Új hozzászólás Aktív témák

• T.Peter

őstag

válasz m0h0senator #627 üzenetére

Vagy úgy. Erről a bandázásról is már szó volt. Nem könnyítik meg a dolgunkat. :) Amúgy az irányítás szerintem annyira nem rossz. Először pc-n próbáltam, ráadásul a Smith Thunderbolt-ot, ami a legvirgoncabb, és alig bírtam billentyűzettel az utcából kigurulni :D Aztán valamennyire megszoktam, utána meg kipróbáltam konzolon kontrollerrel, és annyival nem könnyebb, mint vártam, de azért jóval jobb. Az még kicsit idegesítő, hogyha odaállnak az ajtó mellé, hogy kirángassanak, de még nem nyúlt az ajtóhoz, már megáll, és nem lehet elhajtani. Ez akkor baj, ha éppen olyan kocsit lopunk el, amit lassan lehet elindítani.
    Amúgy az előbbi hozzászólásomat még azzal is kiegészíteném, hogy a dudára sem reagálnak a járókelők. Hiába dudálom le, hogy menjen előlem, mert el szeretnék indulni, ugyanolyan lazán gyalogol tovább. A Mafia 1-ben erre megijedéssel reagáltak.
    A szebb töréses mod-hoz kapcsolódóan annyit hozzáfűznék, hogy hogyha elő lehet csalni jobb törést a játékból, akkor miért nem az van benne alapból?

Új hozzászólás Aktív témák