Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
De nekem nem ezzel van a baj,hanem mikor kattintok arra,hogy Mass Effect1 mentés másolása,kijön a sok mappa és ezután mikor rákattintok arra a mappára ahol van a mentésem,már csak egy ok-ot kel nyomni.Lenyomom és nem történik semmi nem,nem másol át semmit,és hiába nézem meg a játékba,hogy ott van-e,de ott sincs semmi.
-
BladeHero
tag
Na,az utolsó kérdésem az lenne,hogy:Hogyan tudom importálni a ME1-ből a mentést a ME2-be?Megpróbáltam de nem érzékel a ME1-es mentést

-
BladeHero
tag
SPOILER
Kösz megint,wrexet sikerült megmenteni
.És az egyik csapat társam is meghalt. -
BladeHero
tag
Kösz,mindkettőtöknek!Betöltöttem egy korábbi mentést és segítettem Wrexnek.Esetleg van-e még valami,amit gyorsan meg kéne csinálnom,hogy ne haljon meg egy másik társam?De most már mindig beszélni szoktam mindegyikkel,hogy ha bajuk van mondják el.
-
BladeHero
tag
Nem sikerül, tudom mit kel nyomni,de nekem azt valamiért nem engedi,ha te tudod hogy miért akkor pls írd már le.Egyébként nem értettem a linket,mert az én angol tudásom elég kevés hozzá.
UI.:bocs az újabb dupla postért és a sok kérdezősködésért,de szeretném 100%-osan ki akasztani a játékot,hogy aztán a ME2-be imprtálhassam át ezt a jó mentést.
-
BladeHero
tag
SPOILER
Még egy kérdés,ha nem bánjátok.Most halt meg a társam,Wrex.Nem sikerült megakadályoznom,hogy meghaljon ennek így kell történnie?Válaszokat előre is kösz.
-
BladeHero
tag
Lenne egy kis problémám:Van egy olyan küldetés amiben egy gázgránátvetőt kel használni,hogy az ellenünk fordult telepeseket ne öljük meg,csak elkábítjuk.De nem sikerül átváltani arra a fegyverre ugyanis nem tudom,hogy kel.Ha valaki tudja annak megköszönném ha leírná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Könyvajánló
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.És az egyik csapat társam is meghalt.

Próbálkozok akkor még
Csak én azt hittem,hogy ez egy fegyver,és keresgéltem,hogy tehetném fel.Később azét rájöttem,hogy gránát nem pedig gránátVETŐ.