Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blinthun
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki játszik Blizzardos játékokkal Linux alatt, de azért megpróbálok itt is segítséget kérni!
2016 novemberje óta használok Manjarot és a Battle.net kliens Wine-al mindig tökéletesen futott.
Most, valamelyik Manjaro frissítés után viszont nem működik 100%-osan a kliens. Pont a legfontosabbat a játék listát nem tölti be, így aztán patchelni sem tudja őket.
A"Loading account information" felíratnál megakad, és tovább nem tölt be.Próbáltam:
Wine 1.9, 2.0, 2.2, 2.4 -el
Töröltem a wine prefixeket
Töröltem a battle.net klienst és újratelepítettem.
Próbáltam különböző Wine toolokkal: PlayOnLinux, Lutris, CrossOver OfficeAkárhogy próbáltam futtatni, mindig elakadt a "Loading account information" -nél.
Mivel korábban működött, és több korábbi Wine verziót is kipróbáltam, csak arra tudok gondolni, hogy egy mostanában frissített csomag okozza a gondot.
De mivel több száz is frissült, ki tudja melyik lehet az...Szóval a kérdésem:
Aki használja a battle.net klienst, naprakész Manjaróban, annak működik rendesen?Mindenesetre mutatok egy wine logot is, hátha ti láttok benne a hibára utaló jelet, mert én sajna nem

http://pastebin.com/Wu9HNbjTIlletve még egy kérdés, ha minden kötél szakadna:
Nem lehet valahogy visszaállni egy korábbi kiadásra? Persze újratelepítés nélkül.
Mondjuk egy január körülire. Mert akkor egyesével feltenném a frissítéseket, megtudni melyik csomag a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini-ITX
- Opel topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Gyúrósok ide!
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest