Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Hmm. Próbáltam valaki rajtam kívül ezt XP-n?
Az m2con megy, de a Configurable_Injector programfuttatási hibát dob! Letöltöttem háromszor is, hátha sérült letöltés közben, de nem.
Felhasználóként a rendszergazdák csoportban vagyok, az elég? -
Silent77
veterán
-
Ice!?
őstag
-
Lauda
titán
-
Ice!?
őstag
-
Scorpio06
aktív tag
-
Silent77
veterán
-
Ice!?
őstag
kár.:S
akkor gondolom havat se lehet.:S -
Scorpio06
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
-
Scorpio06
aktív tag
-
Ice!?
őstag
-
Lauda
titán
-
Scorpio06
aktív tag
Persze mert 1mp alatt megváltoztattam fölöttük az időjárást.

Egy kis Photoshop.
-
Def26
félisten
Sikerült. Tényleg 32 bites kellett.

Egész jól bunyózik a csávó benne. Fable 2 -ben voltak ilyen belassulós részek a nagy ütéseknél. Ott is megvolt a kellő hatása.
-
Lauda
titán
-
Scorpio06
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
-
LLKobe
veterán
-
Ice!?
őstag
feladom. megvárom a teljest aztcsá.
-
Sonja
nagyúr
A program 32bit-es és az a fontos, nem az oprendszer!

Amúgy, ha az idő leállítása kell, akkor VITOPatch!

(#873) Scorpio06: Áhh, akkor nekem azért nem esett, mert kicsivel írtam! Így már érthető!
Kösz! 
-
Lauda
titán
a fél társaság azt fogja itt kérdezgetni, hogy melyik crackkel megy a game
Hat itt biztos nem fogja senki.

-
Scorpio06
aktív tag
Nekem működik az eső gyerekek!

Ezt kell beírni a consoleba:
game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain")Annyiban változik ez a Sonja által bemásolttól, hogy a Free után a Ride-ot is nagy betűvel írja, és így már tényleg esik!

MOD: Ha kis betűvel írjátok akkor elég furán fog kinézni a játék.
-
sniper elite
senior tag
-
Lauda
titán
-
Ice!?
őstag
-
Def26
félisten
-
Silent77
veterán
-
Lauda
titán
Kezd kiboritani mar ez a xar. Leszedtem az egeszet ujra. Beallitom a jogosultsagot, elinditom mindkettot, majd a mafia2 exe inditasakor, 5 sec utan kilep a cnt loadert pedig bazarja.

Valami azzal az injektorral lesz, mert ha az fut, akkor kilep.
-
Def26
félisten
-
Lauda
titán
Mit xarakodtok ennyit demoval,
Hogy legyen eleg tapasztalat a vegleges game szetszedesere.

-
Lauda
titán
-
Silent77
veterán
Még 12 nap, addig ki kell bírni ezzel.
így legalább nem unom meg. -
sniper elite
senior tag
Mit xarakodtok ennyit demoval, mindjárt kint lesz és lehet nyomni napi 12 órát legalább
Már alig várom. 
-
Silent77
veterán
-
macy
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
TTomax
félisten
-
Silent77
veterán
-
Ice!?
őstag
köszi, akkor meglesem.
-
Lauda
titán
-
Silent77
veterán
-
TTomax
félisten
-
Sonja
nagyúr
-
Scorpio06
aktív tag
-
Lauda
titán
-
macy
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
Silent77
veterán
-
macy
addikt
-
Silent77
veterán
-
TTomax
félisten
-
Ice!?
őstag
nah akkor csinálna valaki egy összegzést? mert itt már annyi minden volt h krvára nem tudom h mit merre hogy.

vagy sonja megoldása úgy ahogy van jó?
-
TTomax
félisten
-
Sonja
nagyúr
-
SenorGrande
senior tag
Ajjaj. Igazatok van!
!Storno a #831!
Kicsit belezavarodtam. Bocs!

-
Silent77
veterán
Sztem tudom hol volt nálam a hiba...patcholt volt a mafia2.exe-m.

-
Lauda
titán
-
Sonja
nagyúr
-
macy
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
Lauda
titán
En is ezt szurtam ki, mig nem volt ph es le is szedtem. Lehet ez volt a baj?

Sonja Koszi! Nekem eddig angol volt, nem tudam, hogy at lehet allitani a nyelvet.

-
SenorGrande
senior tag
64 bites op. rendszerhez ez a vc redist kell!
-
Lauda
titán
-
Silent77
veterán
-
Sonja
nagyúr
-
sniper elite
senior tag
Ma azt mondta nekem valaki, hogy késni fog a game. Erről tudtok valamit? Leadtam az előrendelést, remélem nem késik...

-
Silent77
veterán
-
Sonja
nagyúr
Steam-be a játékon nyomsz egy jobb gombot -> Helyi tartalom törlése! Miután ez megvan, megnézed, hogy Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\ mappa megvan-e még. Ha igen, akkor törlöd! Utána kattints erre, és már töltődik is!

(#824) TTomax: Nyomj F1-et és akkor meglesz az összes fegyver!

-
TTomax
félisten
Nekem gyönyörűen megy csak mindig ki kell lépni a trénerebe kipipálni az időt,mert néha kiírja hogy nem sok van hátra... amúgy rendben van az éjszaka... gránátot hol szereztetek???
Még annyit... élsimi és apex nélkül fix 60fps felett fut a gém egy GTx460-on.. a másik fizikázik... 4X.es driverböl kényszerített élsimivel néha bekúszik 60alá...teljesen rendben lesz ez a játék... amúgy ennyit a DX11-röl...
(#825) Sonja
Köszi,én eddig mindig úgy vettem el a rendőröktől...gránátot ugye nem tudtam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ice!?
őstag
akkor én még nem próbálom ki, bár eddig se volt semmi gondom vele. lehet h a sok trainer zavar be náluk.(?)
-
Lauda
titán
-
Silent77
veterán
-
Sonja
nagyúr
Valami tényleg nagyon nem jó!
A legkézenfekvőbb az lenne ha uninstallálnád a mafia 2-t és még törölnéd a mappáját, ha meghagyja uninstall után. Utána újból install és kezdenéd előlről. Így tiszta lenne minden és működnie kellene! Csak ti ketten panaszkodtatok, másnál működik, tehát valami nálatok van elkutyulva. 
-
TTomax
félisten
-
Lauda
titán
-
csdm
senior tag
-
Lauda
titán
Nekem leall az m2con exe, ahogy beirom a szoveget. A hibakodnal ott van az mvscr100.dll.
-
Lauda
titán
-
Sonja
nagyúr
-
csdm
senior tag
nekem ezt írja az m2con alt tabozás után.
Mint laudának.
-
Lauda
titán
-
macy
addikt
-
Sonja
nagyúr
De, mindent kipróbáltam, amit lehetett, de így csak elvileg a menettulajdonság változik a havas útnak megfelelően, de nem lesz hó/hóesés.
Még az eső előcsalogatása is várat magára. A DTFreerideDayRain vagy DTFreerideNightRain és a hasonlók sem működnek, pontosabban csak maga az idő lesz olyan, azaz beborul meg ilyesmi, de nem esik. -
macy
addikt
Esetleg e helyett: game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight") nem próbálta valaki a: game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideDaySnow") -t?
Hátha lehet kicsit szánkózni is
-
Sonja
nagyúr
Ja, ha valaki vissza akar váltani nappalra, akkor ezt írja be:
game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideDay")
Így váltogathat menet közben az ember!

-
Lauda
titán
-
Sonja
nagyúr
-
macy
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
macy
addikt
-
Sonja
nagyúr
Na, megoldva az éjszaka!

Először is kell hozzá ez! Csomagoljátok ki a szokásos Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába (Felüliratva az ottani "összes fegyver" patch-et, ha már volt valakinek!). Ami rendkívül fontos, hogy a mafia2.exe az eredeti, patch mentes legyen! Ha nincs meg, akkor leszedheted innen! A menet a következő. Először is a Configurable_Injector.exe és m2con.exe file-t állítsátok be rendszergazdai jogosultságra! Utána indítsátok el a Configurable_Injector.exe, majd az m2con.exe, végül indíthatjátok a játékot a mafia2.exe-vel. Miután kiértetek az utcára ALT+TAB és az m2con ablakba írjátok be ezt pontosan! Figyelni a kis és nagybetűkre is!!!
game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
Most váltsatok vissza a játékba és lássatok csodát!
Ha valaki patch-et akar használni az időre, stb. az a VITOPatch-et használja, azzal jól működik! Ezek után visszaléphet az ember és elindíthatja a VITOPatch-et, majd bepipálhatja a god mode, stb. opciókat és vissza a játékba! Az összes fegyver az F1 gombbal hívható elő (elvileg). Jó játékot! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudtam előhozni, hogy eső és éjjel is legyen.