Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
De nekem nem ezzel van a baj,hanem mikor kattintok arra,hogy Mass Effect1 mentés másolása,kijön a sok mappa és ezután mikor rákattintok arra a mappára ahol van a mentésem,már csak egy ok-ot kel nyomni.Lenyomom és nem történik semmi nem,nem másol át semmit,és hiába nézem meg a játékba,hogy ott van-e,de ott sincs semmi.
-
BladeHero
tag
Na,az utolsó kérdésem az lenne,hogy:Hogyan tudom importálni a ME1-ből a mentést a ME2-be?Megpróbáltam de nem érzékel a ME1-es mentést

-
BladeHero
tag
SPOILER
Kösz megint,wrexet sikerült megmenteni
.És az egyik csapat társam is meghalt. -
BladeHero
tag
Kösz,mindkettőtöknek!Betöltöttem egy korábbi mentést és segítettem Wrexnek.Esetleg van-e még valami,amit gyorsan meg kéne csinálnom,hogy ne haljon meg egy másik társam?De most már mindig beszélni szoktam mindegyikkel,hogy ha bajuk van mondják el.
-
BladeHero
tag
Nem sikerül, tudom mit kel nyomni,de nekem azt valamiért nem engedi,ha te tudod hogy miért akkor pls írd már le.Egyébként nem értettem a linket,mert az én angol tudásom elég kevés hozzá.
UI.:bocs az újabb dupla postért és a sok kérdezősködésért,de szeretném 100%-osan ki akasztani a játékot,hogy aztán a ME2-be imprtálhassam át ezt a jó mentést.
-
BladeHero
tag
SPOILER
Még egy kérdés,ha nem bánjátok.Most halt meg a társam,Wrex.Nem sikerült megakadályoznom,hogy meghaljon ennek így kell történnie?Válaszokat előre is kösz.
-
BladeHero
tag
Lenne egy kis problémám:Van egy olyan küldetés amiben egy gázgránátvetőt kel használni,hogy az ellenünk fordult telepeseket ne öljük meg,csak elkábítjuk.De nem sikerül átváltani arra a fegyverre ugyanis nem tudom,hogy kel.Ha valaki tudja annak megköszönném ha leírná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.És az egyik csapat társam is meghalt.

Próbálkozok akkor még
Csak én azt hittem,hogy ez egy fegyver,és keresgéltem,hogy tehetném fel.Később azét rájöttem,hogy gránát nem pedig gránátVETŐ.