bajban vagyok. Leszedtem ME honlapjáról az 1.02-őt, de mikor fel akarom rakni, azt írja, hogy a telepített játék és a patch nyelve nem egyezik. Hivatalos oldalon csak ez a letöltés volt Europe régióba. PC guru-n néztem még pl, de ott csak a ME2-höz van patch, gugli meg nem dob semmit.
mod:
Mégis dobott egy PC guru linket, amit gurun nem találtam, megnézem jó-e.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
FehérHolló #2085 üzenetére
Hát én ilyesmikre nem emlékszem, lehet azért, mert magyar volt az egész, mik ezeknek az ungárisch megfelelőjük?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #2085 üzenetére
Hogy én ezeket a blur, meg film grain effekteket hogy utálom...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló #2082 üzenetére
Igenis, értettem
Ezt Bioware honlapon megtalálom gondolom. Jelentkezem majd, ha sikerült azért, ha nem, akkor azért. (bár furcsállom ezt a hibát, mert eddig nem volt gond, de hát sok kicsi programkód, sose lehet őket érteni) Köszi újfent.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló #2078 üzenetére
Én viszont teljesen direkte vagyok hálás
A játékhoz volt egy bónuszlemez, valami batáriai terrorfickót kellett likvidálni - létezik, hogy ez a kérdéses DLC? De mindegy is, felraktam ezt is, és ugyanazt a hibát dobja. De a probléma gyökerét akkor se értem, hogy az original játék a telepítés után miért nem fogadja el a lemezét. Megpróbálom 1.02-síteni, hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális verzió, ha nem lép be a játékba?
-
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló #2070 üzenetére
Annyi volt a trükk, hogy miután Septiumssal beszéltél nem egyből mentél vissza a Sha'irahoz (alias luxuskurva)
, hanem előtte benéztél a követségre az elcorhoz és elmondtad neki, hogy Septimus fecsegte ki a titkait. Ha így csinálod meg lesz a kulcs, amivel a Prothean valamit aktiválni tudod.
-
Ventur@
senior tag
válasz
FehérHolló #2020 üzenetére
Köszöntem az infót
. Küldök is neki amikor tudom, mert nagyon kiváncsi vagyok mi sül ki az egészből
.
-
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló #1987 üzenetére
Igen, 50-es szintől elérhetőek és ahogy észrevettem, ezek a legerősebbek.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
FehérHolló #1834 üzenetére
Angol telepítés: Asszem ha nem az autorun/launcher-ből telepíted, hanem közvetlenül a setup.exe-vel akkor választható az angol nyelv.
Most nincs előttem, úgyhogy nem tudom a pontos fájlneveket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest